İlk klip:
Şahıslar mahalleye gelip araçlarımızın yanında duruyorlardı, bir tanesi Keith'in arabasının içinde oturuyordu.Ne olduğunu sorduğumuzda aracının bozulduğunu söyledi ve aracın içinde kedi gördüm deyip bizimle dalga geçmeye çalıştı IC olarak.(5 Tane Çete üyesi adam buna inanacak) ardından şahıslar uzaklaştı.
İkinci Klip:
Bir kaç dakika sonra kişiler tekrardan gelip aracı yeniden çalmaya çalıştılar.Video'da yok çünkü ben orada değildim.Keith'in öndeki adamları kovaladığını gördüm adamlar ile çarpışmaya başladılar, peşlerine takıldım kenara çekmelerini söyledim.Video'da görünüyor oldukça az çarpmaya çalışıyorum.Arkadaşa pm üzerinden role uyması için mesaj gönderiyorum fakat o daha da abartıp su kanalına atlayıp oradan sürmeye devam ediyor.Kanal boyunca şahısı takip ettikten sonra Jefferson taraflarında bir bahçesindeki merdivenden minibüs ile yukarı uçuyor.
Üçüncü Klip:
3 dakikalık kovalamanın ardından şahıslar araç kiralamaya geliyor.Video'da kesilen saniye telefon rehberi sahnesi olduğu için kestim Time Stamp bakılabilir.Şahıslar adminin yanında IC olarak bir sorunumuz yok demelerine rağmen IC olarak araç kiralama yerinde küfür edip kaçmaya çalışıyor fakat nasıl oluyorsa arkalarında onları yakalamak isteyen adamlar varken araçtan inip araç kiralıyorlar.
(Araçlarından duman çıkıyor fakat araçlarını hala son derece iyi şekilde kullanıyorlar)
Dördüncü Klip:
Kişiler bir kaç dakika hastane önünde kendi kendilerine etrafta döndükten sonra Pawn Shop'a doğru gidiyorlar.Şahısların arabası bozulduktan sonra araçtan iniyorlar.Arkadaşı diğer şahısa çarpıyor fakat kaza rolü yapmadan direkt araba değiştirip kaçmaya devam ediyorlar.
Beşinci Klip:
Tekradan 2-3 dakikalık kovalama ardından kişiler gişe yerlerine gelip oyunun açığını kullanarak bizi gişeye sıkıştırmaya çalışıyor + Sürekli RP olduğu için yaptığı şey çok saçma.Video'da görünüyor ki şahısın gişeden geçmesine izin veriyorum fakat kendisi ileri geri yaparak beni tuzağa düşürmeye çalışıyor, başarıyor da.
Altınci Klip:
Dönemeçten döndükten sonra tekrar gişe yerlerinde aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.Araçtan inip şahıslara ateş açıyoruz, diğer kişi nasıl olduğunu anlamadım fakat bir anda araçtan uzaklaşıp kayboluyor.Araç sahibi mermi yemesine rağmen hala aracı sürmeye devam ediyor.
Yedinci Klip:
Bir kaç dakika sonra Market caddesinde şahıslar araçlarından iniyor ve çatışma çıkıyor(Olay sonrası olduğu için güvenli bölge kuralı geçersiz diye biliyorum), bunny hop, rp refuse, non-rp, power gaming yaparak bölgeden kaçmaya çalışıyorlar.Mermi satın alım yerinin orada kişiler Emote vermeden Power Gaming yaparak aracı çalıp kaçıyorlar.
Sekizinci Klip:
Olay yatıştıktan sonra dağılıyoruz ardından Keith beni arayıp adamın mahalleye uğradığını söylüyor, ben de oraya gidiyorum.Adam olay olmasına rağmen aynı yere gelip tekrardan etrafta dolaşmaya başlıyor.Kişiyi yerden kaldırıp araca götürmek için emote hazırlayıp bekliyorum.Şahıs kalktıktan sonra RP Refuse yapıp emotelarımı görmezden geliyor ve yaralı olmasına rağmen araca atlayıp kaçmaya çalışıyor.
Dokuzuncu Klip: GPS ile adamın yerini öğrendikten sonra adamın yanına gidip bayıltıyoruz.Chat logumda /id cruz yaptığım görünüyor çünkü kişinin önceki olayda bağlantısı koptu + çatışma sonrası oyundan direkt kaçarsa ss almak için oyunda olup olmadıklarına bakıyorum./sohbetimitemizle yapıyorum fakat bu bir şeyi etkilemez nasıl olsa her şey görünüyor.Olay çok uzadığı için şahısı izlemesi için admin çağırıyorum.Tekrardan aynı rolü gerçekleştirmeye çalışıyorum fakat kişi yine aynı şekilde aracı çalıp uzaklaşıyor + geri geri gidip IC olarak beni trollüyor.Admin gözetiminde olduğu için rolden çıkıp bunny hop ile adamın yanına gidiyorum ve Admin'e idsini ve sebebini söyleyip pm atıyorum.Videonun bitiminde Percy Miller geliyor ve olaya müdahele ediyor, forum şikayeti açmayı düşünüyoruz dedik kendisi de onaylayıp ayrıldı.