Konu: Adam Campbell, Kane Lawson Mix  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2020 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam Campbell ( @rekcahml_sff f )  Kane Lawson ( @superartzs  )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crystal Grey @Angelossa Tamaz ( @bakhtiyar )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2020 16:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekânda Kane Lawson'un vurulması üzerine aralarında hiç bir şekilde iletişim gerçekleşmemiş olmasına rağmen kişinin vurulduğu sanırım vahiy yoluyla bildirildi ki- ortama aniden 10 kişi damladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 2. SS'te Adam Campbell karakterinin "Birileri söyledi, burada olay olmuş" demesinden mix zaten apaçık ortada.

« Son Düzenleme: 10.04.2020 22:50 LidaCandy »

#1 - 09.04.2020 19:30
GYM'deydik ve ora GYM'ye çok yakın orada toplanmaya başladılar bizde öylesine gitmek istedik çünkü MD falan geldi toplandı bizde gittik baktığımızda arkadaşımız yatıyordu roller yaptık

+ Görüldüğü üzere kişi sürekli rolü baltalamış /b ile şikayetçiyim

#2 - 09.04.2020 19:47
Konuyu ve başlığı örnek konuya uygun hale getirmen gerek.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#3 - 10.04.2020 06:44
GYM'deydik ve ora GYM'ye çok yakın orada toplanmaya başladılar bizde öylesine gitmek istedik çünkü MD falan geldi toplandı bizde gittik baktığımızda arkadaşımız yatıyordu roller yaptık

GYM'den iskelenin başındaki bar, yani High Five Cocktails gözükmüyor yalana gerek yok

#4 - 10.04.2020 06:45
Konuyu ve başlığı örnek konuya uygun hale getirmen gerek.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

@Craft düzenlendi

#5 - 10.04.2020 12:22

Anlattığın gibi olmadığını biliyorum çünkü ben adam mekanda vurulurken GYM'deydim, birkaç kişi GYM'de toplandınız ve "KeyDee vurulmuş" dediniz, bundan nasıl haberiniz oldu? Amy karakteri sürekli mekanın etrafındaydı, size kimse haber vermedi. Bu yaptığınız açıkça "MIX".

Onun kanıtlarını atarsan sevinirim GYM'de öyle dediğimizi hatırlamıyorum MIX yok burada alenen açık orada topluluk vardı gittik arkadaş vurulmuş arkadaşta sürekli /b den bölmüş asıl ben şikayetçiyim

#6 - 10.04.2020 20:31
Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.

#7 - 10.04.2020 20:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Kane Lawson karakterini içeride ben vurdum, arka tarafta 2 dakika afk kaldım, bir baktım on kişi gelmişler. Kişiler büyük ihtimal discord üzerinden haberleşiyor.

Rolde yoktun ne şahitliğinden bahsediyorsun, insan yaptığından bilir. Discord'ta konuşmuyoruz ve MIX yapacağımız bir mekan yok.

Her şey ortada GYM'den baktık orada toplanmışlar gittik bizim arkadaş vurulmuş MIX yok

Ama kişi rolü sürekli /b ile bölüyor şikayetçiyim.

#8 - 10.04.2020 21:18

Rolde yoktun ne şahitliğinden bahsediyorsun, insan yaptığından bilir. Discord'ta konuşmuyoruz ve MIX yapacağımız bir mekan yok.

Her şey ortada GYM'den baktık orada toplanmışlar gittik bizim arkadaş vurulmuş MIX yok

arkadaşın içeride vuruldu, dışarıdan içeriyi nasıl görüyorsunuz?

rolde olduğuma dair ekran görüntülerim var, yetkili isterse atabilirim.
« Son Düzenleme: 10.04.2020 21:20 bakhtiyar »

#9 - 10.04.2020 22:25

arkadaşın içeride vuruldu, dışarıdan içeriyi nasıl görüyorsunuz?

rolde olduğuma dair ekran görüntülerim var, yetkili isterse atabilirim.

Canım, arkadaşım içeride vuruldu evet ama dışarıya sağlık çalışanları ve insanlar toplandı bizde GYM'den oraya gitmeye başladık olaya bakmak için sonra içeri girdiğimizde arkadaş vurulu halde gördük rollerimizi yaptık arkadaşın SS'inde de görüldüğü gibi, MIX olayı yok, kanıt yetersiz ve arkadaş sürekli rolü /b ile bölüyor işlem uygulansın uyarılmasın.