Konu: [25.02.2020] @bakhtiyar @newcumo @dayı @intikam21  (Okunma sayısı 443 defa)

#0 - 25.02.2020 22:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [/color]David_Galeno @bakhtiyar Matias_Vasquez @newmuco Juan_Callazo @dayı Damian_Martinez @intikam21

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Gabriel_Cortez @bersanakceylan Luis_Vargas @NightLovel
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.2020, 20.24 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Aşağıdaki görseller şahısları esir tutma rollerindedir Barda hapsettik..

Barın kapısı kilitliydi, konuşmalarda görebilirsiniz David_Galeno mixing yaparak bara geliyor ve kapıyı kırma rolü yapıyorlar ama, kapıyı kırarken sesler geldiğini belirtmiyor ve PowerGaming yapıyor:

Mixing yapanların listesi:

RK oldum ve RK sonrası esir rolünde Ne CK onayına izin verdim ne PK ne Kalıcı hasar ne geçici hasar ama David_Galeno burada Desert Eagle silahıyla sırtıma mermi sıkma emotesi verdi:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Biz Juan_Callazo ve Matias_Vasquez'i RK'layıp barımızda esir alıyoruz ama şahıslar Mixing yaparak arkadaşlarını bara çağırıyor, David_Galeno kapıyı kırma rolü yaparak içeri girdiğini idda ediyor ama içeri girerken kapı kırma sesleri ve silahı ateşlemeyi belirtmiyerek PG yapıyor.. Sonrasında RK'lanıyoruz ve esir alıyorlar ama ben ne PK ne CK ne Kalıcı hasar izni, ne geçici hasar izni veriyorum.. Ama şahıs sırtıma silahıyla mermi yağdırıyor..

NOT: Şahıslara gereken cezai işlemlerin uygulanmasını istiyorum..

« Son Düzenleme: 27.02.2020 08:18 atay »

#1 - 25.02.2020 22:28
Dikkat çekmesi amacından büyük fontlarla ve renkli fontlarla  açtım şikayeti..

#2 - 25.02.2020 22:35
bence şikayet açmayı bilmiyorsun, dikkat çekmek ile alakası yok.

müsait olunca savunma yapacağım

#3 - 25.02.2020 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum,
Matias'ın RK olduğu görüntü; https://i.hizliresim.com/b94GBY.png
Juan'ın RK olduğu görüntü; https://i.hizliresim.com/b94Grn.png
Matias'ın RK olduğu halde beni vurması; https://i.hizliresim.com/YV5NDj.png

#4 - 25.02.2020 22:37
Şahitliğimi onaylıyorum,
Matias'ın RK olduğu görüntü; https://i.hizliresim.com/b94GBY.png
Juan'ın RK olduğu görüntü; https://i.hizliresim.com/b94Grn.png
Matias'ın RK olduğu halde beni vurması; https://i.hizliresim.com/YV5NDj.png

Birlik arkadaşım doğru bir şeye parmağını atmış.. Sunucu politikilarında RK ihlalinin cezası Kalıcı olarak uzaklaştırmak olarak geçiyor.

#5 - 25.02.2020 22:45
Merhaba hem kendi adıma hem de mix için şikayet açtığınız arkadaşlar için şöyle bir savunma yapayım...Damian Martinez karakterim daha önceden (kapanan birlikte ki rollerden ötürü) Cortez crewi ile çatışmışlığı vardı ve daha sonrasında ben eski birlik dostum olan Juan ile IC olarak tanışık durumdaydım.Bugün oyuna girdiğimde Juanın mekanının orada turluyordum sonrasında uzaktan sizleri gördüm ancak gelemedim çünkü sayıca kalabalıktınız ve tek başıma pistolla gelmem saçma olurdu.Bunun üzerine tekrardan bir süre ortalıkta dolanıp sonunda Galeno'yu mekanda buldum ve mevzuyu anlattım ve böylece size baskına gelmiş olduk.Hatta birlik üyeniz Pablo da o sıralarda rolümüze tanık oldu ancak kendisinin pek sağlıklı bir kullanıcı olduğunu düşünmediğimden şahitliğini isteyemem (Şahıs rp ihlalleri,car jack,non rp,trolling tarzı davranışlarda bulunduğu için). SS'lerim maalesef yok çünkü fark ettim ki 999 tane ss olduktan sonra screenshot kaydedilmiyormuş.Ancak umuyorum ki zaten siz benim size karşı olan rol,ooc üslubumdan dolayı doğruyu söylediğimi anlarsınız.

#6 - 25.02.2020 22:48
Merhaba hem kendi adıma hem de mix için şikayet açtığınız arkadaşlar için şöyle bir savunma yapayım...Damian Martinez karakterim daha önceden (kapanan birlikte ki rollerden ötürü) Cortez crewi ile çatışmışlığı vardı ve daha sonrasında ben eski birlik dostum olan Juan ile IC olarak tanışık durumdaydım.Bugün oyuna girdiğimde Juanın mekanının orada turluyordum sonrasında uzaktan sizleri gördüm ancak gelemedim çünkü sayıca kalabalıktınız ve tek başıma pistolla gelmem saçma olurdu.Bunun üzerine tekrardan bir süre ortalıkta dolanıp sonunda Galeno'yu mekanda buldum ve mevzuyu anlattım ve böylece size baskına gelmiş olduk.Hatta birlik üyeniz Pablo da o sıralarda rolümüze tanık oldu ancak kendisinin pek sağlıklı bir kullanıcı olduğunu düşünmediğimden şahitliğini isteyemem (Şahıs rp ihlalleri,car jack,non rp,trolling tarzı davranışlarda bulunduğu için). SS'lerim maalesef yok çünkü fark ettim ki 999 tane ss olduktan sonra screenshot kaydedilmiyormuş.Ancak umuyorum ki zaten siz benim size karşı olan rol,ooc üslubumdan dolayı doğruyu söylediğimi anlarsınız.

Tatlı dil malesef işe yaramıyor.. Öyle olsaydı ben destanlar yazarak çoğu kullanıcıyı uzaklaştıttırdım.

#7 - 25.02.2020 22:50
Valla orası kime kalmış bilmem,benim savunmam ve olayın gerçekleşme anını izahım bu kadar.Admin arkadaşlar gerekirse logları kontrol edebilir.

#8 - 26.02.2020 00:48
Sana üslübuna dikkat et demiştim, tek tek yorum yapmak yerine toplu yaparsanız sevinirim. Sıkıcam şimdi ha demişim evet sonuç olarak Juan'a diyorum ve Juan orada. Birlikten başkasına desem neyse. Saçma rolleriniz için bu kelimeyi kullandım yoksa sıkmak gibi amacım olsa hepinizin canı düşük olduğunda sıkardım. Ek olarak bunlara ithafen neden yaptığınız ihlallerin savunmasını yapmıyorsunuzda böyle bir ss ile ilgileniyorsunuz anlamadım. Yaptığınız ihlallerin savunmasını yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır.  Seni vurmamın sebebi ise Galenolar oraya gelince tam 50 dakika civarı bir süre geçmişti. Hem Galenolar gelince hemde silahla düşmediğim için (Pablo Kubar'ın silah çeken bir adama yumruk ile dalması üzerine)
Sıkmaya karar verdim ve sıktım. Juan'a attığım pm tamamen sinirlendiğim içindir, saçma bulduğum roller yüzünden. Attığınız sslere savunmam bu kadar.

#9 - 26.02.2020 08:20
Sana üslübuna dikkat et demiştim, tek tek yorum yapmak yerine toplu yaparsanız sevinirim. Sıkıcam şimdi ha demişim evet sonuç olarak Juan'a diyorum ve Juan orada. Birlikten başkasına desem neyse. Saçma rolleriniz için bu kelimeyi kullandım yoksa sıkmak gibi amacım olsa hepinizin canı düşük olduğunda sıkardım. Ek olarak bunlara ithafen neden yaptığınız ihlallerin savunmasını yapmıyorsunuzda böyle bir ss ile ilgileniyorsunuz anlamadım. Yaptığınız ihlallerin savunmasını yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır.  Seni vurmamın sebebi ise Galenolar oraya gelince tam 50 dakika civarı bir süre geçmişti. Hem Galenolar gelince hemde silahla düşmediğim için (Pablo Kubar'ın silah çeken bir adama yumruk ile dalması üzerine)
Sıkmaya karar verdim ve sıktım. Juan'a attığım pm tamamen sinirlendiğim içindir, saçma bulduğum roller yüzünden. Attığınız sslere savunmam bu kadar.
Kardeşim şikayetı ilk adam akılli oku verilen kanıtlara bak ve mantık çerçevesi içinde konuş..
Attığım 2.sste saat 20:23 RKlısın PM'den mixing yaparak Juan _Callazo'ya "Vurucam şimdi ha" yazıyorsun.. Sonra buradaki sste https://i.hizliresim.com/YV5NDj.png saat 20:25 ve desert eagle ile Luis_Vargas'a sıkarak RK ihlali yapıyorsun.. Bu kadar açık ve net hersey daha neyi saptırmaya çalışıyosun.. Süresiz olarak sunucudan uzaklaştırılacaksın sunucu politiklarında yazıyor..