Konu: Kamera bozulması değişik oyun hataları.  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2020 22:50
Oyunda sürekli crash yiyiorum özellikle biri bir animasyon çektiğinde ve interiorlara girip çıkarken sebebi ne hiç bilmiyorum ekran kartımı değiştirdim ayrıca resimde paylaşacağım gibi kamera bozuluyor hatta başka bir oyuncuya spec attım o derece saçma bir şey oldu sorunun çözümünü bilen lütfen yardımcı olabilir mi?

Edit:Hiçbir mod vs bulunmuyor sadece birkaç skin var skinleri kurmadan da bu hataları alıyordum.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.02.2020 12:13
Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.02.2020 18:15
Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.

@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 01.03.2020 01:51

@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalı

Bugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.03.2020 18:44

Bugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?

Belgelerimden GTA San Andreas User Files'a girerek gta_sa.set'i kaldırmayı deneyin (birkaç tane olabilir, hepsini silin.), muhtemelen değiştirdiğiniz bir ayardan kaynalı olarak oyunu açamıyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.03.2020 19:43

Belgelerimden GTA San Andreas User Files'a girerek gta_sa.set'i kaldırmayı deneyin (birkaç tane olabilir, hepsini silin.), muhtemelen değiştirdiğiniz bir ayardan kaynalı olarak oyunu açamıyorsunuz.

Bilgisayarımda hem ortak belgeler hem de normal belgelerim var ikisinde de aktif şekilde bulunuyor bundan kaynaklı sanırım?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 04.03.2020 19:51

Bilgisayarımda hem ortak belgeler hem de normal belgelerim var ikisinde de aktif şekilde bulunuyor bundan kaynaklı sanırım?

Kesin olarak bir şey diyemiyorum fakat muhtemelen bilgisayarınızda birden fazla kullanıcı hesabı var, ortak ve normal belgelerden da gta_sa.set dosyalarını kaldırıp oyunu başlatmayı deneyin, sorun devam ederse Forum PM'den daha ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.03.2020 02:18

Kesin olarak bir şey diyemiyorum fakat muhtemelen bilgisayarınızda birden fazla kullanıcı hesabı var, ortak ve normal belgelerden da gta_sa.set dosyalarını kaldırıp oyunu başlatmayı deneyin, sorun devam ederse Forum PM'den daha ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim.

Düzelti çok sağ ol kilit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok