Albert Giovanni adlı karakterle birlikte rolümüzü sürdürecektik, yaklaşık ilk kopuşunu Rodeo taraflarında yaşadı kendisi. Birkaç dakika bekledikten sonra oyuna geri döndü, aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere internet ile ilgili sorun yaşadığını belirtti, döndükten sonra sorun olmayacağını belirttiğimiz için role devam ettik. Çok geçmeden Glen Park taraflarına gelmiştik ki kişi bizi kandırdığını düşünüyor olsa gerek /q çekti oyundan çıktı. Üzerinde silah olduğundan dolayı böyle bir tutumu sergilediğini düşünüyorum, aklımızdaki rol planını tamamen bozdu kişi.
https://i.hizliresim.com/LGPr4V.png Rol planımızda kişiyi Idlewood taraflarına bırakıp atmak gibi bir düşüncemiz vardı fakat kendisinin PD içerisinde tanıdığı birinin olduğunu düşünüyorum. Planımızda kişiyi Idlewood'a atıp 9-1-1 ihbarı bırakmak vardı, atmadan birkaç dakika önce ihbarı geçerek olay yerine polisler geldiği anda atmayı planlıyorduk ama kişi 9-1-1 ihbarı gittiği anda; "ki ihbar bizim tarafımızdan, araç içindekilerden verilmiyor." bir dakika geçmeden /q çekti. Mixing şüphesine düştüm bu yüzden, PD içerisinden bir arkadaşı olabilir. Log kontrolü yapılmasını talep ediyorum.