Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Helguera
@Sheeker Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrew_Bianchi
@N3Deep,
@balvenie (olay sırasında karşıdaki adam Balvenie'i çağırmıştı ve o sırada adam düşmüş olduğu için balvenie o adamı görmüştü)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2020, 17:21
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önceden husumetli olduğumuz adamlardan bir tanesi mahallemize geldi ve bize ateş etmeye başladı. Andrew karakteri adamı düşürdü ve olaya dahil oldum adamı Venturas'a kaçırıp orada bacağına ateş edip bıraktık. Şehire geri döndük ve ben mahalleye tekrar gittim. Gittiğimde aynı adam arkadaşını da alıp gelmiş ve Andrea Bocelli karakterine sıkmış kaçıyordu. Kişi daha yarım saat bile olmamışken gelip mahallede terör estirmeye çalışıyor burada revenge kill yapmış oluyor. Ayrıca kişi yaralı bir şekilde, çatışmadan çıkmış şehir dışına bırakılmış; tekrardan vurulmuş bir şekilde gelip mahallede sıkarak PG yapmış oldu. Ayrıca takıldığımız mahalleye dönüyorum, silahsızım adamlara bir şey yapmıyor ve adamlar tek yaptıkları "/b" bölmek olan işi tekrar yapıyor ve mixing iftirasına bulunuyor.
KANITLAREk açıklamalar(varsa): Çatışmanın multimedyasını n3deep arkadaşım atacak. Saatleri karşılaştırabilirsiniz.