Konu: [25.01.2020 - Elvis_Cruz,Marcus_Cruz] Non-RP, RP Refuse, PG  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2020 18:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elvis_Cruz @harwen  + Marcus_Cruz @swonky
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Shinichi_Okazaki @aerobuu + Dwayne_Lamar @Deleo666 + Keith_Webster @canrkn + Louis_Grezman @El Chapo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Başlangıç: 25/01/2020 - 02:36 /  Bitiş: 25/01/2020 04:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, Fear-RP, RP Refuse, PowerGaming, Bunny Hop, CarJack, Non-RP Driving.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video kaydının açıklamasını yapıyorum.
Spoiler: GösterGizle
İlk klip:
Şahıslar mahalleye gelip araçlarımızın yanında duruyorlardı, bir tanesi Keith'in arabasının içinde oturuyordu.Ne olduğunu sorduğumuzda aracının bozulduğunu söyledi ve aracın içinde kedi gördüm deyip bizimle dalga geçmeye çalıştı IC olarak.(5 Tane Çete üyesi adam buna inanacak) ardından şahıslar uzaklaştı.

İkinci Klip:
Bir kaç dakika sonra kişiler tekrardan gelip aracı yeniden çalmaya çalıştılar.Video'da yok çünkü ben orada değildim.Keith'in öndeki adamları kovaladığını gördüm adamlar ile çarpışmaya başladılar, peşlerine takıldım kenara çekmelerini söyledim.Video'da görünüyor oldukça az çarpmaya çalışıyorum.Arkadaşa pm üzerinden role uyması için mesaj gönderiyorum fakat o daha da abartıp su kanalına atlayıp oradan sürmeye devam ediyor.Kanal boyunca şahısı takip ettikten sonra Jefferson taraflarında bir bahçesindeki merdivenden minibüs ile yukarı uçuyor.

Üçüncü Klip:
3 dakikalık kovalamanın ardından şahıslar araç kiralamaya geliyor.Video'da kesilen saniye telefon rehberi sahnesi olduğu için kestim Time Stamp bakılabilir.Şahıslar adminin yanında IC olarak bir sorunumuz yok demelerine rağmen IC olarak araç kiralama yerinde küfür edip kaçmaya çalışıyor fakat nasıl oluyorsa arkalarında onları yakalamak isteyen adamlar varken araçtan inip araç kiralıyorlar.

(Araçlarından duman çıkıyor fakat araçlarını hala son derece iyi şekilde kullanıyorlar)

Dördüncü Klip:
Kişiler bir kaç dakika hastane önünde kendi kendilerine etrafta döndükten sonra Pawn Shop'a doğru gidiyorlar.Şahısların arabası bozulduktan sonra araçtan iniyorlar.Arkadaşı diğer şahısa çarpıyor fakat kaza rolü yapmadan direkt araba değiştirip kaçmaya devam ediyorlar.

Beşinci Klip:
Tekradan 2-3 dakikalık kovalama ardından kişiler gişe yerlerine gelip oyunun açığını kullanarak bizi gişeye sıkıştırmaya çalışıyor + Sürekli RP olduğu için yaptığı şey çok saçma.Video'da görünüyor ki şahısın gişeden geçmesine izin veriyorum fakat kendisi ileri geri yaparak beni tuzağa düşürmeye çalışıyor, başarıyor da.

Altınci Klip:
Dönemeçten döndükten sonra tekrar gişe yerlerinde aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.Araçtan inip şahıslara ateş açıyoruz, diğer kişi nasıl olduğunu anlamadım fakat bir anda araçtan uzaklaşıp kayboluyor.Araç sahibi mermi yemesine rağmen hala aracı sürmeye devam ediyor.

Yedinci Klip:
Bir kaç dakika sonra Market caddesinde şahıslar araçlarından iniyor ve çatışma çıkıyor(Olay sonrası olduğu için güvenli bölge kuralı geçersiz diye biliyorum), bunny hop, rp refuse, non-rp, power gaming yaparak bölgeden kaçmaya çalışıyorlar.Mermi satın alım yerinin orada kişiler Emote vermeden Power Gaming yaparak aracı çalıp kaçıyorlar.

Sekizinci Klip:
Olay yatıştıktan sonra dağılıyoruz ardından Keith beni arayıp adamın mahalleye uğradığını söylüyor, ben de oraya gidiyorum.Adam olay olmasına rağmen aynı yere gelip tekrardan etrafta dolaşmaya başlıyor.Kişiyi yerden kaldırıp araca götürmek için emote hazırlayıp bekliyorum.Şahıs kalktıktan sonra RP Refuse yapıp emotelarımı görmezden geliyor ve yaralı olmasına rağmen araca atlayıp kaçmaya çalışıyor.

Dokuzuncu Klip: GPS ile adamın yerini öğrendikten sonra adamın yanına gidip bayıltıyoruz.Chat logumda /id cruz yaptığım görünüyor çünkü kişinin önceki olayda bağlantısı koptu + çatışma sonrası oyundan direkt kaçarsa ss almak için oyunda olup olmadıklarına bakıyorum./sohbetimitemizle yapıyorum fakat bu bir şeyi etkilemez nasıl olsa her şey görünüyor.Olay çok uzadığı için şahısı izlemesi için admin çağırıyorum.Tekrardan aynı rolü gerçekleştirmeye çalışıyorum fakat kişi yine aynı şekilde aracı çalıp uzaklaşıyor + geri geri gidip IC olarak beni trollüyor.Admin gözetiminde olduğu için rolden çıkıp bunny hop ile adamın yanına gidiyorum ve Admin'e idsini ve sebebini söyleyip pm atıyorum.Videonun bitiminde Percy Miller geliyor ve olaya müdahele ediyor, forum şikayeti açmayı düşünüyoruz dedik kendisi de onaylayıp ayrıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olay sonrası pm üzerinden "Şikayeti bekleyin, burası DM serverı değil, niye vurdunuz?" gibi şeyler söylediler.Video'da az çarpmaya çalışıyorum fakat kendileri sürekli Non RP driving yapıyorlar.Video kaydı üzerine yaptığım açıklamaya yetersiz bulunursa açıklamayı güncellerim.Son klipte de görünüyor ki arkadaşların levelları 18-20 yani yeni oyuncu değiller gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 25.01.2020 19:01 Santana »

#1 - 25.01.2020 18:51
Arkadaşın anlattığı her şeye birebir şahidim, bu kovalamca sırasında arkadaşlardan bir tanesinin üzerine yaklaşık 20 tane mermi boşalttım fakat ona rağmen bunny hop yaparak kaçtılar üstüne arkadaşımızın arabasını çaldılar zaten bunlar da videoda mevcut, sonrasında biz bu arkadaşları tekrar ararken bizim mahallede markette karşımıza çıktılar o arabadayken ben yine emote vererek ateş açtım arkadaş yaralanıp düştü 180 saniye sonrasında onu arabaya kaldırıp götürmek için bekledik ve kalktığında tekrardan arkadaşın arabasını çalıp kaçtı bir sürü mermi yemesine rağmen, dediğim gibi olayların hepsine şahidim ve zaten olayların büyük bir kısmıda videoda mevcut.

#2 - 25.01.2020 19:10
Şahitliğimi onaylıyorum. Tüm bahsedilenlere katılıyorum ve gerekli cezayı almalarını arz ederim

Kovalamanın her anında bulunamadım fakat bulunduğum anlardan bahsedecek olursam;
Bir çok kez kaza yaptılar ve buna rağmen sürmeye devam ettiler, hasarlı araçlarıyla arabalarının yapamayacağı stuntlar yaptılar, birbirlerine çarpıp yine de arabaya atlayıp kaçtılar, mermi yemelerine rağmen bir şey olmamış gibi devam ettiler, ben arabamla çarptım ve yaralılardı duvara çarptığım için bir kaç saniye ayılma süresi için bekliyordum o sırada tüm kaza, yaralı rollerini hiçe sayıp arabamı çalıp kaçtılar. Bulunduğum her anda sürekli önlerini kesmeye uğraştım videoda da görüldüğü gibi. Tekrardan gereğinin yapılmasını arz ederim.

#3 - 25.01.2020 22:01
Şahitliğimi onaylıyorum ve ceza almalarını arz ediyorum

Ufak bir ekleme yapmam gerekirse, arabamı çalmaya çalıştıklarından sonra kaçtılar, ben de iki dakika afk bırakmak için evime girdim. Evime girdiğim gibi farını açık unuttuğum aracımın yanına bir daha geldiler. Yeniden çalmaya çalıştılar, beni gördükleri gibi kaçtılar, peşlerine takıldım. Bu da bilinsin diye ekliyorum. Bir kere değil, iki kere çalmaya çalışıldı.

#4 - 26.01.2020 01:33
Video sırasında yanlış olan şeyleri silicek olsaydım her çarptığımız anı siler oralardan başlatırdım, görünüyor ki başta bizim taraftan bir iki kişi de arkadaşlara çarpıyor + Görünüyor ki bir kaç dakikalık video kesintileri var, elimde tek bir video kaydı yok 5-6 tane var o yüzden böyle görünüyor.
« Son Düzenleme: 26.01.2020 02:55 Santana »

#5 - 26.01.2020 01:33
Dipnot : Araç kiralamıyorduk, aracımızı alıyorduk. İşletme bizim olduğu için park halindeki araçlarımdan birini alarak kaçmaya çalıştık.

Elvis_Cruz'un açılan şikayetlerin neredeyse hiç biriyle alakası olmadığını düşünüyorum. Şahıslar ayrıca işine geldikleri gibi video editlemişler. Başta minibüsün hiç hasarı yokken videonun bir kısmında patlayacak hale geliyor ki bu da şahısların sürekli sanki polismiş gibi PIT denemeleri, yandan çarpmaları gibi durumlardan kaynaklı.

Olayın en başı; Elvis_Cruz'un düz kontak yaptığına dair hiç bir kanıt yok. Bu zaten bizimle uğraşmak adına yapılmış bir şey gece gece heyecan arıyor arkadaşlar. Aracın içinde yakaladıkları doğru, oradan çıktıktan sonra o binalara tekrar arabayla geldiğimiz de doğru. Fakat arabayı düz kontaklamayı bırakın inmedik bile. Asıl komik olan şey buradan sonra. Aracımızla oradan çıkmamıza rağmen araçlarıyla bir anda gelip sağa çek dediler. Biz de haliyle aracımızdan çıkmadık o kadar çok kişi görünce ve kovalama başladı. (Car dm daha doğrusu) Elimizde video kayıt programı olmadığı için ss çekemedik, yapacak bir şey yok. Videonun belli kesilen kısımlarını video alabilseydik iyi olacakmış ama neyse :D Gişelerde (normalde güvenli bölge diye biliyorum gişelerde normalde güvenlik olur çünkü ama sayıca fazlalardı her neyse...) Silah çıkartarak bizi taramaya çalıştılar. Neden? Araçla mahallelerinden geçtiğimiz için mi? Her neyse yapabilir sorun yok. Oradan da kaçtık ve sonlandırdık olayı bir şekilde. Sonra gece saatlerinde markette denk geldim ben. (Konuda Elvis'de denk geldi diyor fakat kanıtı yok, Elvis afk idi bu sırada ilginç bi suçlama) Her neyse aracıma benzin bidonu aldım ve aracıma geçtim. Pizzacının önünde benzin dolduracakken bir baktım taramaya başladılar ve araçtan indirip beni arabaya atmaya çalıştılar. Aşırı derecede tilt olduğum için burada yapılan hatalarını tümüyle kabul ediyorum. Sürekli roleplay kavramını çiğneyerek şahıslara bu yaptıkları saçma hareketlerden dolayı rollerine uyma isteğim sıfıra düştü.

Dediğim gibi hataları kabul ediyorum, şahısların yaptığı saçma sapan hareketlerden dolayı sürekli roleplay kural ihlali yaparak rolden uzaklaşmaya çalıştım. Fakat şahıslar da en az bizim kadar hatalılar ve garip sebeplerden dolayı adam vurma isteğindeler. Tabii ki yeterli kanıtımız olmadığı için bunlar ancak sözde kalacak. Diyeceklerim bu kadar.

#6 - 26.01.2020 16:04
Wrong (: Wrong (: Wrong (: Wrong (:

Hani yanlış atılmış pm, anlatabildim mi? ((: Boş ss. Konuyla alakası yok.

Videolarda ve yazıda görüldüğü gibi rol gece 2 civarında başlayıp adminin gelmesiyle 4 civarı son buluyor olayın hemen sonrasında hangi olayı 1 saatlik kayda alıp şikayet açacaktınız?

#7 - 31.01.2020 18:35
Lütfen ikili tartışmalara girmeyin. Cruz kardeşleri bu seferlik uyarıyorum tekrar aynı ihlallerden ceza açılırsa almaları gereken cezanın iki katını alacaklar. Lütfen oyun kurallarını inceleyin, anladığınızdan emin olduktan sonra sunucuya giriş yapın.