Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anibal Orgill
@jesterhaus , Shotta Young
@winchren Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BerkanCaliskan @Walkas @JSW @DragonBorn Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22:41 - 23:47 aralığı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear RP ihlali, Retarted RP, Mixing, PG, Yöneticiyi Kandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaylar Havana'da müşterileri karşılarken gördüğüm reklamlarla başladı. Başka bir işyeri reklamlarda, kendi yaptığım reklamlara gönderme yaparcasına yazılar yazıyordu, durumun aslını öğrenmek adına Lucas Cartelli ile bu işyerine gittim, işyeri sahibiyle bu konu hakkında görüşürken bu iki arkadaş arkamdan birçok hakaret etti fakat bunlara karşılık vermedim. İşyeri sahibiyle konuşmamızın ardından oradan çıkarak Havana Club'a döndüm ve bu sırada Ocean View'da intihar etmek isteyen 2-3 kişinin haberini aldım. Her şeyden önce bu bir saçmalıktır, bir gün intihar etmek istediği için haberlere çıkan bir adamı görünce herkes buna özenmeye, dikkat çekme çabasına girmeye başladı. Bu iki üç arkadaşı izlemek adına Havana Club'tan çıkış yaptım, amacım arabama binerek oradan uzaklaşmaktı. Bu sırada tekrar yanıma, bana hakaret eden iki arkadaş çıktı ve hakaretlerini sürdürmeye devam ettiler. Yanımızda bir polis olmasına, güvenli bölgede olmamıza ve işlettiğim bir mekanın önünde olmamıza rağmen hakaretlerinin ardı arkası kesilmedi. Yanımızdaki polise rağmen hakaretlerine devam etmeleri sonucu karakterim, Bobby Cassano, kişilerden birisini sistemsel olarak yaraladı ve bu sırada biber gazı sıkıldı. Bir süre bu rolün sonucunda hareket ettim ve oradan ayrıldım. Anibal Orgill'in her şeye rağmen hakaret etmeye devam etmesi sonucu birebir olarak ona da saldırdım ve karakterini sistemsel olarak yaraladım.
İki karakter sistemsel olarak yaralandı, polisler benim karakterimin üzerine çullanarak Ryan'ı durdurdular. Karakterim sistemsel olarak yaralı değildi. Tüm bunların ardından departmana götürüldük ve karakterim adam yaralama ve ruhsatsız silah taşıma nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı.
Kişiler sistemsel yaralıyken, tutuklanırken, ceza alırken ve hapishanede hakaretlerine hiç durmadan devam ettiler. Son olarak hapishanede kişilerin etrafımı kapatması sonucu ,
ki burada ihlallere devam ediyorlar, karakterim kendisini savunarak ikisine saldırdı. Kişileri
mecburen sistemsel yaralamak zorunda kaldım ve oradan ayrıldım. Kişiler 180 saniye bekledikten sonra hiçbir şekilde beklemeden dönerek karakterime saldırdılar. Öyle ki bunları yaparken mixing yapmayı da ihmal etmediler. Tüm bunların sonucu rapor nedeniyle admin çağırıldı, kişinin admine söylediği şey
"sistemsel olarak beni yaraladıklarıydı" fakat ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere böyle bir şey asla olmadı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa):Kişiler neredeyse tüm kuralları ihlal ediyor ve ben bu arkadaşlar yüzünden saçma, olduğunu düşündüğüm, rollere maruz kaldım. Rollerin gerekirse sonlandırılmasını veya iptal edilmesini, o olayda insanların Ryan karakterine karşı oluşturduğu saçma algı nedeniyle istiyorum. Bunun yanında gereğinin yapılmasını şiddetle rica ediyorum.
edit: önemli bir durum değil fakat silah iadesi yapılabilir