Konu: [21.03.2020] Piersilvio _Bellomo-Neopolo_Bartolini  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 22.01.2020 00:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Piersilvio_Bellomo @soldier @Sentez Neopolo_Bartolini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: White Park Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2020, 23.00 Suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece sularına doğru kavga rollerinden hapise girdik ve içeride Billy karakteriyle Neo vardı. Billy bize Neo'nun adamlarından ateş aldığını söyleyince bizde doğal olarak Neo'ya saldırı girişiminde bulunduk. Çok fazla vakit geçmeden sokaktan seslerle beraber bize gelen haberle evlerimizin yakıldığının haberini aldık.Muhtemelen kişiler mixing ile evlerimizi yakmasını söylediğini düşünüyorum. Neo ile dost olduğumuz biliniyordu bu karakter neye göre bizim evimizi bulup yakma kararına vardı anlamış değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ankesörlü telefona bizden biri geçip bekledi ve oradan da görüşme sağlanmamış.
« Son Düzenleme: 22.01.2020 00:06 Fasci »

#1 - 22.01.2020 00:10
@Sentez  Neopolo karakteriyle hapishanede yaklaşık yarım saat kadar süren bir role giriştik. Rolde taraflarımız bir nevi düşmana döndü denebilir. Rol bitiminin ardından 5-10 dakika geçti-geçmedi direkt olarak Glen Park yanı bulunduğumuz bölgedeki evlerin yakıldığı haberini aldık. Yakılan evlerden birisi bizim-bizzat bulunduğumuz evlerden birisi. Yakan kişinin Piersilvio karakteri olduğunu öğrendik. Neopolo ile hapisten önce herhangi bir ateşli durumumuz yoktu, evimizi yakmaya kadar gidecek. Eğer ki hapisteki rolden sonra böyle bir bilgiyi ankesörlü telefon kullanmadan ulaştırabiliyorsa, mixing şüphesine düşmemiz gayet normal. Log kontrolü yapılarak kişinin ankesörlü telefondan Piersilvio karakterine hapishanede geçen olayları anlatıp-anlatmadığı öğrenilebilir. Ankesörlü telefon harici zaten IC olarak dışarıyla mektup rolü yaparak ulaşsa desek, on dakikada mektup nasıl ulaştı kişiye de evler yakıldı.
« Son Düzenleme: 22.01.2020 00:15 Cyanoptera »

#2 - 22.01.2020 00:29
Arkadaşlar birliğimizin ne rol yaptığı kimseyi ilgilendirmez. İnsanların sahte yüzlerinden yoruldum. Açık mı arayacaksınız böyle 7/24? Biz başlarsak yapılan ihlallerle bir bir şikayet açmaya kimsenin yürüyecek yüzü kalmazdı, emin olun. Bir sorununuz varsa benimle PM'den iletişime geçer, çözersiniz. Ne ben OOC İtalyan Mafyasının patronuyum, ne siz OOC NEO-NAZİ akımının çeteci destekçilerisiniz. Hepimiz insanız. GTA: SAN ANDREAS'ın SA-MP eklentisi üzerinden oyun oynayıp, eğlenmeye çalışan insanlar. Fakat görüyorum ki bunun birkaç kişi dışında KİMSE farkında değil. Son SAMP şikayetimi 2016 yılının Aralık ayında açtım. Bir dahada açmadım çünkü biliyorum, kimse Avustralya kıtasının çöllerinde zıplayan kangurular değil. İnsan. Bunu ilk ve son kez belirteceğim. Bu tutumlardan yoruldum. Nefes alsak ihlal diye şikayet açacağınız bir konuma geleceğiz galiba gelecekte. Biz dostane tavrımıza devam edeceğiz. Ne kazanan taraf olmak için OOC planlar kurduk, ne de IC yapılan bir role sinir olup "Hadi beyler açıklarını arayın." diye koşturmadık. Savunmaya gelirsek;

Aryan - Bartolini sorunundan tüm birlik haberdar. Piersilvio aileye dahil bir karakter. Neopolo hapise girince kontrolü ele geçirdi ve Neopolo'nun savaşmama isteğini göz ardı ederek Bulgarlar ve Aryanlara direkt olarak savaş açtı. "Evimizi yakacak kadar abartı bir rol dönmedi" dediğiniz Neopolo'yu doğrudan farklı bir birlik önünde canıyla, saldırıyla tehdit ettiniz. Birlik liderine karşı nasıl rol yapacağınızı zaten gram bilmiyorsunuz ki ben rol dışına çıkmasın diye ağzımı açmadım hapishanede dönen rezalette. "Birlik liderinin kafasına sigara basalım", "Brawl diye 10 kişi sıkıştırıp dövelim, rezil edelim." kafasında rol yapan insanlarsınız. BANA sakın ola kurallardan bahsetmeyin. Aşağıya bırakacağım Chatlog görüntülerinin log kayıtları üzerinde kontrolü yapılabilir. Ben yoruldum tüm bu safsatadan, umarım siz de artık bunun ortalama "5450" megabyte boyutunda, 2002 yılında piyasaya sürülmüş bir oyun olduğunun farkına varırsınız.

« Son Düzenleme: 22.01.2020 00:36 Sentez »

#3 - 22.01.2020 00:34
Buyrun rolü ilgilendiren ekran görüntüleri yukarıda. Daha ekran görüntüsü olmayıpta Piersilvio ile yaptığım konuşmalarda var Aryan sıkıntısı üzerine. Alın bakın görüntülere belki ileride yapacağımız bir hamleyi bazılarının daha önce yaptığı gibi OOC öğrenip hemen "/q" atarsınız. Sonuçta bunlar hiçbir zaman kural ihlali olmadı. İyi niyetim yeterince suistimal edildi, insanı bu raddeye getirdiniz. Herkese İYİ forumlar.

#4 - 22.01.2020 00:43
Şehirde daha önce sizinle yaptığımız bir savaş durumu yok. Şöyle bir durum var, Larry ile Billy'nin önünde atışmıştınız hemen sonrasında olay yerinden ayrılmıştın savaş durumun umarım dün yaşanan bu küfürleşmeden dolayı değildir. Bir de bu farklı karaktere bizim evimizi yakmayı değil de bizi vurmasını söylemişsin. Birlik üyelerin şehirde arayıp bizi vurmak yerine evimizi ateşe vermiş bu garip bir olay değil mi, Çünkü içeride olduğumuzu senin sayende biliyordu o yüzden evimizi yaktı, üstelik seni dövdükten bir kaç dakikalar sonra.
« Son Düzenleme: 22.01.2020 00:45 Fasci »

#5 - 22.01.2020 00:48
Senin şikayet palavralarını kimse dinlemiyor, yaptığın şeylerle şikayet durumuna düşüyorsun. Senden kimse iyi niyet beklemiyor, bunu kafana sok önce. Hatta o raddeye gelsen ne oluyor? Bana bir açıklasana.

#6 - 22.01.2020 00:49
@Fasci Piersilvio Bellomo deniz hıyarı değil. Yönetimi ele geçirdiğinde ona ne yapması gerektiğini rolde benim söylemem gerekmiyor. Karakterinin Bulgarlar ve Aryanlar ile dönen her sıkıntıdan haberi var. Karakteri "2" aylık. Attardi çatısı altında da kiminle sorunlu olduğumuzu biliyordu rolde, Bartolini çatısı altında da biliyor. Kendi düşünüp yapmış, benim ne IC ne de OOC bu durumdan haberim vardı. Ve evet karakterleriniz bir birliğin liderini tehdit eden üyelerle ortalıkta gezip "Seninle hesaplaşacağız" diye tehditler savurursa, bu bir savaşa yol açar.

#7 - 22.01.2020 00:51
Savaş durumu sizle yaptığımız rolünde öncesine dayanıyor. Neopolo hapse girdiğinde Piersilvio "Alberich ve ekibinin" vurulmasını sebep göstererek Bulgarlara, Aryanların karakterlerimizle yaşadığı sıkıntıyı sebep alıp aynı zamanda Bulgarlar ile müttefik olduklarını rolde bildiği için Aryanlara savaş açtı.

#8 - 22.01.2020 00:56
Karakterlerin gece vurulması için sözleşmişsiniz, ben mi yanılıyorum yoksa siz mi vakit kavramından yoksunsunuz? Hapise girmenizin ardından kişiler bizim yakalanmamıza dair herhangi bir durumu görmedi, biz hapise girdikten sonra 9'-9:30 sularında tahminimce Piersilvio karakteri bu role girişmeye başladı. Her şeyi geçiyorum, vurulması için sözleşilen rolde yanınızda benzin bidonu taşıyıp kundaklama rolüne geçişiniz biraz garip değil mi sizce de? /Vurulması durumunu ben mi anlamıyorum yoksa siz farklı boyutlara mı taşıyorsunuz/ Piersilvio karakterinin loglarının incelenmesiyle belirli kanıtlara ulaşılabileceği taraftarıyım. Hapishane rolünün geçtiği esnada, eğer ki hapishane tarafındaki roldeki artan tansiyon esnasında Piersilvio "De haydi gidiyik" rolünü yapıyorsa, burada bir bit yeniği vardır. Söyleyeceklerim bu kadar, yönetim kararı beklenebilir.

Hapise girilen timestamp'ta 22.30'da sırasıyla girdiğimiz gözükmekte. Loglar bu saatten 30 dakika önce, 30 dakika sonra olarak incelenilebilir.
« Son Düzenleme: 22.01.2020 01:18 Cyanoptera »

#9 - 22.01.2020 00:56
"Neo ile dost olduğumuz biliniyordu" böyle bir dünyada hiçbir zaman rolde yaşanmadı. Kendi kafanızdan kurduğunuz şeyleri sanki gerçekmiş gibi ortaya sürüp, kendi mantığınızın bizden bağımsız oluşan gerçekliğinde çakışan her absürt durumun şikayetini açacaksanız; durmayın.