0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.
Alıntı yapılan: Democrituss - 28.02.2020 12:13Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalı
Alıntı yapılan: Anarchist - 28.02.2020 18:15Alıntı yapılan: Democrituss - 28.02.2020 12:13Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalıBugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?
Alıntı yapılan: Anarchist - 01.03.2020 01:51Alıntı yapılan: Anarchist - 28.02.2020 18:15Alıntı yapılan: Democrituss - 28.02.2020 12:13Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalıBugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?Belgelerimden GTA San Andreas User Files'a girerek gta_sa.set'i kaldırmayı deneyin (birkaç tane olabilir, hepsini silin.), muhtemelen değiştirdiğiniz bir ayardan kaynalı olarak oyunu açamıyorsunuz.
Alıntı yapılan: homohominilupus - 04.03.2020 18:44Alıntı yapılan: Anarchist - 01.03.2020 01:51Alıntı yapılan: Anarchist - 28.02.2020 18:15Alıntı yapılan: Democrituss - 28.02.2020 12:13Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalıBugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?Belgelerimden GTA San Andreas User Files'a girerek gta_sa.set'i kaldırmayı deneyin (birkaç tane olabilir, hepsini silin.), muhtemelen değiştirdiğiniz bir ayardan kaynalı olarak oyunu açamıyorsunuz.Bilgisayarımda hem ortak belgeler hem de normal belgelerim var ikisinde de aktif şekilde bulunuyor bundan kaynaklı sanırım?
Alıntı yapılan: Anarchist - 04.03.2020 19:43Alıntı yapılan: homohominilupus - 04.03.2020 18:44Alıntı yapılan: Anarchist - 01.03.2020 01:51Alıntı yapılan: Anarchist - 28.02.2020 18:15Alıntı yapılan: Democrituss - 28.02.2020 12:13Skin modlarını dahi silip dener misin? Ek olarak çözünürlük ayarlarını değiştirip de deneyebilirsin, bağlantının da temiz olduğundan emin olmayı unutma.@Democrituss skinleri sildim ama yine aynı hatayı aldım sanırım çözünürlülükle alakalıBugün uyumluluk ayarının win 98 de olmasından kaynaklı olduğunu anladım ve değiştirince oyunu açamıyorum bundan nasıl kurtulacağım?Belgelerimden GTA San Andreas User Files'a girerek gta_sa.set'i kaldırmayı deneyin (birkaç tane olabilir, hepsini silin.), muhtemelen değiştirdiğiniz bir ayardan kaynalı olarak oyunu açamıyorsunuz.Bilgisayarımda hem ortak belgeler hem de normal belgelerim var ikisinde de aktif şekilde bulunuyor bundan kaynaklı sanırım?Kesin olarak bir şey diyemiyorum fakat muhtemelen bilgisayarınızda birden fazla kullanıcı hesabı var, ortak ve normal belgelerden da gta_sa.set dosyalarını kaldırıp oyunu başlatmayı deneyin, sorun devam ederse Forum PM'den daha ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim.