Konu: [25.02.2020]Toe Black  (Okunma sayısı 681 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2020 23:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Toe Black
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Lamar, Ryan Spillner
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton bloklardaki eve birini getirecektik. Orada evimiz var. Toe Black adlı karakter de o ara bloklara girdi. Ryan Spillner'ı bekliyorduk. Dwayne Lamar telefondaydı. Toe Black ben içeri girdiğimde emote vermeden ateş açtı ve durduk yere saldırdı. Emote vermeden sıktı, sonrasında silahı bizi içeri taşımak için emote verirken belli etti. Fotoğraflarda her şey gözükmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Toe Black benim karakterimin kim olduğunu, Dwayne Lamar'ın neyi olduğunu bilmiyor. Apartmana girdiğimde daha load aşamasında iken, karakterim havada iken emote vermeden sıktığını ek olarak belirtmek isterim.

#1 - 25.02.2020 23:38
Bak dostum, sana şöyle anlatacağım. Crystal'de bulunduğum oluşumdaki adamları sürekli olarak vuruyorsunuz. Dwayne Lamar'ı daha önce de vurmuştum. Yanında sende gelince, binanın içine kaçtım ve silahıma davrandım beni vuracağınızı düşünerek. Ortada bir DM yok yani. Senin kim olduğunu bilmeme gerek yok, Dwayne ile birlikte geliyorsun ve senin Dwayne'in fedaisi olduğunu anlayabiliyorum. Azcık mantıkla hareket edin, 10 tane adamı vurun, sonra şaka gibi BENİ NEREDEN TANIYORSUN, NEDEN VURDUN? diyip şikayet açın. Gayet mantıklı.

Artı olarak yaptığınız başka bir şeyi aşağıya bırakıyorum. Kişilerin birlik amacının sadece adam vurmak olduğunu ve rol için açılmadığını düşünüyorum. İyi günler.
Spoiler: GösterGizle

Ayrı olarak, mixing olduğunu düşünüyorum. Çevrede kimse yokken birdenbire binayı polis basmasını da buna bağlıyorum. Log kontrolü yapılmasını talep ediyorum. Artı olarak Robert Larkin tarafından gelecek olan birkaç SS'ide aşağıya ekleyeceğim. Konu şimdilik kilitlenmesin.

Artı olarak silah emotesi verdim. Görülmemiş olmasını bilmiyorum.

@Panda bu olaya şahit. Herifi gece gündüz vurdunuz.
« Son Düzenleme: 25.02.2020 23:44 Eren »

#2 - 25.02.2020 23:50
Öncelikle Clarence Lamar karakteri şehire yeni geldi, sizi vurduğumuzda o şehirde değildi bile, bunu belirtmek isterim, admin kararı bekleyelim.

#3 - 25.02.2020 23:54
Bak kardeşim, herif şehirde yoktu anlarım. Adam senin yanında geliyor. Bende senin adamın olduğunu tahmin ederek vuruyorum. Vurulduktan sonra Y basıp dışarı kaçtığını ve bir mixing durumu olduğunu da düşünüyorum. Olay anında olan bir arkadaştan gerekli SS'leri istedim ve onları bekliyorum. Konu kilitlenmezse sevinirim tekrardan söyleme gereği duydum.

#4 - 25.02.2020 23:54
Ayrıca bu birlik kavgasında ilk silahına davranan birlik bizimki değil sizinki, mahallenize sadece konuşmaya geldiğimde hakaret yediğim için karşılıklı hakaret ettiğimde vurulduğumu hatırlamanı isterim, ilk o olayda silahı siz çektiniz, Quintrell karakteri beni vurdu ve bu sebep geçerli bir sebep bile değil silah çekmek için. O yüzden senin bize sadece adam vurmak için açılmış bir  birlik demeye gram hakkın yok, Garajımızı işletiyoruz yolumuza bakıyoruz bize sataşanları temizliyoruz o kadar..... İnsan önce kendini bilecek, saygılar.

#5 - 25.02.2020 23:55

#6 - 25.02.2020 23:56
Bak kardeşim, herif şehirde yoktu anlarım. Adam senin yanında geliyor. Bende senin adamın olduğunu tahmin ederek vuruyorum. Vurulduktan sonra Y basıp dışarı kaçtığını ve bir mixing durumu olduğunu da düşünüyorum. Olay anında olan bir arkadaştan gerekli SS'leri istedim ve onları bekliyorum. Konu kilitlenmezse sevinirim tekrardan söyleme gereği duydum.
Yukarıdaki sslerde de gördüğün üzere ben telefonda arkadaşımla konuşuyorum o sırada, ben vurulduktan sonra telefon açıktı, zaten beni kapıda vurduğun gibi direkt istemsizce Y tuşuna bastığım için dışarı çıktım, telefondaki arkadaşımız mavi bloklara gittiğimizi biliyor telefondayken benden ses alamayınca uzun süre polise haber veriyor, ortada mix falan yok.

#7 - 25.02.2020 23:56
Bak dostum, sana şöyle anlatacağım. Crystal'de bulunduğum oluşumdaki adamları sürekli olarak vuruyorsunuz. Dwayne Lamar'ı daha önce de vurmuştum. Yanında sende gelince, binanın içine kaçtım ve silahıma davrandım beni vuracağınızı düşünerek. Ortada bir DM yok yani. Senin kim olduğunu bilmeme gerek yok, Dwayne ile birlikte geliyorsun ve senin Dwayne'in fedaisi olduğunu anlayabiliyorum. Azcık mantıkla hareket edin, 10 tane adamı vurun, sonra şaka gibi BENİ NEREDEN TANIYORSUN, NEDEN VURDUN? diyip şikayet açın. Gayet mantıklı.

Artı olarak yaptığınız başka bir şeyi aşağıya bırakıyorum. Kişilerin birlik amacının sadece adam vurmak olduğunu ve rol için açılmadığını düşünüyorum. İyi günler.
Spoiler: GösterGizle

Ayrı olarak, mixing olduğunu düşünüyorum. Çevrede kimse yokken birdenbire binayı polis basmasını da buna bağlıyorum. Log kontrolü yapılmasını talep ediyorum. Artı olarak Robert Larkin tarafından gelecek olan birkaç SS'ide aşağıya ekleyeceğim. Konu şimdilik kilitlenmesin.

Artı olarak silah emotesi verdim. Görülmemiş olmasını bilmiyorum.

@Panda bu olaya şahit. Herifi gece gündüz vurdunuz.

Vurulma olayında iki karakterim de yoktu. Güzel mantık bu arada evimize girerken "AA burda toe black var girmeyelim evimize ateş eder falan yaralanırız şimdi bir şey olur" diyerek mi takılalım? Siz saldırınca sıkınca sıkıntı yok, biz evimize girerken birden ateş açtığında şikayet açıyoruz diye "aaa böyle böyle yaptınız yok karakterin dwayne ile takılıyor. Bekle şuna da saldırayım." Dwayne ile takılan en az 20 karakter vardır polisler dahil. Hepsini vurmayı mı planlıyorsun? Silahını elinden düşürmeyip en ufak bir şeyde insanlara doğrultmaya devam et dostum.

#8 - 26.02.2020 00:02
Yukarıdaki SS'lere bakıyorum. Telefonla konuşmuyorsun, telefonun çalıyor.
Mix olduğu bariz, log kontrolü talep ediyorum. Daha fazla savunma yapılmayacak.

#9 - 26.02.2020 00:04
Yukarıdaki SS'lere bakıyorum. Telefonla konuşmuyorsun, telefonun çalıyor.
Mix olduğu bariz, log kontrolü talep ediyorum. Daha fazla savunma yapılmayacak.

Altındaki "Telefona cevap verdin" ve (telefon) yazan yazıları görmüyorsun galiba :=) Hatta kesinlikle log konrtolü yapılsın, bunu özellikle rica ediyorum. Admin kararı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 26.02.2020 00:07 Deleo666 »