Zaten düşürüldüğüm zaman direk @Heavenly'e haber verdim, oda beni yerde gördü bu tarz ithamlar size yakışmıyor üslüplu konuşun bu bir oyun. Kimseye yalan söyleyecek değilim düştüysem düştüm derim. Can barımı ek olarak kapatmadım bittiği zaman tam düşüyorken ss aldığım için can barı yok olarak gözükmüş hasar loglarından incelenebilir.
Loglardan incelensin ama doğru değilse ban cezasını kabul edeceksin tamam mı? Sen insanları salak falan mı sanıyorsun ? O PM'i atan sensin sen.. Zaten arkadaşımda o anın /hasar kayıtları var yalan söylediğini öyle bir ifşa edeceğim ki..
Sana üslübuna dikkat et demiştim, tek tek yorum yapmak yerine toplu yaparsanız sevinirim. Sıkıcam şimdi ha demişim evet sonuç olarak Juan'a diyorum ve Juan orada. Birlikten başkasına desem neyse. Saçma rolleriniz için bu kelimeyi kullandım yoksa sıkmak gibi amacım olsa hepinizin canı düşük olduğunda sıkardım. Ek olarak bunlara ithafen neden yaptığınız ihlallerin savunmasını yapmıyorsunuzda böyle bir ss ile ilgileniyorsunuz anlamadım. Yaptığınız ihlallerin savunmasını yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır. Seni vurmamın sebebi ise Galenolar oraya gelince tam 50 dakika civarı bir süre geçmişti. Hem Galenolar gelince hemde silahla düşmediğim için (Pablo Kubar'ın silah çeken bir adama yumruk ile dalması üzerine)
Sıkmaya karar verdim ve sıktım. Juan'a attığım pm tamamen sinirlendiğim içindir, saçma bulduğum roller yüzünden. Attığınız sslere savunmam bu kadar.