Ayrıca bu birlik kavgasında ilk silahına davranan birlik bizimki değil sizinki, mahallenize sadece konuşmaya geldiğimde hakaret yediğim için karşılıklı hakaret ettiğimde vurulduğumu hatırlamanı isterim, ilk o olayda silahı siz çektiniz, Quintrell karakteri beni vurdu ve bu sebep geçerli bir sebep bile değil silah çekmek için. O yüzden senin bize sadece adam vurmak için açılmış bir birlik demeye gram hakkın yok, Garajımızı işletiyoruz yolumuza bakıyoruz bize sataşanları temizliyoruz o kadar..... İnsan önce kendini bilecek, saygılar.
Adım geçtiğinden dolayı yorum yapıyorum.
Öncellikle bu olayların başlamasında büyük bir rol oynamana rağmen sadece muhabbet etmeye geldim diyerek bana IC'de küfür edip yanımdaki sokağın gangsterlerine küçük düşürüp Turismo'ya binip gidebileceğini sanıyordun. Orada seni uyardım küfür ettin sana küfür edince tehdit ederek devam ettin ve mermiyi yedin bu kadar basit sokağımdaydın bu bildiğin Valachi'ye malikanesinde dostlarının yanında küfür etmekten farksız. Ben o sokağın kralıysam bana böyle konuşamazsın IC'de. Arkadaşların vurulmadan 40 saniye önce köşede senin vurulmanı beklediler ardından vurulunca gelip 2 dakika sonra git gel yaparak silahlarını alarak bizi vurmaya geldiler ve orada başladı olaylar. Siz ki " Allen birlik açmış apartmana ev koymuşlar hepsini aldım. Gelişmesinler wqekqweqw" diyen birisiyken ve bunu benim birliğimdeki adama nispet yaparak gibi atıp sonrasında wrong yazan insanlarsınız ve burada oyun oynadığımızın farkında değilsiniz. Oyunda müttefik adı altında insanları toplayıp tanımadığımız insanları bize karşı saldırtıyorsunuz ki bizim sizinle savaş gibi bir mevzumuz yok sizin keyfiniz hoş olunca bizim birliğimizdeki Obayana'a sıkmaya gidiyorsunuz adamda oyundan sıkılıp çıkıyor. Bizim sizinle savaş gibi bir mevzumuz yok fakat siz her gün Obayana'yı vurdukça ve bu kişiyi oyundan soğutup bu arkadaşımızı da sizden sürekli şikayet getirdikçe size sıkmamız normal bir şey. Dwayne Lamar zaten sokağımızdaki herkes tarafından biliniyor. Kendinizi burada haklı çıkarmaya çalışmayın. Kişi kendinden bilir işi. İyi forumlar.
Obayana karakteri iki kere vuruldu, siz beni 3 veya 4 :=) ayrıca Obayana karakterinin iki vuruluşu da Dwayne Lamar'ın elinden değildi, bunu da belirtmek isterim, çevremdeki dost birliklerle sizin muhabbetiniz açılıyor baskın yapacağımı söylüyorum onlar da diyorlar ki "Onları biz de sevmiyoruz, siz bizim dostumuzsunuz biz de gelelim" o benimle gelen birliklerin hepsini tanıyorum merak etme sen.