vallahi baydınız. son mesajımdır, sonrasında yönetici kilitleyip inceler zaten. rol öncesinde Samuel karakterini dövüp, gruba dair tehditler edip, laf etmişsiniz. burada bir problem yok, devam edelim. biz oraya geliyoruz, beş veya altı kişi. olaylar rolde gelişiyor, burada da bir problem yok.
ben sizin yanınıza gelmedim yahu gelmedim. anlamıyor musun? ben zaten aracın yanında hazır durumda bekliyordum -ki oraya gelen herkes emotelerini hazırladı, herhangi bir durumda silah çekecektik- siz Giorgi karakterine bak biraz daha büyük yazayım iyi gör GIORGI karakterine vurduğunuz zaman ben direk silahı çektim, Samuel'de aynı şekilde araca gelip silahını çekti ve sıkmaya başladık. bu sırada bazı arkadaşların yumrukla aimlerimizi bozdu, üstümüze koştu. olay sadece bu kadar.
yaralı kurali ihlâlinde de yukarıda bahsetmiştim. tekrar yazmaya gerek yok.
Samuel karakterini Donnie dövüyor, yüksek ihtimal de Samuel, Donnie'ye "arkadaşlarımı getireceğim, seni sikeceğim" tarzı laflar ediyor (bu sadece tahmin, doğruluğundan emin değilim çünkü olayı bilmiyorum) Donnie de git getir diyerek o da küfür ediyor, arkadaşlarını da s*kerim tarzında. Orada bulunma sebebiniz DAYAK yemiş bir kişi, VURULMUŞ bir kişi değil ki siz bu kadar ağır davranarak silah çekebiliyorsunuz? Burada yaptığınız birçok ihlali sergilerim, mesela çoğunluk bizdeydi. Hiç mi fear rp olmaz? 10 kişiydik orada nereden baksan, içeriden çıkan birlikte olmayan ama yanımızda olan müttefiklerimiz(Kalapatirov, Violet vs.) vardı. Nasıl olur da bu kadar korkusuzca MEKANIMIZDA adamlarıma küfür savurabilirsin? Nasıl olur da olayı çözmeye değil, olayı tamamen kızıştırmaya odaklı olarak oynayabilirsin? Kendin diyorsun 6 kişiyiz diye, kanka 10+ kişiydik.
Yumrukla aim bozdu diyorsun, emoteleri keybinder ya da copy paste yardımıyla yapıştırdığınız için, adam zaten o adama dalarken silahı çekmiş ama sıkamamıştı. Madem arabaya silahı almaya gidiyorsun, o da silahı sen almadan önce silahı alana kadar kovalar. Adamın ölmesi SALİSE sürdü zaten, sen neyden bahsediyorsun? Gerçekten ihlal bile olmayan o hareketi devamlı yüzümüze vurmaya çabalıyorsunuz, ama "Powergame, Fear RP, Yaralı Rolü, Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs, Üslup" kurallarının ihlalini yüzüne vura vura burada rahat bir biçimde anlatabilirim sana.