Konu: 21.02.2020 - Cesar_Helguera | Revenge Kill - PowerGame  (Okunma sayısı 469 defa)

#0 - 21.02.2020 17:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Helguera @Sheeker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrew_Bianchi @N3Deep, @balvenie
(olay sırasında karşıdaki adam Balvenie'i çağırmıştı ve o sırada adam düşmüş olduğu için balvenie o adamı görmüştü)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2020, 17:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Önceden husumetli olduğumuz adamlardan bir tanesi mahallemize geldi ve bize ateş etmeye başladı. Andrew karakteri adamı düşürdü ve olaya dahil oldum adamı Venturas'a kaçırıp orada bacağına ateş edip bıraktık. Şehire geri döndük ve ben mahalleye tekrar gittim. Gittiğimde aynı adam arkadaşını da alıp gelmiş ve Andrea Bocelli karakterine sıkmış kaçıyordu. Kişi daha yarım saat bile olmamışken gelip mahallede terör estirmeye çalışıyor burada revenge kill yapmış oluyor. Ayrıca kişi yaralı bir şekilde, çatışmadan çıkmış şehir dışına bırakılmış; tekrardan vurulmuş bir şekilde gelip mahallede sıkarak PG yapmış oldu. Ayrıca takıldığımız mahalleye dönüyorum, silahsızım adamlara bir şey yapmıyor ve adamlar tek yaptıkları "/b" bölmek olan işi tekrar yapıyor ve mixing iftirasına bulunuyor.

KANITLAR

Ek açıklamalar(varsa): Çatışmanın multimedyasını n3deep arkadaşım atacak. Saatleri karşılaştırabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 21.02.2020 17:43 Walkas »

#1 - 21.02.2020 17:45
https://www.upload.ee/image/11164566/sa-mp-353.png Kişi burada tarafıma saldırı yaptı ve karşılığını vererek düşürdüm. Üstüne belirli bir zaman geçmeden arkadaşını da almış ve tekrardan çatışmaya gelmiş. Bu konudan ayrıca ceza almasını talep ediyorum.
Bir diğer konuya değinecek olursak kişi sürekli rolü /b kanalından bölerek baltalamaya çalıştı. -b yazmama rağmen bu tavrını sergilemeye devam etti. Attığım ss'te bu da açıkca görülmekte.
https://www.upload.ee/image/11164577/sa-mp-355.png
« Son Düzenleme: 21.02.2020 17:50 N3Deep »

#2 - 21.02.2020 18:33
Olayda bulunduğum ve birlik üyeme karşı açtığınız bu Yönetimi kandırmaya teşebbüs içerikli saçma sapan şikayetinize karşı savunmalar ektedir.
1-Şahısı ben vurdum,Cesar değil
2-Şahıs vurulduktan sonra araca binmedi ve afk değildi,ardından ne hikmetse siz geliyorsunuz ki bunun mix olduğu gayet net açık çünkü taa karşı caddeden koşa koşa geldiniz.
3-Herhangi bir ihlal yoktur tam tersi suçlu siz ve arkadaşınız.

#3 - 21.02.2020 18:53
Adamı vurduğun yer gelen adamın evinin olduğu yer ve ayrıca hood bölgemiz. Günün her saati ben orada rol yapıyorum, yapıyoruz. Vurduğunuz Andrea Bocelli robot değil adam ağaca bakarak bir gün boyunca duracak. Alt-tab atmadan ağacın içerisine girmiş ve bilgisayarını açık bırakmış. RK olmadığını ve yönetimi kandırmaya çalıştığımı belirtmişsin. Ne hikmetse oluşum tanıtımından bakarak yerimi şıp diye bulmuşsunuz ve beni düşürmeye çalışmışsınız. Bunu öncelik olarak tek kişi yapmaya çalışan arkadaşın başarılı olamamış ve onu bıraktığım yerden bir şey olmamış gibi ayaklanıp sadece 20 dakika sonrasında aynı yere gelerek afk adamı vurmuşsunuz. RK dediğin şeyi bir araştır istersen bir süreli hafıza kaybı rolü yapması gerekirken seni bilgilendirmiş.

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

#4 - 21.02.2020 18:55
Olayda bulunduğum ve birlik üyeme karşı açtığınız bu Yönetimi kandırmaya teşebbüs içerikli saçma sapan şikayetinize karşı savunmalar ektedir.
2-Şahıs vurulduktan sonra araca binmedi ve afk değildi,ardından ne hikmetse siz geliyorsunuz ki bunun mix olduğu gayet net açık çünkü taa karşı caddeden koşa koşa geldiniz.

Ayrıca son ss'e bakıldığında kişi IC demesi gereken bir şeyi /pm'den diyerek kendisi mix yapıyor.

#5 - 21.02.2020 19:04

Bana suclama yoneltildigi icin cevap vercegim  bu olaylar yasanirken okuldaydim istersen sana foto atiyim kanit falan istersin simdi.
Instaya hikaye attim hatta ekle bakarsin o saatlerde nerede olduguma.
 :D  :D :D

#6 - 21.02.2020 19:11
Arkadaş, rollerimin %90'ı bu mahalle ve plaza çevresinde gelişiyor. Mantıken oraya gelmem normal hatta ve hatta hızlıca gelmemin sebebi ektedir;
@Amper gördüğünüz gibi oyunda ve adam çok oyuna girmediği için ve silah teminini ondan edeceğim için bu kadar hızlı davrandım ki siz orada ihlal yaptığınız için ss almak ve şikayet etmek için de zaman kaybettim.

Ayrıca vurulmuş karakterinizin intikam için gelmesi, sizin bu şikayete karşı tuttuğunuz üslubun ve ettiğiniz saçma sapan lafından daha üstte kalır bir noktadır. Yaptığınız ihlalleri saklamak için üslubunuzdan ve saygınızdan ödün vermemeye davet ediyorum.

((?))

« Son Düzenleme: 21.02.2020 19:26 Walkas »

#7 - 21.02.2020 19:14
Ayrıca şunuda belirtmek isterim çok uzatmadan, çünkü konu uzarsa yaptığınız hatalar gözden kaçabilir.
Sabah okula geç kalmamak için acele ettim pc'im açıktı oyunda keza öyle.Esc'ye basmayı unutarak koşarak evden çıktım.
Bu komik olaylar yaşanırken de evimde değildim zaten  :-*

Ayrıca şunu da belirtmek isterim kullandığın tabirlere dikkat etmelisin sanal alemde olsa eline bulaşır.
attığım ss de bile gözüküyor oyunda afk bırakmıştım hiç chat log yok ve maaş gelmiş.
Ayrıca eve yeni geldim bunu da söylemek isterim.

« Son Düzenleme: 21.02.2020 19:26 AzwRight »

#8 - 21.02.2020 19:26
Kişilerin /b den yazdıklarınında göz ardı edilmesini istemiyorum. Orada bize aşağılayıcı sözler kullanmasını geçtim. Yönetimi de aşağılamaktan çekinmemiş arkadaşlar ve dikkatlerden kaçmayan yine bir şey var. IC Bas gidelim demesi gerekirken oocden bas bas yazması güzel bir ironi. Bir konuya daha değinmek istiyorum, kişiler en başında beni vurmaya kalktığında hoodu nereden buldu? Buna dair ellerinde bir kanıt varsa atmalarını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 21.02.2020 19:42 N3Deep »

#9 - 21.02.2020 19:54
Bir konuya daha değinmek istiyorum, kişiler en başında beni vurmaya kalktığında hoodu nereden buldu? Buna dair ellerinde bir kanıt varsa atmalarını rica ediyorum.

İki gündür çatışma rolleri içerisindeyiz ve gerek bu rollerde gerek ise takip etme rollerinde istediğinizi elde edemediniz. Neden bu rollere bir son vermek istemiyorsunuz? IC olarak haberinizi sürekli olarak alıyorum ve oyunda olduğunuz tüm süre boyunca bizi bulmaya/vurmaya çalışıyorsunuz. Durumu bu noktaya çekip hiçbir şekilde bulamayacağınız bir konuma giderek Andrea Bocelli karakterine sıkmanız can sıkıcı bir durum. Umarım bu konumu nasıl bulduğunuza dair bir kanıtınız vardır.
« Son Düzenleme: 21.02.2020 20:29 tonyc »