Konu: [08.03.2020, Anibal_Orgill, Chuck_Phill] Fear-RP , Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 703 defa)

#20 - 10.03.2020 21:55
? log kontrolü yapılabilir, akegod5000 forum isimli kullanıcı yani Bojidar Dachev isimli oluşum üyesi sağladı. Ne bug abusesi? Yine de silah kuralı ile ilgili bir şeyi alıntılayıp bize sunmadın?
Sunucunun açılışından itibaren /soru komutunu kullanarak support veyahut staff üyelerine bu soruyu sorabilirsiniz. Sunucunun geneli zaten böyle bir durumun olduğunu biliyor, birinci seviye karakter ile sadece ve sadece bug ile silah kullanabilirsiniz diğer alternatifleri kullanamazsınız çünkü ortada başka bir alternatif yok. Daha fazla eklemeye yapmayacağım, kendi ekran görüntülerinizle kendi bug abuse'unuzu buraya sunmuşsunuz. Diğer işlemleri yetkililer yapacaklardır.
Öyle düşünüyorsan ya yetkililer log kontrolü yapar ya da başka bir şikayet açmana yönlendirir. Sana açılan şikayete savunma yapmalısın, suçlama yapacağın yer burası değil.

#21 - 10.03.2020 22:08
? log kontrolü yapılabilir, akegod5000 forum isimli kullanıcı yani Bojidar Dachev isimli oluşum üyesi sağladı. Ne bug abusesi? Yine de silah kuralı ile ilgili bir şeyi alıntılayıp bize sunmadın?
Sunucunun açılışından itibaren /soru komutunu kullanarak support veyahut staff üyelerine bu soruyu sorabilirsiniz. Sunucunun geneli zaten böyle bir durumun olduğunu biliyor, birinci seviye karakter ile sadece ve sadece bug ile silah kullanabilirsiniz diğer alternatifleri kullanamazsınız çünkü ortada başka bir alternatif yok. Daha fazla eklemeye yapmayacağım, kendi ekran görüntülerinizle kendi bug abuse'unuzu buraya sunmuşsunuz. Diğer işlemleri yetkililer yapacaklardır.

sen ne kadar biliyorsun ki sunucu kurallarını? kafandan kural atmayı bırak. ortaya bir laf atıyorsun, kanıtlarını da at, karnından konuşma. bugmuş 50 tane silahım var verdim adama, ötesi var mı?

#22 - 10.03.2020 22:13

sen ne kadar biliyorsun ki sunucu kurallarını? kafandan kural atmayı bırak. ortaya bir laf atıyorsun, kanıtlarını da at, karnından konuşma. bugmuş 50 tane silahım var verdim adama, ötesi var mı?
Doğru olanı dokuz köyden kovarlarmış, yetkililer yaptığınız bugu göreceklerdir ama ekstradan bunun için ve de attığınız ekran görüntülerinde dönen birlik chatindeki mixing için şikayet açacağımı belirtmek isterim. Geçen postta yazdım daha fazla ekleme yapmayacağım diye ama bu üslubunuzu sürdürdüğünüz sürece ekleme yapmak zorunda kalacağım, çünkü üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

#23 - 10.03.2020 22:15
f chatten geçen konuşmaların rol ile alakalı olmadığını fark etmen kaç dakika sürebilir?

#24 - 10.03.2020 22:16
f chatten geçen konuşmaların rol ile alakalı olmadığını fark etmen kaç dakika sürebilir?
"Mesa kimin baksana?"
OOC bir kanal olan birlik chatini IC'ymiş gibi kullanamazsınız, mixing yokta ne var burada sen bir açıkla bakayım?

#25 - 10.03.2020 22:17

Doğru olanı dokuz köyden kovarlarmış, yetkililer yaptığınız bugu göreceklerdir ama ekstradan bunun için ve de attığınız ekran görüntülerinde dönen birlik chatindeki mixing için şikayet açacağımı belirtmek isterim. Geçen postta yazdım daha fazla ekleme yapmayacağım diye ama bu üslubunuzu sürdürdüğünüz sürece ekleme yapmak zorunda kalacağım, çünkü üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

akıllı dostum benim ben o silahlara tamı tamın 800k para bayıldım. hangi bugtan bahsediyordun sen?
istediğin şikayeti açabilirsin, yanlış bir şey varsa oda sen ve yaptığın hatalar

#26 - 10.03.2020 22:19
"Mesa kimin baksana?"
OOC bir kanal olan birlik chatini IC'ymiş gibi kullanamazsınız, mixing yokta ne var burada sen bir açıkla bakayım?

kişiler bu rolün sonunda bize katıldı, sizi araca attığımız yerden itibaren rolün içine olan kişiler şunlardır; @bakhtiyar @gerçekçeteci @Stopper ve ben.

sen geçerli bir savunma yap, sonrasında şikayet açarsın...
« Son Düzenleme: 10.03.2020 22:21 akegod5000 »

#27 - 10.03.2020 22:20
mix ile şikayetin bir alakası yok, şikayeti biz açtık. sen bize şikayet aç bizde savunma yaparız

#28 - 10.03.2020 22:23
savunman bitti mi?

#29 - 10.03.2020 22:37
kopar dememin sebebi, daha önceden de anlattığım gibi Orgi'ye olan sinirimden kaynaklı, ısırarak dememin sebebide dişler, bıçağa vs.'ye göre daha yavaş kopacağı için daha çok acı çekeceğini düşündüğümden öyle dedim. Kahkaha atmamın ardından gülerken zorlanıyor diye "/do gülerken de zorlanıyordur" emote'u attım, bu tam olarak kahkaha attığım anlamına mı geliyor bilmiyorum :). Ben rolümü doğru yaptığımı düşünüyorum. Dediklerinizin aksini yapmadım, her şeyi yerine getirdim. Ama hakkımda böyle bir şikayet açılması :/ üzdü beni açıkçası. Zaten sunucuyu değiştirdim, üstüne hâla burada uğraşmamın sebebide hakkımın yeniliyor olması. Sizi aşağılayacak bir şey veya emirlerinize uymamazlık yapmadım. Karakterimin tonla sorunu oldu sunucuya başladığımdan beri. Psikolojisi zaten tam yerinde değil. Ölümden kaç kez döndü, neyse bunlar hikayesine giriyor ama karakterim pek mantıklı düşünemediğinden dolayı zaman zaman kafayı sıyırıyor.Artık yolun sonu geldi diye düşününcede o kadar olaydan sonra sadece kurşunla mı öleceğim diye düşündüğü için komik geliyor artı  daha önceden de yazdığım gibi Orgi yüzünden düştüğü durumu da komik buluyor.
Bilmiyorum ya. Daha diyecek bir şeyim yok, uzun süredir oynayan bir oyuncu değilim 4-5 ay kadar oynadım toplamda. Ama karakterimin içinde olduğu durumda gülmesi çok normal(kendisi için)bana göre. Tabi sizinle bulunduğumuz rolde bunları bilmiyorsunuz haklısınız da. Yerinizde olsam bende garip karşılardım. Ama şikayet açmazdım. Sonuçta oyun oynuyoruz yani. Bu kadar uğraştığıma da değmeyecek. Ben haklı çıksamda çıkmasamda. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 10.03.2020 22:51 Alpina005 »