Konu: [11.04.2020] DM  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XIV

*
v2 Oyuncusu
#0 - 11.04.2020 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arzen Hartmann @ @DAZZLE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @venceremos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aracı ile bizi takip ediyor, aracımdan inip sebebini soruyorum ve karşılığında tarıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Roleplay sunucusundayız : )

#1 - 11.04.2020 19:20
@DAZZLE savunma bekleniyor.

#2 - 11.04.2020 19:37
Merhaba. Rolde bende olduğum ve şikayete etiketlendiğim için yazıyorum. @DAZZLE adlı kullanıcının karakteri ile iki gece önce Malibu'da tanıştık ve kendisinin alaycı ve itici tavırlarından dolayı karakterim yanında ayrıldı. Daha sonra dün başka bir yerde karşılaştık ve kişinin "İçindeki piçin tohumlarını kim ekti?" söylevi üzerine karakterim onun yüzüne portakal suyunu döktü. @14 kullanıcısının karakterinin de bulunduğumuz yere gelmesi sonucu sürtüşme arttı. @DAZZLE kullanıcısı @14 kullanıcısına "Yarım saat sonra seni kurşun manyağı yapacağım." tarzında bir şey söyledi. Biz @14 ile mekandan ayrıldık ve bir süre sonra @DAZZLE kullanıcısının bizi takip ettiğini fark ettik. O sırada birden nereden geldiği belli olmayan bir kamyonet geldi. Aracı Arzen Hartmann karakteri sürüyordu. Zaten kişiyi @DAZZLE nasıl oraya çağırdı orası tam bir muamma. Orada bir mix kural ihlali olduğunu düşünüyorum. Kişi gelince @DAZZLE direkt "Arzen sık." dedi ve Arzen karakteri de inip hiç sorgulamadan küçük bir söz dalaşı için bizi makineli tüfekle taradı. 2 saate yakın alıkoyma rolü yaptılar. Açıkçası saçma bir nedenden ötürü bizim vaktimizi ziyadesiyle çaldılar. Bu çalınan vaktin telafisi olmayacağı için ceza almalarını umuyorum.

#3 - 11.04.2020 20:44
Merhaba. Rolde bende olduğum ve şikayete etiketlendiğim için yazıyorum. @DAZZLE adlı kullanıcının karakteri ile iki gece önce Malibu'da tanıştık ve kendisinin alaycı ve itici tavırlarından dolayı karakterim yanında ayrıldı. Daha sonra dün başka bir yerde karşılaştık ve kişinin "İçindeki piçin tohumlarını kim ekti?" söylevi üzerine karakterim onun yüzüne portakal suyunu döktü. @14 kullanıcısının karakterinin de bulunduğumuz yere gelmesi sonucu sürtüşme arttı. @DAZZLE kullanıcısı @14 kullanıcısına "Yarım saat sonra seni kurşun manyağı yapacağım." tarzında bir şey söyledi. Biz @14 ile mekandan ayrıldık ve bir süre sonra @DAZZLE kullanıcısının bizi takip ettiğini fark ettik. O sırada birden nereden geldiği belli olmayan bir kamyonet geldi. Aracı Arzen Hartmann karakteri sürüyordu. Zaten kişiyi @DAZZLE nasıl oraya çağırdı orası tam bir muamma. Orada bir mix kural ihlali olduğunu düşünüyorum. Kişi gelince @DAZZLE direkt "Arzen sık." dedi ve Arzen karakteri de inip hiç sorgulamadan küçük bir söz dalaşı için bizi makineli tüfekle taradı. 2 saate yakın alıkoyma rolü yaptılar. Açıkçası saçma bir nedenden ötürü bizim vaktimizi ziyadesiyle çaldılar. Bu çalınan vaktin telafisi olmayacağı için ceza almalarını umuyorum.

Öncelikle @DAZZLE  ve Arzen Hartman benim. Bu anlattıklarınızla hiçbir alakam yok OOC kininiz yalanlarınıza sıçramış, Malibu klüp falan öyle bir rol hatılamıyorum.
Eğer varsa öyle bir rol benim karakterimde sslerle kanıtlayın.

Ayriyetten şikayetçi olan kişi ile oyundan dün gece pm kanalından iletişim halindeydik, kişi bana rolün iptal olduğuna dair onay verdi.

XIV

*
v2 Oyuncusu
#4 - 11.04.2020 21:08
Rolün iptal olması DM attığınızı ve iki saatimi çaldığınız gerçeğini değiştirmez : ) Tutturmuşsunuz bir ağızdan " OOC Kin, OOC Kin " Niye kinleneyim kardeşim? Bana PM üzerinden " Ağla " yazan arkadaşın, discord üzerinden " Dün ağzını yüzünü s**** " tarzı bir yaklaşım yapıp IC yapılan ve silinen rolü OOC'e taşıyan sonrasında engel yediği için kanıt olmasın diye mesajları silen arkadaşın, ben neyin kinini tutmuşum hayırdır?
« Son Düzenleme: 11.04.2020 21:10 14 »

#5 - 11.04.2020 21:17
Rolün iptal olması DM attığınızı ve iki saatimi çaldığınız gerçeğini değiştirmez : ) Tutturmuşsunuz bir ağızdan " OOC Kin, OOC Kin " Niye kinleneyim kardeşim? Bana PM üzerinden " Ağla " yazan arkadaşın, discord üzerinden " Dün ağzını yüzünü s**** " tarzı bir yaklaşım yapıp IC yapılan ve silinen rolü OOC'e taşıyan sonrasında engel yediği için kanıt olmasın diye mesajları silen arkadaşın, ben neyin kinini tutmuşum hayırdır?

Bana karşı "Kardeşim" - "Hayırdır" üslubu ile yaklaşamazsın.

Burası bir Roleplay konsepti, rol gereği vakit uzar yada aksine kısalır.
Vaktiniz o kadar değerli ise, böyle rollere ben veya Matthias zorla çekiştirip sokmadı.
Ayriyetten dün geceki log kontrollerinin yapılmasını istiyorum, kişi kendisi OOC Kanaldan kinini belirtti ve @Heavenly buna şahit oldu.
Kişi, oyun içi rapor üzerinden OOC kini ile birlikte bize beddua etti bunu da Admin dile getirdi.
« Son Düzenleme: 11.04.2020 21:19 DAZZLE »

XIV

*
v2 Oyuncusu
#6 - 11.04.2020 21:34

Vaktiniz o kadar değerli ise, böyle rollere ben veya Matthias zorla çekiştirip sokmadı.
Ayriyetten dün geceki log kontrollerinin yapılmasını istiyorum, kişi kendisi OOC Kanaldan kinini belirtti ve @Heavenly buna şahit oldu.
Kişi, oyun içi rapor üzerinden OOC kini ile birlikte bize beddua etti bunu da Admin dile getirdi.

Kanıtlarınla şikayetini açabilirsin, kardeşim.

#7 - 11.04.2020 21:36

Kanıtlarınla şikayetini açabilirsin, kardeşim.

Hocam bu laubalilik nereden geliyor, üsteleyerek kardeşim diyorsun bana.

#8 - 11.04.2020 21:57
Peki beni discorddan ekleyip küfür etmesi?

XIV

*
v2 Oyuncusu
#9 - 11.04.2020 22:03
Peki beni discorddan ekleyip küfür etmesi?

SS almak aklıma gelmedi, arkadaşı engelledim ve mesajları silmiş aynısını ben de yaşadım : )