Konu: Albert Giovanni - William Lewis  (Okunma sayısı 569 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2020 14:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Lewis @harwen Albert Giovanni @swonky
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blacktiger Motorcycle Club üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2020 - 22:40
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayette belirtilen saatlerde hoodumuzda takılıyorduk 5-6 kişi. Bir anda 2 arkadaş Ak'ler ile uzak mesafeden sıkmaya başladılar ve çatışma başladı. Birliğim ile birlikte arkadaşları düşürdük. William Lewis karakteri düşer düşmez oyundan ayrıldı. Albert Giovanni karakteri ise arabayla kaçırılırken bir anda oyundan ayrıldı ve daha da girmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayete eklediğim kanıtların yetersiz olduğu bilincindeyim. 24 saat içinde birlik üyelerim tarafından kanıtlar eklenecek.

#1 - 16.02.2020 14:33
Albert Giovanni adlı karakterle birlikte rolümüzü sürdürecektik, yaklaşık ilk kopuşunu Rodeo taraflarında yaşadı kendisi. Birkaç dakika bekledikten sonra oyuna geri döndü, aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere internet ile ilgili sorun yaşadığını belirtti, döndükten sonra sorun olmayacağını belirttiğimiz için role devam ettik. Çok geçmeden Glen Park taraflarına gelmiştik ki kişi bizi kandırdığını düşünüyor olsa gerek /q çekti oyundan çıktı. Üzerinde silah olduğundan dolayı böyle bir tutumu sergilediğini düşünüyorum, aklımızdaki rol planını tamamen bozdu kişi.

https://i.hizliresim.com/LGPr4V.png

Rol planımızda kişiyi Idlewood taraflarına bırakıp atmak gibi bir düşüncemiz vardı fakat kendisinin PD içerisinde tanıdığı birinin olduğunu düşünüyorum. Planımızda kişiyi Idlewood'a atıp 9-1-1 ihbarı bırakmak vardı, atmadan birkaç dakika önce ihbarı geçerek olay yerine polisler geldiği anda atmayı planlıyorduk ama kişi 9-1-1 ihbarı gittiği anda; "ki ihbar bizim tarafımızdan, araç içindekilerden verilmiyor." bir dakika geçmeden /q çekti. Mixing şüphesine düştüm bu yüzden, PD içerisinden bir arkadaşı olabilir. Log kontrolü yapılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 16.02.2020 14:37 homohominilupus »

#2 - 16.02.2020 14:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 16.02.2020 14:42
Kişilerin barımıza saldırı yapmalarının ardından yere düştükten sonra "Yeter ki silah gitmesin cezayı yatar çıkarım" zihniyeti olduklarını düşünüyorum.
Ek olarak rol dahilinde ihbar verdiğimiz zaman kişi hemen bağlantısını koparması departmandan tanıdığı birinin olmasına dair şüphe uyandırdı.
Bu durum 2-3 defa eş zamanlı olarak gerçekleşti, daha sonrasında oyundan çıkıp bir daha girmediler.

#4 - 16.02.2020 14:50

#5 - 16.02.2020 16:04
@harwen, @swonky, 24 saat içinde savunmalarınız bekleniyor.

#6 - 16.02.2020 18:38
İstediğiniz logu kontrol edin bir kere /q attığımı göremezsiniz. Böyle bir şey olacağını bildiğim için ping çıkmış ss atıcam pc geçtiğimde.

Zaten o saatlerde sunucuda genel sorun kopukluk vardı galiba. Discord'dan duyuru geçilmişti oradan gördüm ben sunucuya giremediğim için tam bilgim yok. Pd'den de tanıdığım yok, kimseyi pmlemedim. Logların isterseniz dibine kadar bakın. Böyle suçlamaları kabul etmiyorum. Ayrıca role full uydum hatta geri girdiğimde özür diledim nette sorun var diye. Sonra yine aynı şey olunca oyunun beni düşürmesini beklemeden kendim çıktım. Tekrar girmek istediğimde başaramadım (bu sırada william ile iletişim kuramadım numarası olsa da cevaplayamadı.) Diyeceklerim bu kadar. Samp'ın clietinde 500+ ping gözüktüğü ssleri atıcam pc geçince.

William'da da aynı sorun baş gösterdi çık gir yapma amacıyla /q atmış olabilir aynı mahallede oturuyoruz fakat onunla iletişime geçemedim rol döndüğü için.

Dipnot: yani hapis cezası aldırmak için iftira atmana gerek yok kardeşim. Bir anda niye tarayalım? Onun öncesinde 1 saat içinde bir kaç kez karşılıklı atışmalar döndü aramızda sonra siz araçla önümüzü kesecektiniz biz de kaçtık ve silahlanıp cevap vermek üzere bölgenize geldik. İftira atmazsan sevinirim konumuza dönelim.

Bahsettiğin rollerde ben yoktum zaten DM suçlaması da  yapmadım dostum. Ben orada oyuna gireli 10 dakika falan olmuştu hoodumda duruyordum.

#7 - 16.02.2020 18:40
Forumdan bilgilendirme sağlamanız gerekirdi bu da sizin sorumluluğunuzda, ping'i bunu bir bahane olarak göremeyiz kusura bakmayın pinginiz varsa iki tane ak kuşanıp mekan basmayacaksınız. Bende bir indirme başlatıp pingli göstereyim kendimi bu işlerden sıyrılmak basittir.

#8 - 16.02.2020 22:47
Role aynı şekilde - kaldığınız yerden 48 saat içerisinde devam edin. Kişi rolü tekrarlamazsa, buraya ileti gönderin. @Fasci 

#9 - 19.02.2020 01:11
Kişiler bana ne oyundan ne de forumdan ulaştı, gerisi size kalmış @balvenie