Merhaba hem kendi adıma hem de mix için şikayet açtığınız arkadaşlar için şöyle bir savunma yapayım...Damian Martinez karakterim daha önceden (kapanan birlikte ki rollerden ötürü) Cortez crewi ile çatışmışlığı vardı ve daha sonrasında ben eski birlik dostum olan Juan ile IC olarak tanışık durumdaydım.Bugün oyuna girdiğimde Juanın mekanının orada turluyordum sonrasında uzaktan sizleri gördüm ancak gelemedim çünkü sayıca kalabalıktınız ve tek başıma pistolla gelmem saçma olurdu.Bunun üzerine tekrardan bir süre ortalıkta dolanıp sonunda Galeno'yu mekanda buldum ve mevzuyu anlattım ve böylece size baskına gelmiş olduk.Hatta birlik üyeniz Pablo da o sıralarda rolümüze tanık oldu ancak kendisinin pek sağlıklı bir kullanıcı olduğunu düşünmediğimden şahitliğini isteyemem (Şahıs rp ihlalleri,car jack,non rp,trolling tarzı davranışlarda bulunduğu için). SS'lerim maalesef yok çünkü fark ettim ki 999 tane ss olduktan sonra screenshot kaydedilmiyormuş.Ancak umuyorum ki zaten siz benim size karşı olan rol,ooc üslubumdan dolayı doğruyu söylediğimi anlarsınız.