Konu: [8.03.2020 - Anibal Orgill, Shotta Young]  (Okunma sayısı 566 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2020 00:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anibal Orgill @jesterhaus , Shotta Young @winchren
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BerkanCaliskan @Walkas @JSW @DragonBorn
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22:41 - 23:47 aralığı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Fear RP ihlali, Retarted RP, Mixing, PG, Yöneticiyi Kandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaylar Havana'da müşterileri karşılarken gördüğüm reklamlarla başladı. Başka bir işyeri reklamlarda, kendi yaptığım reklamlara gönderme yaparcasına yazılar yazıyordu, durumun aslını öğrenmek adına Lucas Cartelli ile bu işyerine gittim, işyeri sahibiyle bu konu hakkında görüşürken bu iki arkadaş arkamdan birçok hakaret etti fakat bunlara karşılık vermedim. İşyeri sahibiyle konuşmamızın ardından oradan çıkarak Havana Club'a döndüm ve bu sırada Ocean View'da intihar etmek isteyen 2-3 kişinin haberini aldım. Her şeyden önce bu bir saçmalıktır, bir gün intihar etmek istediği için haberlere çıkan bir adamı görünce herkes buna özenmeye, dikkat çekme çabasına girmeye başladı. Bu iki üç arkadaşı izlemek adına Havana Club'tan çıkış yaptım, amacım arabama binerek oradan uzaklaşmaktı. Bu sırada tekrar yanıma, bana hakaret eden iki arkadaş çıktı ve hakaretlerini sürdürmeye devam ettiler. Yanımızda bir polis olmasına, güvenli bölgede olmamıza ve işlettiğim bir mekanın önünde olmamıza rağmen hakaretlerinin ardı arkası kesilmedi. Yanımızdaki polise rağmen hakaretlerine devam etmeleri sonucu karakterim, Bobby Cassano, kişilerden birisini sistemsel olarak yaraladı ve bu sırada biber gazı sıkıldı. Bir süre bu rolün sonucunda hareket ettim ve oradan ayrıldım. Anibal Orgill'in her şeye rağmen hakaret etmeye devam etmesi sonucu birebir olarak ona da saldırdım ve karakterini sistemsel olarak yaraladım. İki karakter sistemsel olarak yaralandı, polisler benim karakterimin üzerine çullanarak Ryan'ı durdurdular. Karakterim sistemsel olarak yaralı değildi. Tüm bunların ardından departmana götürüldük ve karakterim adam yaralama ve ruhsatsız silah taşıma nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Kişiler sistemsel yaralıyken, tutuklanırken, ceza alırken ve hapishanede hakaretlerine hiç durmadan devam ettiler. Son olarak hapishanede kişilerin etrafımı kapatması sonucu ,ki burada ihlallere devam ediyorlar, karakterim kendisini savunarak ikisine saldırdı. Kişileri mecburen sistemsel yaralamak zorunda kaldım ve oradan ayrıldım. Kişiler 180 saniye bekledikten sonra hiçbir şekilde beklemeden dönerek karakterime saldırdılar. Öyle ki bunları yaparken mixing yapmayı da ihmal etmediler. Tüm bunların sonucu rapor nedeniyle admin çağırıldı, kişinin admine söylediği şey "sistemsel olarak beni yaraladıklarıydı" fakat ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere böyle bir şey asla olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişiler neredeyse tüm kuralları ihlal ediyor ve ben bu arkadaşlar yüzünden saçma, olduğunu düşündüğüm, rollere maruz kaldım. Rollerin gerekirse sonlandırılmasını veya iptal edilmesini, o olayda insanların Ryan karakterine karşı oluşturduğu saçma algı nedeniyle istiyorum. Bunun yanında gereğinin yapılmasını şiddetle rica ediyorum.
edit: önemli bir durum değil fakat silah iadesi yapılabilir
« Son Düzenleme: 08.03.2020 01:33 tonyc »

#1 - 08.03.2020 00:56
Yere yatırıldığımız an çekilen ekran görüntüsünde, canımın henüz yarım olduğu ve ellerimin kelepçeli olduğunu görebilirsiniz. Karakterim sistemsel olarak yaralanmadı fakat canı yarılandı ki bu nedenle polisler üstüme yüklendi.

#2 - 08.03.2020 01:01
İllaha karakterinin yere düşmesine Gerek yok yaralı rolü yapman için canım kardeşim. Gerçek hayatta adamlar sana 2 kişi yumruk atıyor yere düşmedim diye kalkıp adamlara mı saldıracak sın üstelik gaz yedin okadar boş kesilmiş ssler dolu zaten loglar kontrol edilecek.

#3 - 08.03.2020 01:08
İllaha karakterinin yere düşmesine Gerek yok yaralı rolü yapman için canım kardeşim. Gerçek hayatta adamlar sana 2 kişi yumruk atıyor yere düşmedim diye kalkıp adamlara mı saldıracak sın üstelik gaz yedin okadar boş kesilmiş ssler dolu zaten loglar kontrol edilecek.
madem öyle, karakterimin kas seviyesine bağlı kalarak ve seni sistemsel olarak yaraladığım için söylüyorum, benden yediğin bir yumruk karşısında neden gerçekçi rollerde bulunmuyorsun?

#4 - 08.03.2020 01:09
Şahitliğimi onaylıyorum, o sırada Tommy karakteri ile benim karakterim karşı kaldırımdaydı ve barımızın kapısının kapatılmasına bakıyor ve zaten oradan ayrılmak için Ryan'ı bekliyorduk. Ryan çıktı ve bu olaylar gerçekleşti. Yanlarına gittim ve "Ne oluyor?" diye olaya dahil oldum. Ben geldiğimde Ryan kelepçelenmiş, bir tane elemanları da yerde yatıyordu. Kişiler burada bir süre "/do" chatini meşgul etti ve role devam ettim. Bir tanesi sistemsel düşmüş, bize ait mekanın önünde hiçbir dayanakları olmadan(birlikleri olmadan), mafya bir karaktere ve yanlarında arkadaşları olan Ryan'a aynı hakareti sürdürmeye devam ettiler. Mahallede barında 5-10$'lık kumar oynamaya çalışan adamların, mafyanın mekanına gidip atar gider yapmasına şaşırdık, bunun sonucu karşımızdaki karakterleri kaçırıp ck etmeye kadar gidebilirdi. Kişiler ortamda PD varken ve güvenli bölgedeyken Ryan'a sataşıp aynı zamanda "/do"'dan GBI, Güvenli bölge diye spamladılar. Böylelikle kişiler PD'ye ve Güvenli Bölge'ye sığınma, bundan güç alarak bize sataşma rolü yapmış bulunmaktalar.

#5 - 08.03.2020 01:12
Öncelikle bizim bir oluşumumumuz var. Sistemsel olarak birkaç sıkıntıdan dolayı aktif değil. Fakat burda benim anlamadığım sivil bir ortamdayız ben adamın mafya lideri vesaire olduğunu nerden bileyim. Orda rolünü yapıyorum ve 2 şahıs konuyla alakası yokken kafama gelip senin kafanı betona gömerim tarzında tehditler savuruyor. Bizde agresif role geçiyoruz. Olay Bundan ibaret üslübunza dikkat ederseniz sevinirim.

#6 - 08.03.2020 01:15
Öncelikle bizim bir oluşumumumuz var. Sistemsel olarak birkaç sıkıntıdan dolayı aktif değil. Fakat burda benim anlamadığım sivil bir ortamdayız ben adamın mafya lideri vesaire olduğunu nerden bileyim. Orda rolünü yapıyorum ve 2 şahıs konuyla alakası yokken kafama gelip senin kafanı betona gömerim tarzında tehditler savuruyor. Bizde agresif role geçiyoruz. Olay Bundan ibaret üslübunza dikkat ederseniz sevinirim.

KURAL GÜNCELLEMESİ, 25/01/2020, 00:15

Alıntı
İLLEGAL BİRLİKLER SAVAŞ KURALLARI:

• Birlik arası savaş başlatmak için birliğiniz AŞAMA 3 (Hood Onaylı Birlik) statüsünde yer almalıdır.
  • Birlik savaşlarında müttefik olarak yer almanız için birliğiniz AŞAMA 3 (Hood Onaylı Birlik) statüsünde yer almalı.
  • AŞAMA 3'e ulaşmayan hiç bir birlik savaşa dahil olamaz. Birlik kapanır ve ilgili karakterler CK edilir.
  • AŞAMA 3'e ulaşmayan bir birlik diğer birlikler ile yaşadığı problemleri diplomasi bir şekilde  Valachi'nin(gerekiyorsa) yardımıyla çözüme kavuşturması gerekmektedir.

#7 - 08.03.2020 01:15
Barda agresif rolüm oldu mu? De bakayım ya? Sen mekana geldin düştün yanınıza geldim civciv diye karakterin bağırdı lafımı da söyledim. Oluşumun var ise tanıtımları takip ediyor olman lazım, o zaman Valachi'i tanımadan da yumruk atarsın o zaman sen.
« Son Düzenleme: 08.03.2020 01:17 Walkas »

#8 - 08.03.2020 01:16
Ortada bir birlik savaşı olduğunu söyleyen kim? :D

#9 - 08.03.2020 01:25
o zaman Valachi'i tanımadan da yumruk atarsın o zaman sen.

zamanında buna benzer bir hataya düşmüş olacaktır ki zaten karakteri ceza almış, olayı büyüterek forumu kirletmek istemiyorum. tarafımdan başka bir yorum gelmeyecek.

iyi günler
« Son Düzenleme: 08.03.2020 01:28 tonyc »