0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
METAGAMINGSunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
GYM'deydik ve ora GYM'ye çok yakın orada toplanmaya başladılar bizde öylesine gitmek istedik çünkü MD falan geldi toplandı bizde gittik baktığımızda arkadaşımız yatıyordu roller yaptık+ Görüldüğü üzere kişi sürekli rolü baltalamış /b ile şikayetçiyim
Konuyu ve başlığı örnek konuya uygun hale getirmen gerek.https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0
Alıntı yapılan: rekcahml_sff - 09.04.2020 19:30GYM'deydik ve ora GYM'ye çok yakın orada toplanmaya başladılar bizde öylesine gitmek istedik çünkü MD falan geldi toplandı bizde gittik baktığımızda arkadaşımız yatıyordu roller yaptık+ Görüldüğü üzere kişi sürekli rolü baltalamış /b ile şikayetçiyimAnlattığın gibi olmadığını biliyorum çünkü ben adam mekanda vurulurken GYM'deydim, birkaç kişi GYM'de toplandınız ve "KeyDee vurulmuş" dediniz, bundan nasıl haberiniz oldu? Amy karakteri sürekli mekanın etrafındaydı, size kimse haber vermedi. Bu yaptığınız açıkça "MIX".
Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 10.04.2020 20:31Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.Rolde yoktun ne şahitliğinden bahsediyorsun, insan yaptığından bilir. Discord'ta konuşmuyoruz ve MIX yapacağımız bir mekan yok.Her şey ortada GYM'den baktık orada toplanmışlar gittik bizim arkadaş vurulmuş MIX yokAma kişi rolü sürekli /b ile bölüyor şikayetçiyim.
Alıntı yapılan: rekcahml_sff - 10.04.2020 20:47Alıntı yapılan: bakhtiyar - 10.04.2020 20:31Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.Rolde yoktun ne şahitliğinden bahsediyorsun, insan yaptığından bilir. Discord'ta konuşmuyoruz ve MIX yapacağımız bir mekan yok.Her şey ortada GYM'den baktık orada toplanmışlar gittik bizim arkadaş vurulmuş MIX yokAma kişi rolü sürekli /b ile bölüyor şikayetçiyim.arkadaşın içeride vuruldu, dışarıdan içeriyi nasıl görüyorsunuz?rolde olduğuma dair ekran görüntülerim var, yetkili isterse atabilirim.