Konu: [19.04.2020] Birçok şahıs hakkında Powergaming & Fear RP & Yaralı Kuralı İhlali  (Okunma sayısı 602 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2020 12:24
ben bugüne kadar çok kişi gördüm ama sizler gibisini ilk defa görüyorum, rofl. senin söylediğin çatışma dalgasına gelecek olursak, bu kural 1550'den beri aynıdır. eğer iki birlik arasında bir çatışma oluyorsa o çatışmadan 8 saat geçmeden tekrar KENDİ aralarında çatışamazlar. onun haricinde o birlik harici diğer tüm birliklerle çatışabilirsin. ben o kuraldan bunu anlıyorum. eğer aksi idda ediliyorsa o kuralda belirtilmeli. çift taraflı anlamaya sebebiyet veren kural olmaz. -ki @Craft'a sorarak bunu doğrulattık-   neyse. daha fazla 3 piksellik bir oyun için size laf anlatamam bro.

fear rp muhabbetini gördüm de daha fazla bir şey yazasım gelmedi. silaha kafa atmaya devam. dgsoksagkdsalş  peace out.

fear rpdsajugoıhdsfıugjhjdsagjdsa: GösterGizle

« Son Düzenleme: 20.04.2020 12:31 rapperz »

#11 - 20.04.2020 12:44
Kural ihlali yaparak yumruk atan kişiye silah çektiniz : P
Sen onu silah çeken kişiye yumruk atmak olarak nitelendirerek namluyu bize çevirmeye çalışıyorsun.
Sistemsel olarak yere düşen adamlarınız ise düz kalkıp gittiler? Ben mi öyle gördüm yoksa.
Bizim sistemsel düşen yaralılarımız 8 saat ameliyat, ağır yaralı rolü yaptılar da.
Sistemsel düşmeyen kişilerimiz ise psikolojisi hafif - ağır bozulmuş rolü yaptılar :/

((Vice bir Roleplay sunucusudur))

« Son Düzenleme: 20.04.2020 12:55 Koala »

#12 - 20.04.2020 14:06
[!] Şikayete, edindiğimiz yeni kanıtlar sayesinde Fear RP ve Yaralı Kuralı İhlali ihlalleri de eklenmiştir.

#13 - 20.04.2020 14:49
ben bugüne kadar çok kişi gördüm ama sizler gibisini ilk defa görüyorum, rofl. senin söylediğin çatışma dalgasına gelecek olursak, bu kural 1550'den beri aynıdır. eğer iki birlik arasında bir çatışma oluyorsa o çatışmadan 8 saat geçmeden tekrar KENDİ aralarında çatışamazlar. onun haricinde o birlik harici diğer tüm birliklerle çatışabilirsin. ben o kuraldan bunu anlıyorum. eğer aksi idda ediliyorsa o kuralda belirtilmeli. çift taraflı anlamaya sebebiyet veren kural olmaz. -ki @Craft'a sorarak bunu doğrulattık-   neyse. daha fazla 3 piksellik bir oyun için size laf anlatamam bro.

fear rp muhabbetini gördüm de daha fazla bir şey yazasım gelmedi. silaha kafa atmaya devam. dgsoksagkdsalş  peace out.

fear rpdsajugoıhdsfıugjhjdsagjdsa: GösterGizle

Kestiğiniz sslerde salisede /f'ten "EMOTELERİ HAZIRLAYIN BEYLER, SIKIYORUZ" yazdığınız için(ki yazmasanız bile, aynı anda çekmeniz ağır tesadüf) yumruk emotesinden sonra araca bir anda gidip kapıyı açıp koltuktan shotgunı çekebildin, ve bu 3 eylem 1 saniyede oldu,  lol.  Çatışma kuralına gelince, yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden birbirleriyle çatışamazlar demiyor. BİR çatışmaya tekrar giremezler diyor.

#14 - 20.04.2020 15:09
vallahi baydınız. son mesajımdır, sonrasında yönetici kilitleyip inceler zaten. rol öncesinde Samuel karakterini dövüp, gruba dair tehditler edip, laf etmişsiniz. burada bir problem yok, devam edelim. biz oraya geliyoruz, beş veya altı kişi. olaylar rolde gelişiyor, burada da bir problem yok.

ben sizin yanınıza gelmedim yahu gelmedim. anlamıyor musun? ben zaten aracın yanında hazır durumda bekliyordum -ki oraya gelen herkes emotelerini hazırladı, herhangi bir durumda silah çekecektik- siz Giorgi karakterine bak biraz daha büyük yazayım iyi gör GIORGI karakterine vurduğunuz zaman ben direk silahı çektim, Samuel'de aynı şekilde araca gelip silahını çekti ve sıkmaya başladık. bu sırada bazı arkadaşların yumrukla aimlerimizi bozdu, üstümüze koştu. olay sadece bu kadar.

yaralı kurali ihlâlinde de yukarıda bahsetmiştim. tekrar yazmaya gerek yok.

#15 - 20.04.2020 15:15
vallahi baydınız. son mesajımdır, sonrasında yönetici kilitleyip inceler zaten. rol öncesinde Samuel karakterini dövüp, gruba dair tehditler edip, laf etmişsiniz. burada bir problem yok, devam edelim. biz oraya geliyoruz, beş veya altı kişi. olaylar rolde gelişiyor, burada da bir problem yok.

ben sizin yanınıza gelmedim yahu gelmedim. anlamıyor musun? ben zaten aracın yanında hazır durumda bekliyordum -ki oraya gelen herkes emotelerini hazırladı, herhangi bir durumda silah çekecektik- siz Giorgi karakterine bak biraz daha büyük yazayım iyi gör GIORGI karakterine vurduğunuz zaman ben direk silahı çektim, Samuel'de aynı şekilde araca gelip silahını çekti ve sıkmaya başladık. bu sırada bazı arkadaşların yumrukla aimlerimizi bozdu, üstümüze koştu. olay sadece bu kadar.

Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, diğer bir konu.

Dostum senin bu üslubun nedir? Karşında senin öz kardeşin veya Discord adresinde bir birinizin annesine sövdüğünüz kişiler yok. Realistik bakıyorum olaya, yaptığınız o kadar saçma ki bakamıyorum bile yani. Sırf CPT.VİCE'de silah birleştirmişsiniz gitmesin diye Roleplay kavramını, realistiği hiçe sayıp rol falan yapmadan yaralı bir şekilde kovanları topluyorsun, sonra motoruna binip gidiyorsun? Sen tanrı mısın? Senin hiç mi bir yerin acımıyor? Ben sırf bir mermi aldım sistemsel düşmedim diye rol yapıyorum. Vurduğunuz adamın ameliyatını arkadaşlarım rol ile yaptılar anlıyor musun? Ama siz motorunuza bindiniz sırf 23 binlik, 24 binlik silahlarınız gitmesin diye. Polis gelmeden ortamdan kaçıyorsunuz. Asıl sen kendi yaptığın role bakmalısın sonra bizi yargılamalısın. Bu üslubunu da düzeltmeni de öneririm. Bu arada hepinizi vuran bendim, hepiniz en az karnınızdan kolunuzdan vuruldunuz. Polemiğe girmek istemiyorum bundan sonrada bir şey yazılmayacak yönetici kararı..

#16 - 20.04.2020 15:17

Samuel karakterini Donnie dövüyor, yüksek ihtimal de Samuel, Donnie'ye "arkadaşlarımı getireceğim, seni sikeceğim" tarzı laflar ediyor (bu sadece tahmin, doğruluğundan emin değilim çünkü olayı bilmiyorum) Donnie de git getir diyerek o da küfür ediyor, arkadaşlarını da s*kerim tarzında. Orada bulunma sebebiniz DAYAK yemiş bir kişi, VURULMUŞ bir kişi değil ki siz bu kadar ağır davranarak silah çekebiliyorsunuz? Burada yaptığınız birçok ihlali sergilerim, mesela çoğunluk bizdeydi. Hiç mi fear rp olmaz? 10 kişiydik orada nereden baksan, içeriden çıkan birlikte olmayan ama yanımızda olan müttefiklerimiz(Kalapatirov, Violet vs.) vardı. Nasıl olur da bu kadar korkusuzca MEKANIMIZDA adamlarıma küfür savurabilirsin? Nasıl olur da olayı çözmeye değil, olayı tamamen kızıştırmaya odaklı olarak oynayabilirsin? Kendin diyorsun 6 kişiyiz diye, kanka 10+ kişiydik.

Yumrukla aim bozdu diyorsun, emoteleri keybinder ya da copy paste yardımıyla yapıştırdığınız için, adam zaten o adama dalarken silahı çekmiş ama sıkamamıştı. Madem arabaya silahı almaya gidiyorsun, o da silahı sen almadan önce silahı alana kadar kovalar. Adamın ölmesi SALİSE sürdü zaten, sen neyden bahsediyorsun? Gerçekten ihlal bile olmayan o hareketi devamlı yüzümüze vurmaya çabalıyorsunuz, ama "Powergame, Fear RP, Yaralı Rolü, Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs, Üslup" kurallarının ihlalini yüzüne vura vura burada rahat bir biçimde anlatabilirim sana.

#17 - 20.04.2020 15:42
''ağır davranarak silah çekebiliyorsunuz?'' bu tamamen IC bir olay, IC verilmiş bir karar. burada tanımlamama gerek yok, değil mi?

ve kalabalıktan bahsediyorsun fakat anlamadığım bir şey var. bizim orada muhattap olduğumuz sadece üç kişi var. diğerleri ile ilgimiz yok -ki onlar olayın içerisinde bile değiller- şu ana kadar. (https://suspectre.banned.today/NY8USAJ.png)

fear rp konusuna hiç değinmiyorum. gülme tutuyor.

dediğiniz kişilerin IC'de size yakınlık derecesini bilemeyiz. doğal olarak risk alıp almama bizim elimizde. sonuç olarak, risk her zaman fayda etmiyormuş. değil mi?

''Nasıl olur da olayı çözmeye değil, olayı tamamen kızıştırmaya odaklı olarak oynayabilirsin?'' diye bir şey demişsin. (şuna göz atmanı rica ediyorum. https://www.upload.ee/image/11522780/Screenshot_2.png)

eğer yönetimi kandırma teşebbüsü varsa, bu diğer şikayette iki farklı yorum atan Peritovski'dir.

#18 - 20.04.2020 15:46
''ağır davranarak silah çekebiliyorsunuz?'' bu tamamen IC bir olay, IC verilmiş bir karar. burada tanımlamama gerek yok, değil mi?

ve kalabalıktan bahsediyorsun fakat anlamadığım bir şey var. bizim orada muhattap olduğumuz sadece üç kişi var. diğerleri ile ilgimiz yok -ki onlar olayın içerisinde bile değiller- şu ana kadar. (https://suspectre.banned.today/NY8USAJ.png)

fear rp konusuna hiç değinmiyorum. gülme tutuyor.

dediğiniz kişilerin IC'de size yakınlık derecesini bilemeyiz. doğal olarak risk alıp almama bizim elimizde. sonuç olarak, risk her zaman fayda etmiyormuş. değil mi?

''Nasıl olur da olayı çözmeye değil, olayı tamamen kızıştırmaya odaklı olarak oynayabilirsin?'' diye bir şey demişsin. (şuna göz atmanı rica ediyorum. https://www.upload.ee/image/11522780/Screenshot_2.png)

eğer yönetimi kandırma teşebbüsü varsa, bu diğer şikayette iki farklı yorum atan Peritovski'dir.
Donnie sana arkasındaki kalabalığa ve ekibine güvenerek vuruyor, veya arkadaşına işte her neyse. O konuya değinmeyeceğim, zaten Fear RP'nin anlamını bilmiyorsun, gülme tutuyorsa çekinme gül.

Archie o cümleyi kullanabilir, çünkü üstünlük onda. Adamın mekanındasın, çoğunluk bize ait. Tanrı RP'si yaptığınız için korkunuz yok ama ben ölmekten korkardım o sırada şahsen. Ki daha öncelerde de geldiğinizde o feari uygulamıştım, biraz örnek alsaydınız ya da çabalasaydınız güzel olurdu. Risk alıp almamak senin elinde ama bu sunucuda kurallar var, ve sen riski IC olarak değil, OOC olarak kural çiğneyerek alıyorsun. Fear RP yapmıyorsun, o bir OOC kural, IC'de risk alıp o kuralı çiğneme hakkın yok. Ha çiğnediysen, yönetimden CK iznini talep ediyorum.

#19 - 20.04.2020 16:09
Alıntı

Neyden söz ediyorsun ben ne iki farklı yorum atmışım, yüksek hayal gücünüzü buraya harcamayın birşeyler icat edin de insanlığa faydanız olsun. Birliğiniz Bug Abuse yaptığınız için kapatılmış, sunucuda birçok insan hakkınızda şikayetçi ve hala gelmiş bize alaycı şekilde roleplay dersi verme çabalarındasınız, asıl gülme tutturacak olay bu :) :) Eminim administrator grubu akla karayı ayırmakta hiç şüphesiz zorluk çekmeyeceklerdir.