Konu: Hei Zuanshi(Tüm birlik)  (Okunma sayısı 988 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 23.02.2020 02:38
Çoğu attığınız ssde şikayetlik bir durum yok çoğu boşuna atılmış.Yaptığınız sadece kalabalık göstermek biz vurulduğumuzda en azından şikayet açmıyoruz ha birde çok güzel discord kullanıyorsunuz. Mix yapmayı azaltın.

#31 - 23.02.2020 02:39
Benim anlamadığım biz Kültür Evinin açılışını sormak için gidiyoruz ve dm yiyoruz eger çatışmak için gelsek dolu olurduk ama sosyal bir rp için gidiyoruz oraya biz çatışma rolu gutmedik o esnada

#32 - 23.02.2020 02:39
Burası tartışma yeri değil, incelenmek üzere kilit.

#33 - 23.02.2020 18:23
Birlik lideri @GÖKDOĞAN savunma yapması kilit açıldı, başka yorum atılması yasaktır.

#34 - 23.02.2020 18:45
Savaşın başlama sebebi; Shaolin karakterinin bize verdiği IC yanlış bilgi ve savaşa meyilli bir ortamda Jenn(yani benim) karakterime IC olarak yalancılık ile suçladınız. Bu yüzden Shaolin'i @balvenie ve Zanni birliğinin önünde CK ettim. Balvenie IC olarak, bu gece yoğunum ve sorunu konuşup çözmemiz lazım dedi. Bende IC olarak onayladım. O gece Petrucci'ye mesaj gönderecektim ve barış için, masaya oturacağımızı söyleyecektim. Ardından gelen Petrucci baskını ile savaşı sürdürmek zorunda kaldım.

2. spoilerden başlıyorum; Sonny Hu, seninle görüştüğünü bana söyledi. Skatepark'a geldiniz ve Lucky sizinle görüşmek istiyor dediniz. 'Lucky' Luciano Fontana'nın lakabı ve onunla geceye doğru konuştum ve bana böyle bir şeyi dile getirmediğini söyledi. Yani Tuzak kurmak için bir adımdı.

Lambordi'nin Lucy adlı oyuncu üzerinden tuzağa çekme görüntüsü.

'Lucky' Luciano Fontana'nın iddiaların asılsız olduğunu dile getirmesi.

-

3. spoilere geleyim. O ss'in öncesi var(konuşma kısmımız direkt sıkmadık). Şuan ki savunmanın en üst kısmında bahsettim. Şunu da ekliyeyim. Petrucci adamları, çatıya çıkma gibi eylemler gösterdi ve ortam daha çok kızışmaya başladı. Araca bindim ve savaş olmadan gidecekken, IC'den Jenn'e bağırarak yalancı dediniz. Silahlar o an patladı.

-

4. spoilere geleyim. 2 hafta önce attık diyorsunuz fakat, adam Little Italy'den beri peşimizden ayrılmadı ve sıcak takip yaparak, bize kendisini vurdurtmak zorunda bıraktı.

-

5. spoilere geleyim. Ticaret yapmanız, bizim savaşımızı engellemiyor. Zaten savaşta herkesin ticareti ve güvenliği sarsılır. Normal bir durum.

-

6. spoilere geleyim. Savaş durumundayız durduk yere DM söz konusu olamaz. Savaşta kazanmak ve kaybetmek vardır. Hazırlıklı olmanız gerekirdi.

-

7. spoilere geleyim. RK söz konusu değil. Mickey Wong yerde yatıyordu ve yaralı süresi vardı. Araca bindirdik ve süresinin bitmesini bekliyorduk.

Mickey Wong'u araca bindirme görüntümüz.

-

8. spoilere geleyim. 2. spoiler ve 4. spoilere bakarsanız, Lambordi'nin bize karşı yaptığı durumları anlattım. 2. spoiler(tuzağa çekme) 4. spoiler(Little Italy'den beri peşlemesi ve az daha ilerlediğimizde savaşmıştık.)

-

9. ve son spoilere geleyim. Yönetim kabul gördü ve banı açıldı. Yönetimin kararını görmezden gelip, insanların emek verdiği karakterleri yasaklatmaya çalışmayın.

#35 - 23.02.2020 19:41
Savunma için teşekkürler @cherry wine ismim geçtiği için tekrar söyleyeceğim sonrasında savunma hakkım olsa da kullanmak istemiyorum bu söyleyeceğimden sonra. IC olarak seni küçük italyaya çağırdığım, konuşmak istediğim doğru. Tuzak söz konusu değil tuzak olsaydı da Little Italy'de olmazdı bunu da biliyorsunuzdur herhalde. Az ileride savaş oldu dediğin de yine ön kesip ateş açmaktan başka bir şey değil, karşılık vermedim aynı şekilde ben şahsen. İnsanların emek verdiği karakterleri banlatmaya çalışmıyoruz. Şüpheli hareketleri not edilmiş ve bizce tekrar şüpheli hareketler sergilediği için dile getiriyoruz. Telefonda arayan dosta bir sorun var mı dediğinde bile gördüğünüz üzere Çinli arkadaşlarımızla geziyoruz yanıtını veriyorum. Skatepark çevresinde de insan gibi konuşmaya çağırdığımda reddediyorsun ve aynı şekilde ön kesip ateş ediyorsun. Savaş açacak izni nereden aldığını hala anlamış da değilim Valachi masasında olan bir birliksin. Bilerek ateş etmemeniz ve insan gibi konuşmak için Little Italy'e çağırmıştım sizi ama işe yaramadı ve döngü yine tekrarlandı. Şikayet açmamın sebebi de birnebi bu olmakta. Döngüler tekrarlanıyor ön kesmeler, ateş etmelerin arkası geliyor. Söyleyeceklerim bu kadardı, savunman için ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum, iyi roller diliyorum.