Öncelikle OOC hayatım,işim,zorunluluklarımı buraya taşıma gibi bir zorunluluğum yok. Ama durum bunu gerektiriyor.
Öncelikle buraya bir rolden kare atmak istiyorum.

Bu rolde Aracımda Silah var zannedim kaçmaya başılıyorum, yakalandıktan sonra Hapise giriyorum. çıktığımda karakteri orada bırakıp AFK kalıyorum, Neden afk kalıyorum ?
İşim gereği sürekli Şehir dışına çıkan ve Evimden(Platformdan/Sunucudan) Uzak kalıyorum. Erişim olmuyor. Geldiğim günler gece geç saatte giriyorum ve aynı şekilde afk bırakıyorum. Şimdi bunu nasıl kanıtlayacağım ? Birligimdekiler buna şahitlik edebilir, Yok dersen ki yalancı şahitlik yaparlar. Geçmişte Açtığım Destek Ekibi Başvurusuna ADMİNLER bakıp orada yazdıklarımdan işimi anlattığımı, nerelere gittiğimi, ne kadar kaldığımı detaylıca yazdım.
Direk kasıtlı yapmışım gibi yazmışsın. Bakılsın karakterin Malvarlığına. Evi var karakterin evi, içeriye girip kilitlediğimde hiçbir şekilde erişemezsin niye ben kasıtlı orada afk bırakayım ? Ayriyetten Yukarıda belirttigim gibi Sunucudan uzak olduğum için savaş/çatışma gibi hiçbirşeyi bilmiyorum. Savunmam yetersizse zaten yukarıdaki
@Heavenly 'nin rol ssinden sonra, Hapise girdikten sonraki loglar kontrol edilebilir, PM atılmadı, IC konuşma geçmedi.
GELELİM SADEDE;
Ortada kural ihlali yok, neden mi ? Çünkü siz (daha bugün haberim oldu) Savaş başlatmadan, iki birlik savaşa girmeden önce karakter orada afk konumundaydı. Sırf savaştayız diye gidip kasıtlı bırakılmadı o karakter oraya. EĞER savaş başladı diye karakteri güvenliğe alacak olsaydım. Giderdim eve, Kilitlerdim kapıyı. Savaş başladığında ben (OOC) şehir dışındaydım ve erişimim yoktu. Tanrı mıyım kardeşim ben uzaktan bilgisayarı kontrol edeyim ?
Sıkmaktan başka roller yapın. İyi forumlar.