Konu: Schmid Crime Network-Lamar's Street Thugs  (Okunma sayısı 422 defa)

#0 - 22.02.2020 01:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aerobuu @Diaz5 @Paige  @alonebattle @esperanto54 @Flexman  @kakaolusüt
@Deleo666 @Ozan

Tyrone_Lamar-Diaz_Tonato-Calvin_Adamson-Dwayne_Scott-Grasias_Murray-Donald_Bullard-Vito_Cappone-Dwayne_Lamar-Brian_Walker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @bakhtiyar @Stopper @Dexter @Nirvana @Mihawk @homohominilupus
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2020 22:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Onaysız birlikler savaşmaya giremez/savaş açamaz- Bağlantı koparmak- Fear RP-Muhbir Rolleri- Power Game

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idle'da tatlı tatlı atışırken kişilerle anlaşmalı olarak bir brawl düzenlicektik fakat yumrukla saldırdığımızda bize nedense silah çektiler anlam veremedim. Video da zaten gerekli alanlarla beraber belirttim..

Tyrone_Lamar:00:02 Brawl esnasında silahla saldırma girişimini anlamadım silah çekilecek ne yaşadık?

Diaz_Tonato: 00.18 Silahlı adama yumrukla saldırma girişimi.(Muhtemelen Multiaccount yaparak bizle takılmaya çalıştı fakat ic olarak dayak yedikten sonra ayrıldı daha da oyuna giriş yapmadı.)

Dwayne_Lamar: 00:39 Silahlı olarak düştükten sonra bağlantı koparması. (Olaydan sonra PD bölgeyi basmış /id ile kontrol sağladım hala giriş yapmamıştı bölge boşaltıldıktan sonra zannedersem oyuna girildi bu konuda net konuşmak istemiyorum.)

Calvin_Adamson: 00:42 Silahla ateş eden Rafael'e saldırma girişimi Diaz'da aynı olaydan devam etmekte.

Dwayne_Scott: 00:50 Silahla ateş eden kişiye yumruklar..

Grasias_Murray: 01:05 Kişi ilk olarak bizim tarafımızda takıldı veyahutta takılmaya çalıştı aramıza aldık fakat böyle bir olayda birden bize yumruk sallamaya çalıştı, bizle olan sorununu bilmiyorum.

Donald_Bullard: 01:10 Olaydan bağımsız kişiyi tanımıyorum birden gelip sırtından pompalı çıkarması PG diye düşünüyorum daha önce de bu konu üzerinde duruldu.

Vito_Cappone: 1:24 Yukarıdaki yazdıklarımın aynı vaziyeti bu arkadaş da gerçekleştirdi. PG vs..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaralı haldeyken çıkanlar ve kalkıp araç sürenler olmuş diğer kişilerin kanıtlarını arkadaşlar bırakacaklardır. Savaş ilanı konusunda yeterince uyarı yapıldığını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 22.02.2020 11:48 Fasci »

#1 - 22.02.2020 01:29
Ek olarak Vito_Cappone karakteri rol ortasında afk kalarak ve 2 defa pm'den kişiye belirtmeme rağmen çıkış sağladı bu konuda @balvenie admini bilgilendirdim.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 22.02.2020 01:33
Olay sırasında silah sesi duydum ve canımın azalmasıyla bize ateş açıldığını düşünüp kendimi savunmak için silahıma davrandım. Şahısların da biz daha araçlardan inmeden saldırması, rolün böyle gelişmesi üzerine anlık panikle silahımı çektim. Yaptığım hatayı kabul ediyorum. Verilecek ceza kabulümdür.

#3 - 22.02.2020 01:35
Silah çekilmesinin nedeni, Brawla başladığımızı haber vermeden biz araçlardan iner inmez bize saldırmanız olabilir mi acaba? soruyorum sadece. Lombardi brawl'ı yönetecekti daha o bile mekana gelmemişken bir herkesin gelmesini beklerken araçtan iner inmez bize vurmaya başladınız.

#4 - 22.02.2020 01:37
Her neyse sonuç olarak ben de olayın sıcaklığıyla bir heycanla yaptığım bir şeydi diyeyim bari de uzamasın mevzu, ne ceza verilecekse kabulümdür admin kararı bekliyoruz.

#5 - 22.02.2020 01:43
İster inanın ister inanmayın fakat son birkaç günde internetime alakalı epey sorunlar yaşıyorum videodada görüldüğü gibi q atmadım internetim gitti ve yaklaşık yarım saat sonra geldi, sonrasında oyuna tekrar giriş yaptım, bununla alakalı elimde bi ss yok o yüzden bir savunma yapamam adminlerin kararına bırakıyorum ve iyi roller diliyorum.

#6 - 22.02.2020 02:26
@aerobuu ve @Deleo666 'nun hatalarını anlamaları üzerine şikayetten iki ismi çekiyorum tekrarı yaşanmaması dileğiyle  :-X

#7 - 22.02.2020 02:29
@aerobuu ve @Deleo666 'nun hatalarını anlamaları üzerine şikayetten iki ismi çekiyorum tekrarı yaşanmaması dileğiyle  :-X

Tekrarının yaşanmayacağına emin olabilirsin, kararın için teşekkür ederiz dostum, iyi roller diliyorum. :o :)

#8 - 22.02.2020 10:53
ne yani.. pompalıyı nereden alabiliriz başka? zaten orada ben zannetim ki beni düşürüp gideceksiniz ayrıyetten ben sizin emotenizi fark etmedim, etrafıda göremiyordum zaten tek karakteri görüyordum ve hiç ses gelmiyordu sesler kısıktı. eğer kaçırsaydınız benim bunda hatam var evet. Gerekirse CK iznimi de verirdim.

İyi oyunlar&roller.

#9 - 22.02.2020 11:30
şahitliğimi onaylıyorum.