Merhaba. Rolde bende olduğum ve şikayete etiketlendiğim için yazıyorum.
@DAZZLE adlı kullanıcının karakteri ile iki gece önce Malibu'da tanıştık ve kendisinin alaycı ve itici tavırlarından dolayı karakterim yanında ayrıldı. Daha sonra dün başka bir yerde karşılaştık ve kişinin "İçindeki piçin tohumlarını kim ekti?" söylevi üzerine karakterim onun yüzüne portakal suyunu döktü.
@14 kullanıcısının karakterinin de bulunduğumuz yere gelmesi sonucu sürtüşme arttı.
@DAZZLE kullanıcısı
@14 kullanıcısına "Yarım saat sonra seni kurşun manyağı yapacağım." tarzında bir şey söyledi. Biz
@14 ile mekandan ayrıldık ve bir süre sonra
@DAZZLE kullanıcısının bizi takip ettiğini fark ettik. O sırada birden nereden geldiği belli olmayan bir kamyonet geldi. Aracı Arzen Hartmann karakteri sürüyordu. Zaten kişiyi
@DAZZLE nasıl oraya çağırdı orası tam bir muamma. Orada bir mix kural ihlali olduğunu düşünüyorum. Kişi gelince
@DAZZLE direkt "Arzen sık." dedi ve Arzen karakteri de inip hiç sorgulamadan küçük bir söz dalaşı için bizi makineli tüfekle taradı. 2 saate yakın alıkoyma rolü yaptılar. Açıkçası saçma bir nedenden ötürü bizim vaktimizi ziyadesiyle çaldılar. Bu çalınan vaktin telafisi olmayacağı için ceza almalarını umuyorum.