Konu: Schmid Crime Network-Lamar's Street Thugs  (Okunma sayısı 421 defa)

#10 - 22.02.2020 11:46
ne yani.. pompalıyı nereden alabiliriz başka? zaten orada ben zannetim ki beni düşürüp gideceksiniz ayrıyetten ben sizin emotenizi fark etmedim, etrafıda göremiyordum zaten tek karakteri görüyordum ve hiç ses gelmiyordu sesler kısıktı. eğer kaçırsaydınız benim bunda hatam var evet. Gerekirse CK iznimi de verirdim.

İyi oyunlar&roller.

Ek olarak Vito_Cappone karakteri rol ortasında afk kalarak ve 2 defa pm'den kişiye belirtmeme rağmen çıkış sağladı bu konuda @balvenie admini bilgilendirdim.

Bana atılan kanıtlarda @Ozan (Brian_Walker) karakteri kavgada direkt olarak silah çekme eğiliminden dolayı şikayete ekliyorum.

Spoiler: GösterGizle

#11 - 22.02.2020 12:13
Ayrıyetten @Fasci isterse role devam edebiliriz.

#12 - 22.02.2020 12:24
IC karakterim sizi sevdi sizinle takılmak istedi karakterimin arkadaşlarıyla kavga ettiğiniz içinde size saldırmaya başladım.

#13 - 22.02.2020 13:21
Anlaşmalı brawl durumlarında hiçbir şekilde silah çekip kavganın ortasında sıkamazsınız.
Tyrone_Lamar, Rafael_Fernando ve Donald Bullard - Çatışma Kuralı İhlalinden 500 dakika cezalandırıldı.

Bunun dışında Diaz_Tonato Multi Account sebebiyle yasaklandı. Eğer multi değilse bile(bir ihtimal) içine soktuğunuz durum yüzünden bu ve bu tip hesapalrın tamamı yasaklanacaktır, ek olarak burada verilen her bir ceza oluşum yönetimi tarafından birliğinizin not kısmına eksi puan olarak yazılıyor. Eğer birliğinizle yalnızca savaşmak, huzur bozmak, ortalığı DM'e çevirme benzeri hareketler sergilemeye devam ederseniz ve 1 level, hiçbir postu/mesajı/rolü olmayan hesapları sırf savaşmak için birliğinize çağırırsanız/alırsanız birliğiniz kapatılır.

Bu uyarıları tüm oluşum yöneticilerinin dikkate almasında fayda var.

@Fasci @Flexmanx @aerobuu