Konu: Adam Campbell, Kane Lawson Mix  (Okunma sayısı 405 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.04.2020 22:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.

Rolde yoktun ne şahitliğinden bahsediyorsun, insan yaptığından bilir. Discord'ta konuşmuyoruz ve MIX yapacağımız bir mekan yok.

Her şey ortada GYM'den baktık orada toplanmışlar gittik bizim arkadaş vurulmuş MIX yok

Ama kişi rolü sürekli /b ile bölüyor şikayetçiyim.

arkadaşın içeride vuruldu, dışarıdan içeriyi nasıl görüyorsunuz?

rolde olduğuma dair ekran görüntülerim var, yetkili isterse atabilirim.

Canım, arkadaşım içeride vuruldu evet ama dışarıya sağlık çalışanları ve insanlar toplandı bizde GYM'den oraya gitmeye başladık olaya bakmak için sonra içeri girdiğimizde arkadaş vurulu halde gördük rollerimizi yaptık arkadaşın SS'inde de görüldüğü gibi, MIX olayı yok, kanıt yetersiz ve arkadaş sürekli rolü /b ile bölüyor işlem uygulansın uyarılmasın.

https://www.upload.ee/image/11451928/sa-mp-070.png

Buradan GYM'i nasıl görebiliyorsun sen? Daha fazla münakaşaya girmeyeceğim, keyfine bak.

#11 - 10.04.2020 22:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.

Benzer bir olayı Kane Lawson ve Adam Campbell karakteriyle bende yaşadım.

#12 - 11.04.2020 00:32

Benzer bir olayı Kane Lawson ve Adam Campbell karakteriyle bende yaşadım.

Ahahahaha, çok laf atıyorsunuz ama kanıtsız... Anlıyorum anlıyorum anlıyorum! Lâkin, kanıtlarınızı gönderin ya da şikayet açın beyler. Bu şikayette MIX yok SS'lerde belli kişi rolü baltalıyor /b ile şikayetçiyim uyarmadan direk ceza-i işlem görmesini ve bizim MIX yaptığımızda dair kanıt olmadığı için reddedilmesini rica ediyorum.

Ve arkadaşlara da mutluluklar canlarım :)

#13 - 12.04.2020 02:27
Kişinin online bir karakteri olmadığı için şikayet rafa kalktı.