0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 25.02.2020 21:44Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 21:33Öncelikle selamlarımı sunarım.. Şahıs kendi ihlallerini ele vermiş, beni üzen durum şu bu roleplayer 16 seviye ve hala Vice Roleplay platforumunda devam edebiliyor.. Öncelikle size editli kanıtlar ile başlamak istiyorum bunlar zaten geçersiz sayılıyor.. https://i.imgyukle.com/2020/02/25/n1jSHP.png Burada Pablo tarafından düşürüldüm deniyor ama düşürlse 180 saniye bekleme süresi çıkar ekrana ve şahıs yalanı belli olmasın diye can barını silmiş durumda.. Ondan sonra burada gördüğünüz gibi mix yapılmakta.. İlk olarak ben yani Theodore_Hughes olarak hiç bir ihlalim bulunmamakta bana karşı sebepsiz şikayet için şahısın forum cezası almasını istiyorum.. Zaten kendimiz şahsi bir şikayet açacağız taraflarına orada daha detaylı görülecektir..IC olarak yaptığınız roller arkadaşımı kızdırmış, "sıkıcam şimdi ha" demiş bunda büyütecek bir şey yok bence. Ben bile okurken sinirlendim, bunun bir rol olduğunu unutyorsunuz gibi geldi bana. Oradan can barı falan silinmemiş, tam düşerken ss aldığı için görünmüyor, bu herkeste oluyor, hem can barını nasıl silebilir ki? Attığın yalanlar tutmadı malesef.. bu postun bir altındaki gönderiye bakın lütfen
Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 21:33Öncelikle selamlarımı sunarım.. Şahıs kendi ihlallerini ele vermiş, beni üzen durum şu bu roleplayer 16 seviye ve hala Vice Roleplay platforumunda devam edebiliyor.. Öncelikle size editli kanıtlar ile başlamak istiyorum bunlar zaten geçersiz sayılıyor.. https://i.imgyukle.com/2020/02/25/n1jSHP.png Burada Pablo tarafından düşürüldüm deniyor ama düşürlse 180 saniye bekleme süresi çıkar ekrana ve şahıs yalanı belli olmasın diye can barını silmiş durumda.. Ondan sonra burada gördüğünüz gibi mix yapılmakta.. İlk olarak ben yani Theodore_Hughes olarak hiç bir ihlalim bulunmamakta bana karşı sebepsiz şikayet için şahısın forum cezası almasını istiyorum.. Zaten kendimiz şahsi bir şikayet açacağız taraflarına orada daha detaylı görülecektir..IC olarak yaptığınız roller arkadaşımı kızdırmış, "sıkıcam şimdi ha" demiş bunda büyütecek bir şey yok bence. Ben bile okurken sinirlendim, bunun bir rol olduğunu unutyorsunuz gibi geldi bana. Oradan can barı falan silinmemiş, tam düşerken ss aldığı için görünmüyor, bu herkeste oluyor, hem can barını nasıl silebilir ki?
Öncelikle selamlarımı sunarım.. Şahıs kendi ihlallerini ele vermiş, beni üzen durum şu bu roleplayer 16 seviye ve hala Vice Roleplay platforumunda devam edebiliyor.. Öncelikle size editli kanıtlar ile başlamak istiyorum bunlar zaten geçersiz sayılıyor.. https://i.imgyukle.com/2020/02/25/n1jSHP.png Burada Pablo tarafından düşürüldüm deniyor ama düşürlse 180 saniye bekleme süresi çıkar ekrana ve şahıs yalanı belli olmasın diye can barını silmiş durumda.. Ondan sonra burada gördüğünüz gibi mix yapılmakta.. İlk olarak ben yani Theodore_Hughes olarak hiç bir ihlalim bulunmamakta bana karşı sebepsiz şikayet için şahısın forum cezası almasını istiyorum.. Zaten kendimiz şahsi bir şikayet açacağız taraflarına orada daha detaylı görülecektir..
Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 21:47Alıntı yapılan: bakhtiyar - 25.02.2020 21:44Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 21:33Öncelikle selamlarımı sunarım.. Şahıs kendi ihlallerini ele vermiş, beni üzen durum şu bu roleplayer 16 seviye ve hala Vice Roleplay platforumunda devam edebiliyor.. Öncelikle size editli kanıtlar ile başlamak istiyorum bunlar zaten geçersiz sayılıyor.. https://i.imgyukle.com/2020/02/25/n1jSHP.png Burada Pablo tarafından düşürüldüm deniyor ama düşürlse 180 saniye bekleme süresi çıkar ekrana ve şahıs yalanı belli olmasın diye can barını silmiş durumda.. Ondan sonra burada gördüğünüz gibi mix yapılmakta.. İlk olarak ben yani Theodore_Hughes olarak hiç bir ihlalim bulunmamakta bana karşı sebepsiz şikayet için şahısın forum cezası almasını istiyorum.. Zaten kendimiz şahsi bir şikayet açacağız taraflarına orada daha detaylı görülecektir..IC olarak yaptığınız roller arkadaşımı kızdırmış, "sıkıcam şimdi ha" demiş bunda büyütecek bir şey yok bence. Ben bile okurken sinirlendim, bunun bir rol olduğunu unutyorsunuz gibi geldi bana. Oradan can barı falan silinmemiş, tam düşerken ss aldığı için görünmüyor, bu herkeste oluyor, hem can barını nasıl silebilir ki? Attığın yalanlar tutmadı malesef.. bu postun bir altındaki gönderiye bakın lütfen benimle konuşma şekline dikkat etmen gerekiyor, eğer ben üslubumu bozarsam üzülürsün
Pablo beni ilk düşürdü arabadaydım canım azdı zaten her hangi bir çatışma durumu olmadan arabanızdayken düşürüldüm. Tekrar tekrar vurmak buna dahil değil.
Alıntı yapılan: newmuco - 25.02.2020 22:02Pablo beni ilk düşürdü arabadaydım canım azdı zaten her hangi bir çatışma durumu olmadan arabanızdayken düşürüldüm. Tekrar tekrar vurmak buna dahil değil.Loglardan kontrol edilicek kimin düşürdüğü, eğer yalanın ortaya çıkarsa şahıs için sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırma talep ediyorum derdim ama RK'dan zaten kalıcı olarak uzaklaştırılacak..
Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 22:03Alıntı yapılan: newmuco - 25.02.2020 22:02Pablo beni ilk düşürdü arabadaydım canım azdı zaten her hangi bir çatışma durumu olmadan arabanızdayken düşürüldüm. Tekrar tekrar vurmak buna dahil değil.Loglardan kontrol edilicek kimin düşürdüğü, eğer yalanın ortaya çıkarsa şahıs için sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırma talep ediyorum derdim ama RK'dan zaten kalıcı olarak uzaklaştırılacak..Hadi ya? Siz o kadar dm yapıyorsunuz şey yapıyorsunuz ben rk yaptım diye banlanıcam? Çok zekisin sen dostum böyle devam et belki samp oynamaya ara verirsen bir ara hedefine ulaşırsın.
Alıntı yapılan: newmuco - 25.02.2020 22:05Alıntı yapılan: atay - 25.02.2020 22:03Alıntı yapılan: newmuco - 25.02.2020 22:02Pablo beni ilk düşürdü arabadaydım canım azdı zaten her hangi bir çatışma durumu olmadan arabanızdayken düşürüldüm. Tekrar tekrar vurmak buna dahil değil.Loglardan kontrol edilicek kimin düşürdüğü, eğer yalanın ortaya çıkarsa şahıs için sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırma talep ediyorum derdim ama RK'dan zaten kalıcı olarak uzaklaştırılacak..Hadi ya? Siz o kadar dm yapıyorsunuz şey yapıyorsunuz ben rk yaptım diye banlanıcam? Çok zekisin sen dostum böyle devam et belki samp oynamaya ara verirsen bir ara hedefine ulaşırsın.Bana DM'lik bir durum göster kanıtıyla gösteremezsen ban yiyeceksin kabulmüsün?