Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21202 defa)

#300 - 04.02.2022 20:57
Market konusunda  şunu diyebilirim ki fiyatlar bi tık daha fazla olmuş. Üçüncü dil seçmenin 50 vp olması da bu konunun bir örneğidir. Bir oyuncu oyun içi olarak heves için İspanyolca öğrenecek. Bunun içinse oyun içi olarak İspanyolca kursuna katılacak. Rol bittikten sonra 50 vp verip üçüncü dil seçemez çünkü 50vp fazla bir meblağ.  Sonra üçüncü dil paketi ödeyemeyip rolsel olarak ispanyolca konuşarak diyaloga girecek ama bu nereye kadar sürdürebilir ki?

Bunların dışında bu sunucu gerçek hayatta yapamadığın eylemleri bu sunucuda yapma hakkına sağlıyor.

Edit: Market konusunda düşüncem değişti.
« Son Düzenleme: 07.02.2022 16:32 Steiner »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#301 - 05.02.2022 14:33
Sunucuyu meslekler konusunda sert eleştirebilirim.  Sert eleştiriden kastım karalamak olmayacaktır.

1-) Meslekler: Sunucu meslekler konusunda kıt ve zayıf kalmış. İnsanları sadece bir mesleklere yöneltmek bana göre aşırı saçma buluyorum. Neden sunucunun yüzde 50'si trucker mesleği yapsın ki. O yüzden adminlerimiz zahmet edip AR-GE baksalar güzel konuların açıldığını fark edebilir.

Ben sezon önerisi açacağım ve aşağı yukarı 3 saatimi vereceğim acaba adminlerimiz okuyacak mı ben ondan şüpheliyim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#302 - 06.02.2022 14:26
Sunucuyu meslekler konusunda sert eleştirebilirim.  Sert eleştiriden kastım karalamak olmayacaktır.

1-) Meslekler: Sunucu meslekler konusunda kıt ve zayıf kalmış. İnsanları sadece bir mesleklere yöneltmek bana göre aşırı saçma buluyorum. Neden sunucunun yüzde 50'si trucker mesleği yapsın ki. O yüzden adminlerimiz zahmet edip AR-GE baksalar güzel konuların açıldığını fark edebilir.

Ben sezon önerisi açacağım ve aşağı yukarı 3 saatimi vereceğim acaba adminlerimiz okuyacak mı ben ondan şüpheliyim.
ne kadar fazla meslek o kadar az rol, ne kadar az meslek o kadar fazla rol.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Steiner, MiracC,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#303 - 07.02.2022 00:43
Bir çok dev sunucuda oynadım, bir sürü sunucu denedim ve hepsinde ilk başta başladığım servera döndüm alışamadım. Vice'da da aynen öyle oldu. Alışmadım ve eski sunucuma döndüm fakar eski sunucumun artık iyi olmadığını anlayınca Vice'a kendimce bir şans daha verdim ve aldığım en iyi kararlardan birisiydi. Ben kalabalık sunuculardan hoşlanırım, Vice'ta hem kalabalık hem kaliteli bir rol ortamına sahip sunucu. Yönetim ekibi ilede bir sorun yok, kaliteli.
« Son Düzenleme: 09.02.2022 20:27 kaJum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#304 - 03.04.2022 14:52
Bir çok dev sunucuda oynadım, bir sürü sunucu denedim ve hepsinde ilk başta başladığım servera döndüm alışamadım. Vice'da da aynen öyle oldu. Alışmadım ve eski sunucuma döndüm fakar eski sunucumun artık iyi olmadığını anlayınca Vice'a kendimce bir şans daha verdim ve aldığım en iyi kararlardan birisiydi. Ben kalabalık sunuculardan hoşlanırım, Vice'ta hem kalabalık hem kaliteli bir rol ortamına sahip sunucu. Yönetim ekibi ilede bir sorun yok, kaliteli.

Benim durumum da aynı senin gibi geçen sene yılın orta aylarında Haziran ya da Temmuz olmalı kayıt oldum karakter başvurusu yaptım.Karakterimi oluşturdum sunucuya girdim tek olduğumdan dolayı sıkılmadım denilmez , sıkıldım geri çıktım.Ben daha öncesin de arada SAMP-GTA V onların dışında genellikle MTA'da zaman geçiriyordum.MTA'da uzun zaman boyunca Freeroam tarzı sunuculara giriyordum.2020 yılı gibi rastgele bir sunucuya gireyim dedim arkadaşların isteğiyle girdik ilk 1-2 hafta eğlendim fakat sonrasında sunucuda hastanenin orada AK ile adam öldüren mi dersin saçma sapan rol yapanı mı dersin rol dışında herşey vardı.Sonra gittim başka sunuculara girdim bi fark yoktu sonra anladım ki MTA platformunda rol yapılmazmış.Bu ay içinde Vice Roleplay'e tekrardan girdim.NC attım.Tek olarak başladım tekrar kendime kendimce rol planı çizdim karakterime gayet eğleniyorum şu zamana kadar 1 kere troll dahi görmedim araç sürenler dahi şeridinde çarpınca rol yapıyor özür diliyor.Zaten sunucuyu güzel yapan özelliklerden biri ise başvurulu olması elini kolunu sallayananın girememesi.VCPD'si olsun saçma değişik rol yaptığını vs. görmedim.Rol kalitesi olarak mükemmel bir sunucu şuan da herhangi bir sıkıntısı yok "bana göre."Bir tek market fiyatları fazla geldi ona da birşey diyemiyorum malum Türkiye ekonmisi :|.

:vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#305 - 15.04.2022 22:26
fun rp yapılmıyo
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#306 - 15.04.2022 22:31
 :manifdog
« Son Düzenleme: 03.05.2023 18:25 Tunahan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#307 - 29.04.2022 14:48
sevilmiyorum diye oynamak istemiyorum herkesin tadı kaçıyor yoksa iyi bir bar açınca insanların gelmesi tek başına sevdiren özelliklerinden biri gibi bişi ilgililer insanlar öyle şeylere böylece legal de kendini çeviriyor gibi oluyor
yalvarırım virgül kullan.

Vice roleplay pahalı bir sunucu.
Haha
1
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tunahan,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tunahan,