Konu: Hei Zuanshi  (Okunma sayısı 510 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2020 20:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chan_Tung @Seerakly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tony_Benante @Downtown

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.02.2020 /Ekran Görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge ihlali, Sürekli RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz çekikleri ararken türlü türlü yer gezdik ve bir aramayla buraya geldik. Kendisi VCPD garajının kenarına kadar yaklaşıp duruyor. Bir şey yapamıyoruz ve kendisi bu olanaktan yararlanıyor. Ayrıca AFK değil oyunda gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/vyY9Mz.png
https://i.hizliresim.com/17j5zj.png
https://i.hizliresim.com/nyYn1V.png

Ek açıklamalar(varsa): Topluca böyle yapmalarından korkuyoruz, zaten önemli bir eleman kendisi birliğinde.(OOC) Kendisi hakettiğini alsın, bu yüzden rolümüzü yapamadık. Böyle şeylere çok dikkat edilmeli.

[/quote]
« Son Düzenleme: 22.02.2020 20:38 Furkanless »

#1 - 22.02.2020 20:36
Sikayeti gördüm hem güldüm hem şok oldum, 15 dakikaya yanıtlayacağım

#2 - 22.02.2020 20:44
Yetersiz kanıt görüyorum. Bir kere orada ss alman, onu GB'ye sığınmasını göstermiyor. Sen gelmeden önce orada durmuş olmalı ve sen gelip, ss almışsın.

#3 - 22.02.2020 20:47
Yetersiz kanıt görüyorum. Bir kere orada ss alman, onu GB'ye sığınmasını göstermiyor. Sen gelmeden önce orada durmuş olmalı ve sen gelip, ss almışsın.

Bırak bu işleri be Gökdoğan. Zaten sığınıyor ki alamayalım. :( Güzel mantık ama etkisiz.

#4 - 22.02.2020 20:51
Öncelikle OOC hayatım,işim,zorunluluklarımı buraya taşıma gibi bir zorunluluğum yok. Ama durum bunu gerektiriyor.

Öncelikle buraya bir rolden kare atmak istiyorum.

Bu rolde Aracımda Silah var zannedim kaçmaya başılıyorum, yakalandıktan sonra Hapise giriyorum. çıktığımda karakteri orada bırakıp AFK kalıyorum, Neden afk kalıyorum ?

İşim gereği sürekli Şehir dışına çıkan ve Evimden(Platformdan/Sunucudan) Uzak kalıyorum. Erişim olmuyor. Geldiğim günler gece geç saatte giriyorum ve aynı şekilde afk bırakıyorum. Şimdi bunu nasıl kanıtlayacağım ? Birligimdekiler buna şahitlik edebilir, Yok dersen ki yalancı şahitlik yaparlar. Geçmişte Açtığım Destek Ekibi Başvurusuna ADMİNLER bakıp orada yazdıklarımdan işimi anlattığımı, nerelere gittiğimi, ne kadar kaldığımı detaylıca yazdım.

Direk kasıtlı yapmışım gibi yazmışsın. Bakılsın karakterin Malvarlığına. Evi var karakterin evi, içeriye girip kilitlediğimde hiçbir şekilde erişemezsin niye ben kasıtlı orada afk bırakayım ? Ayriyetten Yukarıda belirttigim gibi Sunucudan uzak olduğum için savaş/çatışma gibi hiçbirşeyi bilmiyorum. Savunmam yetersizse zaten yukarıdaki @Heavenly 'nin rol ssinden sonra, Hapise girdikten sonraki loglar kontrol edilebilir, PM atılmadı, IC konuşma geçmedi.

GELELİM SADEDE;
Ortada kural ihlali yok, neden mi ? Çünkü siz (daha bugün haberim oldu) Savaş başlatmadan, iki birlik savaşa girmeden önce karakter  orada afk konumundaydı. Sırf savaştayız diye gidip kasıtlı bırakılmadı o karakter oraya. EĞER savaş başladı diye karakteri güvenliğe alacak olsaydım. Giderdim eve, Kilitlerdim kapıyı. Savaş başladığında ben (OOC) şehir dışındaydım ve erişimim yoktu. Tanrı mıyım kardeşim ben uzaktan bilgisayarı  kontrol edeyim ?

Sıkmaktan başka roller yapın. İyi forumlar.

#5 - 22.02.2020 20:59
Kardeşim Allah kolaylık versin falan ama.
-
Savaşı açtığınız gün kendi ellerinle (Shaolin_Le karakterinde) ayağımıza gelip ateş açtın.
Aynı gün isim attın ve yakaladığımız zaman seni alıp götürdük. ( Rolünü de yaptık. @feller , @Justice önderliğinde. )
Savaşı kendi ellerinizle açmanıza rağmen her gün düzenli rolümüzü yaptık ve adamlarınızı aldık.
Bugün ise her zamanki olduğu gibi sizlerden birilerini ararken bu durumda gördüm.
- Yani sadede gelirsek. :)

SÜREKLİ ROLEPLAY.
« Son Düzenleme: 22.02.2020 21:09 Furkanless »

#6 - 22.02.2020 21:08
Ayın 16'sında, (videoda gözüktüğü gibi) ilk baskın gözüküyor. Arka araçtada Shaolin_Le oturuyor. Rolü başlatında o olduğunu unutmayalım.
https://www.youtube.com/watch?v=tlXI_IGgfZ8

#7 - 22.02.2020 21:13
Öncelikle OOC hayatım,işim,zorunluluklarımı buraya taşıma gibi bir zorunluluğum yok. Ama durum bunu gerektiriyor.

Öncelikle buraya bir rolden kare atmak istiyorum.

Bu rolde Aracımda Silah var zannedim kaçmaya başılıyorum, yakalandıktan sonra Hapise giriyorum. çıktığımda karakteri orada bırakıp AFK kalıyorum, Neden afk kalıyorum ?

İşim gereği sürekli Şehir dışına çıkan ve Evimden(Platformdan/Sunucudan) Uzak kalıyorum. Erişim olmuyor. Geldiğim günler gece geç saatte giriyorum ve aynı şekilde afk bırakıyorum. Şimdi bunu nasıl kanıtlayacağım ? Birligimdekiler buna şahitlik edebilir, Yok dersen ki yalancı şahitlik yaparlar. Geçmişte Açtığım Destek Ekibi Başvurusuna ADMİNLER bakıp orada yazdıklarımdan işimi anlattığımı, nerelere gittiğimi, ne kadar kaldığımı detaylıca yazdım.

Direk kasıtlı yapmışım gibi yazmışsın. Bakılsın karakterin Malvarlığına. Evi var karakterin evi, içeriye girip kilitlediğimde hiçbir şekilde erişemezsin niye ben kasıtlı orada afk bırakayım ? Ayriyetten Yukarıda belirttigim gibi Sunucudan uzak olduğum için savaş/çatışma gibi hiçbirşeyi bilmiyorum. Savunmam yetersizse zaten yukarıdaki @Heavenly 'nin rol ssinden sonra, Hapise girdikten sonraki loglar kontrol edilebilir, PM atılmadı, IC konuşma geçmedi.

GELELİM SADEDE;
Ortada kural ihlali yok, neden mi ? Çünkü siz (daha bugün haberim oldu) Savaş başlatmadan, iki birlik savaşa girmeden önce karakter  orada afk konumundaydı. Sırf savaştayız diye gidip kasıtlı bırakılmadı o karakter oraya. EĞER savaş başladı diye karakteri güvenliğe alacak olsaydım. Giderdim eve, Kilitlerdim kapıyı. Savaş başladığında ben (OOC) şehir dışındaydım ve erişimim yoktu. Tanrı mıyım kardeşim ben uzaktan bilgisayarı  kontrol edeyim ?

Sıkmaktan başka roller yapın. İyi forumlar.

Sıkmaktan başka roller yapıp yapmadığımızı birliğinizdeki arkadaşlara sorabilirsiniz gerekli cevabı vereceklerdir diyerek söze giriyorum. Anladığım kadarıyla jail süren bitmiş ve çıktıktan sonra orada durmuşsun. Jail süresi bittiğinde VCPD'nin yolunda spawnlıyor senin bulunduğun yere yürüyerek gitmişsin yürüme süresini biraz daha uzatıp iki saniyelik yol olan Chinatown hoodunda da afk bırakabilirdin. Sürekli Roleplay kuralı var diye bildiğim için bu yorumu yapıyorum yanlışım varsa uyarın lütfen.

#8 - 22.02.2020 21:15
Sikayeti gördüm hem güldüm hem şok oldum, 15 dakikaya yanıtlayacağım

Bende kahkahadan bayıldım daha yeni ayıldım şimdi her ne olursa olsun orada beklememeniz gerekir hem siz oradayken afk değildiniz işiniz var ise GBİ'de sığınmamanız oyundan çıkış yapmanız gerekirdi.

#9 - 22.02.2020 23:02
Söylediklerini doğru olarak kabul edersek bile AFK kalacağın zaman alta alıp kalman doğrusu değil mi? Bu şekilde AFK kalmadığın için Sürekli RP sergilemek zorunda olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı seviyemizi bozmadan tartışabiliriz.