Konu: Hei Zuanshi(Tüm birlik)  (Okunma sayısı 1012 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2020 01:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Hei Zuanshi(Bütün birlik fakat liderini etiketleyeceğim) @GÖKDOĞAN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Petrucci(Birlik) - Schmid Crime Network(Birlik)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22.2.2020 / 21:00 - 23:00 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM + REFUSERP(Konuşma rollerini reddedip ateş açması) + RK + AimHack
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:22.2.2020 tarihinde ve bu hafta içinde yapılan bu ihallleri kanıtlarının üstünde aşağıya bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Arkadaşın bu sözünü atarak şikayetime başlamak isterim.
Spoiler: GösterGizle

Bugün Chinatown üzerinden sizin adamınız olup olmadığını bilmediğim bir arkadaş aracıma aldım ve gayet güzel bir şekilde yemek yedik ve rol yaptıktan sonra Jenn karakterine(adı geçilen çin factının başı)konuşma talebi yolladım.SS bende olmadığı için işletme sahibinden rica ettim ve bana yolladı.

ayın 16'sınde mahallemize gelip insanları dağıtıp adamlarımıza agresif rol sergileyip laf attıktan sonra ateş etmenizin bir görüntüsü.

Dün birliğimizden yaklaşık 2 hafta önce atılan Joseph Vallario adlı karakteri bile vurmuşsunuz bunu da videonuzdan gördüm.

Bugün saat 21:30'da başlayan ticaret rolü için olacak anlaşma rolünü mahalleyi basarak sabote ettiklerinin kanıtı olan bir video, diğeri aşağıda olacak.

*Önemli* Ben bu şikayeti açarken durduk yere bir baskın daha atıldı, videosu için yazıya tıklayınız.
&feature=youtu.be

RK Kural ihlali ektedir:

Konuşmaya davet ediyorum fakat arkadaşımız biraz DM meraklısı olduğu için reddedip yine ateş açıyor.

Birliklerinde bulunan iki kişi hileden banlanmış durumda ve son attıkları videoda 7. saniyede aim hack kullanıldığı bariz ortadadır, 20. Saniyede de aimin kayıp kendi birlik arkadaşı Lei Kong'a yöneldiğini görebilirsiniz. Aimhack ile video çeken ikinci birlik üyesi oluyor bu arkadaş. Diğerini @Kovalanke  banlamıştı. Video silinmesine karşılık yedekleme işlemi yaptık.
&feature=emb_title

Ek açıklamalar(varsa):Bugün @balvenie  ile konuştuğumda yazılan uyarının da göz önünde bulundurularak Birliğin kapatılmasını talep ediyoruz.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 01:53 Justice »

#1 - 23.02.2020 01:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.02.2020 02:03
Aynı kanaldan aimhack kullanarak bir video daha:

1:10 bariz aimlock(aimhack)
[16/02/2020, 21:44] Joe_Ming adlı karakter Aurora_Covarrubias admin tarafından Aimbot/Hile sebebi ile yasaklandı.
Posttaki de günümüzdeki videosu arkadaşın, hala hile kullanıyor ama.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 02:08 Justice »

#3 - 23.02.2020 02:08
Destekliyorum.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 02:23 lower »

#4 - 23.02.2020 02:16
*İlk başta attığın ss ayrı bir şikayet çerçevesinde değerlendiriliyor.

*İkinci attığın ssde ise Sonny Hu Triad adına çalışan birisi kendi başına karar vermiyor, senin o adama birşeyler yapman kimseyi ilgilendirmiyor.PETRUCCI birliği ile aramızda savaş olduğundan dolayı siz bize ateş açıyorsunuz biz size ateş açıyoruz.Konuşma talebini IC olarak reddettiğimizin belirtisi sizi ve adamlarınızı vurmamızdır.

*Üçüncü attığın ssde yaptığımız rol sonucunda ateş açtık. Hatta o videodan sonra aimbot dolayısıyla ban yedi karakterim sonra aimbot olmadığım kanıtlandı ve hesabım açıldı.Agresif role gelirsek, rolü sergiledik gideceğimiz zaman adamların bize bu tarz laflar etmesinden mütevellit ateş açtık, ha dersen bunun için ateş mi açılır diye, karşısında 15 kişiye yakın bir ekip bulunan insanlara böyle laflar edemessin hele hele karşındaki Triad'sa, bu kadar basit.

*Dördüncü attığın ssde Joseph Vallario'yu Little Italy'de PETRUCCI birliği üyelerinin yanında gördük.Sonrasın'da Little Italy'den çıkarken gelip aracımıza çarptı birşeyler yaptığından şüphelendik ve  ateş açtık.Sonrasında nasıl birşey oluyorsa vurulmasına rağmen arkasından dostları geldi onlarıda vurduk.

*Beşinci attığın ssde söylediğine göre ticaret rolü yapacakmışsınız fakat bu bizi ilgilendirmez, sizin ticaret rolü yapacağınızı biz nerden bilelim?

*Altıncı attığın ssde durduk yere baskın atıldı demişsin fakat iki birlik arasında savaş var.Durduk yere mi baskın atıyoruz?

*Yedinci attığın ssde yarın emote ile arabaya bindirildiği ssleri yollanacaktır.

*Sekizinci attığın ssde dinlemeyip ateş açmak demişsin bu ne seni ilgilendirir veya başkasını ateş açmak için kovalamışlar etrafın sarıldığı zaman ateş açılmış. Bu kadar basit.

*Dokuzuncu attığın ssde aimbot demişsin şahsıma aimbot kullanmadığımı gerekli kişilere ilettim daha önce aimbottan ban yemiştim, açılmıştı.

« Son Düzenleme: 23.02.2020 02:18 asteq197 »

#5 - 23.02.2020 02:18
Savaşın başlama konusunu söylesene bana, çok merak ettim.  Siz neye davranıp silah çekiyorsunuz, rol bilginiz silahlı çatışma mı?
« Son Düzenleme: 23.02.2020 02:20 feller »

#6 - 23.02.2020 02:21
Şahiltiğimi onaylıyorum.

#7 - 23.02.2020 02:21
Mahalle'de agresif rol sergiledi diye açmışsınız ya orada ateş açtığımızdan dolayı savaş başladı, bu birlik içinde bulunan bir adamın hata yapması sonucu oldu. Hata yapan arkadaşı o gece Valachi'nin malikanesinde kafasına sıkarak CK ettik. Sonra siz devam ettiniz bizde devam ettik.

#8 - 23.02.2020 02:22
*İlk başta attığın ss ayrı bir şikayet çerçevesinde değerlendiriliyor.

*İkinci attığın ssde ise Sonny Hu Triad adına çalışan birisi kendi başına karar vermiyor, senin o adama birşeyler yapman kimseyi ilgilendirmiyor.PETRUCCI birliği ile aramızda savaş olduğundan dolayı siz bize ateş açıyorsunuz biz size ateş açıyoruz.Konuşma talebini IC olarak reddettiğimizin belirtisi sizi ve adamlarınızı vurmamızdır.

*Üçüncü attığın ssde yaptığımız rol sonucunda ateş açtık. Hatta o videodan sonra aimbot dolayısıyla ban yedi karakterim sonra aimbot olmadığım kanıtlandı ve hesabım açıldı.Agresif role gelirsek, rolü sergiledik gideceğimiz zaman adamların bize bu tarz laflar etmesinden mütevellit ateş açtık, ha dersen bunun için ateş mi açılır diye, karşısında 15 kişiye yakın bir ekip bulunan insanlara böyle laflar edemessin hele hele karşındaki Triad'sa, bu kadar basit.

*Dördüncü attığın ssde Joseph Vallario'yu Little Italy'de PETRUCCI birliği üyelerinin yanında gördük.Sonrasın'da Little Italy'den çıkarken gelip aracımıza çarptı birşeyler yaptığından şüphelendik ve  ateş açtık.Sonrasında nasıl birşey oluyorsa vurulmasına rağmen arkasından dostları geldi onlarıda vurduk.

*Beşinci attığın ssde söylediğine göre ticaret rolü yapacakmışsınız fakat bu bizi ilgilendirmez, sizin ticaret rolü yapacağınızı biz nerden bilelim?

*Altıncı attığın ssde durduk yere baskın atıldı demişsin fakat iki birlik arasında savaş var.Durduk yere mi baskın atıyoruz?

*Yedinci attığın ssde yarın emote ile arabaya bindirildiği ssleri yollanacaktır.

*Sekizinci attığın ssde dinlemeyip ateş açmak demişsin bu ne seni ilgilendirir veya başkasını ateş açmak için kovalamışlar etrafın sarıldığı zaman ateş açılmış. Bu kadar basit.

*Dokuzuncu attığın ssde aimbot demişsin şahsıma aimbot kullanmadığımı gerekli kişilere ilettim daha önce aimbottan ban yemiştim, açılmıştı.

Birincisi savaş başlatma nedeniniz yok durduk yere. İkincisi her şüphelendiğimiz adamı vuruyor muyuz bu oyunda? Üçüncüsü kurallar gereği ateş açamazsınız biz de açamayız ama siz ısrarla hala devam ediyorsunuz bugün konuşmaya çalışmamıza rağmen. Karşılık vermeye tenezzül bile etmedim.

#9 - 23.02.2020 02:24
Mahalle'de agresif rol sergiledi diye açmışsınız ya orada ateş açtığımızdan dolayı savaş başladı, bu birlik içinde bulunan bir adamın hata yapması sonucu oldu. Hata yapan arkadaşı o gece Valachi'nin malikanesinde kafasına sıkarak CK ettik. Sonra siz devam ettiniz bizde devam ettik.

Bunu Manifesto'da söyledi önceki şikayetlerde. Birlik içindeki yanlış bir hareket tüm birliği etkiler bu bizim hatamız değil, sizin hatanız.