Karakterlerin gece vurulması için sözleşmişsiniz, ben mi yanılıyorum yoksa siz mi vakit kavramından yoksunsunuz? Hapise girmenizin ardından kişiler bizim yakalanmamıza dair herhangi bir durumu görmedi, biz hapise girdikten sonra 9'-9:30 sularında tahminimce Piersilvio karakteri bu role girişmeye başladı. Her şeyi geçiyorum, vurulması için sözleşilen rolde yanınızda benzin bidonu taşıyıp kundaklama rolüne geçişiniz biraz garip değil mi sizce de? /Vurulması durumunu ben mi anlamıyorum yoksa siz farklı boyutlara mı taşıyorsunuz/ Piersilvio karakterinin loglarının incelenmesiyle belirli kanıtlara ulaşılabileceği taraftarıyım. Hapishane rolünün geçtiği esnada, eğer ki hapishane tarafındaki roldeki artan tansiyon esnasında Piersilvio "De haydi gidiyik" rolünü yapıyorsa, burada bir bit yeniği vardır. Söyleyeceklerim bu kadar, yönetim kararı beklenebilir.
Hapise girilen timestamp'ta 22.30'da sırasıyla girdiğimiz gözükmekte. Loglar bu saatten 30 dakika önce, 30 dakika sonra olarak incelenilebilir.