Konu: Hei Zuanshi(Tüm birlik)  (Okunma sayısı 1003 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.02.2020 02:32
Savaş başlatmak hata mı?

Laf yediğinde silahına sarılıp savaş başlatmak gerçek hayatın neresine dayanıyor? O zaman tüm dünyada kaos olurdu. Üstte yazdığım gibi yaptığınız rolleri gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Birine göz dağı verirsin o hatayı tekrarlamaz. Ama tekrarlarsa karşılığını alır bu kadar basit.

#21 - 23.02.2020 02:33
Ban affı yapıldığı zaman.

Şüpheli hareketlerin devamı geldiğinde göre gerekeni yaparlar zaten.

#22 - 23.02.2020 02:33
Valachi Malikhanesinde kendi adamının kafasına sıkmışsın. Bunu rolsel olarak karakterim bilmiyor, karakterim Allah veya dini bir topluluğa üye değil bunu ben bilemem. Şikayete yaptığın savunmayı okudum, sadece inkar etmişsin. Hile kullanıldığını ispat edecek kanıt sunulmuş sen kullanmıyorum demişsin. Kafadan akli sıkıntılar yaşayan biri bile o videoda aimbot olduğunu çok net şekilde anlayabilir. Bence konuyu yetkililer incelesin ve öyle karar versin.

Ortak nezakete davet ediyorum.

#23 - 23.02.2020 02:33
Ve üstelik Adrian Lombardi'nin sizinle konuşmak istediğinin videosu var şikayette fakat siz adama ateş açmayı yeğliyorsunuz. Ben bunun rol olmadığını sadece silah zevkini çıkartıp dm atmak olduğunu düşünüyorum. Eğer rol çerçeveniz böyle işliyorsa kendinize çeki düzen vermenizi öneririm fakat yapmış olduğunuz davranışlar ben ve birliğimi rol yapmamızı engellemeye kadar ilerliyor. Yönetimden ricam bu birliğin kapatılması ve arkadaşların yeni bir konseptte daha sağlam rol yapmaya çalışmasıdır.

DM atmak için bu oyunu oynamıyoruz eğer öyle olsaydı 90 sayfaya kadar tanıtım yapmazdık. Sırf OOC kin güttüğünüzden dolayı şikayet açtığınızı düşünüyorum.

90 sayfa tanıtımınızın ne halde olduğunu anlatarak şikayeti başka yere taşımayacağım. @Nyarko adlı yetkilinin 17 Şubatta sana açıkladığı yazıyı paylaşmışsın. Fakat @Justice nin hile olarak seni şikayet ettiği video 22 Şubat 2020 tarihinde çekilmiş ve yayınlanmış. Yani farklı sebepten dolayı hileyle suçlanıyorsun ki ben senin hile olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 02:37 feller »

#24 - 23.02.2020 02:33
Ve üstelik Adrian Lombardi'nin sizinle konuşmak istediğinin videosu var şikayette fakat siz adama ateş açmayı yeğliyorsunuz. Ben bunun rol olmadığını sadece silah zevkini çıkartıp dm atmak olduğunu düşünüyorum. Eğer rol çerçeveniz böyle işliyorsa kendinize çeki düzen vermenizi öneririm fakat yapmış olduğunuz davranışlar ben ve birliğimi rol yapmamızı engellemeye kadar ilerliyor. Yönetimden ricam bu birliğin kapatılması ve arkadaşların yeni bir konseptte daha sağlam rol yapmaya çalışmasıdır.

DM atmak için bu oyunu oynamıyoruz eğer öyle olsaydı 90 sayfaya kadar tanıtım yapmazdık. Sırf OOC kin güttüğünüzden dolayı şikayet açtığınızı düşünüyorum.
SS'lerinizin çoğu DM ve DM videosu, ve bir videoyu neden iki kez aynı yere atıyorsunuz?

#25 - 23.02.2020 02:34
Ban affı yapıldığı zaman.

Şüpheli hareketlerin devamı geldiğinde göre gerekeni yaparlar zaten.

Bir insan aimbot kullanıp video çekip atmaz bu kadar basit videoyu izlerseniz aimbot olmadığımı anlarsınız.
Bir kez ban yemişim zaten niye böyle bir hata yapayım anlamıyorum sizi.

#26 - 23.02.2020 02:34
Savaş başlatmak hata mı?

Laf yediğinde silahına sarılıp savaş başlatmak gerçek hayatın neresine dayanıyor? O zaman tüm dünyada kaos olurdu. Üstte yazdığım gibi yaptığınız rolleri gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Birine göz dağı verirsin o hatayı tekrarlamaz. Ama tekrarlarsa karşılığını alır bu kadar basit.
Anlamadım da sen mi gelip göz dağı verdin bize? Hood içinde bir de? :D

#27 - 23.02.2020 02:34

SS'lerinizin çoğu DM ve DM videosu, ve bir videoyu neden iki kez aynı yere atıyorsunuz?

6 veya 7 video attık diye hatırlıyorum :(

#28 - 23.02.2020 02:35
Evet attığınız videolardan birisi yüzünden bugün uyarı da yazıldı.

#29 - 23.02.2020 02:35

6 veya 7 video attık diye hatırlıyorum :(
Aynı rol, aynı sahane neden hepiniz aynı videoyu çekiyorsunuz anlamış değilim.