Konu: [21.03.2020] Piersilvio _Bellomo-Neopolo_Bartolini  (Okunma sayısı 296 defa)

#10 - 22.01.2020 00:58
Arkadaşlar öncelikle selamlar ve iyi forumlar,

Bizimle rol yapan arkadaşlar zaten Neopolo ve Piersillvio karakterlerinin ters düştüğünü her zaman bilir. Piersilvio ve Neo yaklaşık 2.5 aylık karakterler ve kıskançlık üzerine kurulu birer ilişkileri dahi var. Aynı kadınlar, aynı işler, aynı tartışmalar fakat öne çıkan Neopolo karakteriydi bunu biz sağladık. Paolo'nun son zamanlarda yaptığı hatalardan dolayı "Tuzzo,Calante,Kalapatirov" gibi örnekleri sürdürebilirim Attardi'den beri gelen bir eziklik duygusunu Piersilvio karakteri tamamiyle ortadan kaldırdı, bunlar zaten planlanan şeylerdi. Bartolini suç çemberi tamamiyle farklı bir düzende ilerliyor ve bu düzen içinde emin olun sizin yapacağınız misillemelere kadar IC bir şekilde konuşuldu ve kararlaştırıldı. Bu yüzden kimse bize gelip de "Kardeşim ya, mix yaptınız alın işte gitti ev. Evsiz kaldık şimdi nerede rol yapacağız?" tarzında şikayetlerle gelmesin kendinizi komik duruma düşürürsünüz bu ekran görüntüsünü size atmak zorunda bile değildik ki, bizler bu rolü ciddiye alarak yapıyoruz. Piersilvio son zamanlarda tamamiyle Paolo'yu devre dışı bırakmaya çalışan birisiydi ve öyle de yaparak işlerini devam ettiriyor.

#11 - 22.01.2020 00:59
"Neo ile dost olduğumuz biliniyordu" böyle bir dünyada hiçbir zaman rolde yaşanmadı. Kendi kafanızdan kurduğunuz şeyleri sanki gerçekmiş gibi ortaya sürüp, kendi mantığınızın bizden bağımsız oluşan gerçekliğinde çakışan her absürt durumun şikayetini açacaksanız; durmayın.

Bunu sen bizden daha iyi yapıyorsun, daha dün arnavutlarla ne yapacağınızı planlıyordunuz ooc bir şekilde?

#12 - 22.01.2020 01:04
1 Ay önce evde farklı birlik ile kafama silah dayama rolünüzü yaptınız fakat bundan sonra size bir karşılık vermedim siz de bana karşı ekstra bir harekette bulunmadınız. Burada zaten evimi nasıl buldunuz onu sormuyorum bile
Spoiler: GösterGizle

Dün bu vakitlerde silahlanıp Billy ve Sonny Calantenin adamlarını arıyordunuz. Üzerleriniz doluydu en uygun an bu andı işinizi burada bitirebilirdiniz. Ha geçmişten gelen bir sıkıntı varsa neden bize geçenlerde yüklü miktarda silah sattınız? Tamaz ile beraber bizi samimi gördüğünüzü sanmıyorum birlik tanıtımından rollere bakarak ilerlemek yerine oyundan takip etmeniz daha sağlıklı olur bu tür durumlarla karşı karşıya kalmazsınız. Karar beklenebilir.

#13 - 22.01.2020 01:10
Açıklamalar geliyor! Bir ay önce eviniz nasıl bulundu sorusunun cevabı bende yok. O rolü biz yönlendirmedik Rosato yönlendirdi fakat emin olun sizin bu paranoyak tavırlarınız bizim rol ciddiyetimiz yanında çöpe gidecek bir kibritten başka bir şey değil. Uzun süredir Aryanlar ile aramızda herhangi bir sıkıntı yoktu ve "silah sattınız bize" madem düşmanınızdık, niye sattınız? Gibi bir tepki görmek beni güldürüyor doğrusu. Silah satma mevzusunda sen rollerde bile yoktun. Biz silahın parasını "tarafsız" kalma sözüyle beraber aldık. Silahların savaş komple bittikten sonra Aryan'lara teslim edileceğini söyledik fakat maalesef Attardi kapanarak silahlar OOC dağıtılmak zorunda kalındı. O gece size ateş edlmedi çünkü "Larry" karakteri Neopolo'yu Bulgarlar önünde daha tehdit etmemişti. Her şey o gece Neo'nun Billy'nin garajına gidip görüşme yaparken "Larry" karakterinin Neo'ya tehditler savurup "Siz salaksınız, her şey planlanmıştı. Silahlarınızı aldık, sizi de vuracaktık" girişiminden dolayı yaşandı. Oysa ki o silahlar savaş bitene kadar Aryan'lara teslim edilmeyecekti. Hani herkes kendini zeki sanıyor ama birkaç fırsattan yararlandınız diye ne olur şöyle saçma sapan düşüncelere girip insanı güldürmeyin. White Struggle'ın tanıtımına ne zaman girip ekran görüntülerini kontrol ettim ben bile hatırlamıyorum bundan bir ay önce falan bakıp, "Başarılar" yazmışımdır en fazla ki onu bile hatırlamıyorum. Ne Kalapatirov'un ne White Struggle'ın yaptığı hareketlere herhangi bir "Mixing" ile karşılık verdik. Hala kafanızda olmayan şeyleri kuruyorsunuz baylar, yapmayın.

#14 - 22.01.2020 01:13
Hem buradan hem de oyun içinden bu şekilde ithamlarda bulunmanıza gerek yok, size her şikayet açana kinli gözüyle bakmayın.

Savunma yerine hakaret savuşturmalarınız bittiyse karar beklenebilir.

#15 - 22.01.2020 01:15
Buyrun. Bu da niye Aryan'lara karşı bir savaş açıldığının sebebi. "Barış" kararı çıktıktan sonra her birliğe karşı iyi davranırken maalesef birliğinizin birkaç şu saatten muhattap bile olmak istemediğimiz (OOC) üyesi gelip birliğimize karşı böyle roller sergiledi. Niye evimiz kundaklandı, niye bizi vurmak için plan yapıldı diye kendinize sorup sorup olmayan şeyleri kurmayın. Okuyun. Okumak. Güzel şey.

#16 - 22.01.2020 01:16
Hayır hayır kararı bekleyelim elbet ama sizin daha çok şikayetiniz var gibi duruyor. Var mı çürümeyen iddianız? Atın, onu da cevaplayalım baylar. "Kin" diye gezmeye utanın öncelikle. Elimden geldiğince size "dost" gözüyle baktım, insan gibi PM atmışım onun görüntüsünü bile gelip burada paylaşıp bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsun boş şikayetinden. Kusura bakmayın. Gerçekten kusura bakmayın ama yaptığınız çok büyük ayıp.

#17 - 22.01.2020 01:20
Hayırdır, senin benle ne muhattabın olabilir ki?

#18 - 22.01.2020 01:27
İnceleme altında.

#19 - 23.01.2020 15:33
Yetersiz kanıt sebebiyle şikayeti kapatıyorum. haclıgama, forum üslubunuza dikkat edin. Aksi takdir de forumdan uyarı puanı eklenecek.