Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21474 defa)

#250 - 27.04.2021 03:34
ne güzel yorumlar bunlar  :-X

Başarımımızı alamasak bile launcherlı ilk günden beri aktif olarak buradayız  :( Birlikte nice keyifli yıllara  :sampanya:

verdim

<3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#251 - 27.04.2021 06:14
Öncelikle bütün herkese selamlar,

Roleplay hayatıma 2018 yılının son çeyreklerinde FiveM ile başlamıştım, FiveM ile birlikte bir çok RPG tabanlı olan oyuna ilgim artmıştı ve bu tarzda oyunlar oynamaya başladım 2019 yılında FiveM'in Twitch yayıncıları ile yapmış olduğu büyük ilgi çekmesinin ardından bilgisayar başına ne zaman otursam kendimi FiveM'de polis rolü yapar halde bulmuştum yıl 2020'nin sonlarına yaklaştığında yeni girmiş olduğum bir arkadaş grubundan arkadaşım ile tesadüfen roleplay hakkında konuşmuştuk. Kendisi bana SAMP oynadığını ve gayet eğlendiğini söyledi o zamanlarda neredeyse iki yıl boyunca oynadığım 3500 saatlik süren sesli roleplay serüveninde  FiveM'in tüm eğlencesini tattığımı hissediyordum bunun üzerine SAMP hayatım 2020'nin eylül aylarında başlamıştı o arkadaşımla birlikte oynadığım sunucu kalitesiz sadece insanların birbirini vurmaya yönelik olduğu ismi lazım olmayan ama hepinizin aklına gelecek sunucuydu, biraz o sunucuda vakit geçirdikten sonra SAMP'ın saçma olduğunu ve kesinlikle FiveM ile yarışamayacağını düşünüyordum ama bahsi geçen arkadaşımda o saçma sunucundan sıkılmış olacak ki iki yüz kişinin maksimum gördüğü ama büyük bir güncellemeye girecek olan bu sunucuyu tavsiye etti ve Vice Roleplay'le olan serüvenim başlamıştı...

Bugün ise bir ayı aşkın bir süredir aktif olarak Vice Roleplay de oynuyorum, kaliteli oyuncuları ile sağladığı rol olanakları ve etkili, ilgili, tecrübeli yetkili kadrosu ile roleplay'in en zevk aldığım hali diyebilirim.

:vays: :nays:
« Son Düzenleme: 27.04.2021 06:16 erenalp »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#252 - 27.04.2021 10:00
1600 saat geçmiş ben farkın da değilim, dün başlamış gibiyim. Roller çok hızlı geçiyor ve çok sarıyor  :vays:  :nays:  :-*  8)
« Son Düzenleme: 27.04.2021 10:06 ENGHalilBey »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#253 - 27.04.2021 11:28
7-8 Ay oldu hiç fark etmedin yani, emek gerektiren güzel bir server yani 400 saat var hiç anlamadım ;) :vays: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#254 - 27.04.2021 11:29
A, B ve C sunucusunda vakit geçirdiğim 5 yıldan sonra ilaç gibi gelen, bütün gün oyundan çıkartmayacak derecede akıcı rol imkanı ve karakter serüveni, olay örgüsü imkanı sağlayan sunucudur ViceRP benim için. Başarılı bir " EKİP " çalışması olduğu aşikar, birlikten kuvvet doğar mantığı ile her güncellemede daha da iyiye gidiyor daha da gelişiyor çok daha keyif alacağımız daha güzel nice günlere herkes için. Şunu çok rahat bir şekilde gönülden söyleyebilirim ki günümüz itibari ile Türkiye’deki en içerik-yönetim-rol-hikaye-konsept olarak kaliteli sunucudur gözümde. Sistemler olarak düşüncelerimin bütün yorumlarımın yanı sıra minicik bir dipnot ile hepsinden bir tık az olduğunu da dürüstçe belirtmek isterim.  :vice: :o
100
1
Vice
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Pink,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle, escord,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#255 - 27.04.2021 13:12
kimsenin sunucusunda gözüm yok ama...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#256 - 27.04.2021 13:31
Oyun yönetimi gerçekten ilgililer fakat geri dönüş verirken bazen çok uzun bekletiyorlar. Özellikle arkadaşlarım ve kendimden edindiğim bilgilere göre söylemek isterim ki ticket bölümüne uzun süreler bakılmıyor. Buna dikkat edilirse 10/10 sunucu  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#257 - 27.04.2021 15:09
Ticketlara ve oyun içi raporlara çok geç bakılıyor.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
karprensi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#258 - 27.04.2021 16:14
Malibu'da yaptığımız toplu koruma ekibi rolü, Arnavut kültürünü yaşatan roller, Yunan Tavernası bir çok rolde bulunduk bu server içinde ve ciddi anlamda dostlar ile geceleri güle güle oynadığımız günler oldu. NICE

Malibu'da olacak güvenlik rolü için biraz endişeliydik başlarda ya ilgi görmez ise falan filan fakat daha sonra @Thorin the dealer kendisi sayesinde rolümüze karşılık bulduk ve güzel bir serüven olmuştu bizim için geceleri sohbet eşliğinde yaptığımız o rolleri unutamam açıkçası.  O:-)

Şuan polis rolüne bürünmüş bir karaktere sahibim ve karakterim bireysel olarak gelişiyor ve bunu hissediyorum ve insan bundan zevk alıyor bunun yanında beraber rol yaptığınız diğer Legal oyuncular ile etkileşim var ve bunun sayesinde geniş çerçeve de düşününce '' Roleplay '' yaptığınızı hissediyorsunuz.

Tekrardan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#259 - 27.04.2021 19:01
Şunu söylemek isterim ki hayatımda gördüğüm en iyi Faction yönetim şekillerine sahip sunucudur. 2012'den beri SA-MP platformunda bulunduğum süre boyunca hiç bir sunucuda oluşumlar içerisinde bu kadar keyif almadım. Sunucunun her yerinde rol dönen, yeni kullanıcıları gerçekten rollere teşvik edebilen, oluşumlar içerisindeki lakayitlik, gevşeklik durumlarını hiyerarşi sistemiyle oturtmuş ve ipleri kendi eline almış bir sunucu. Daha önce OOC konuşma programları kullanmadan bu denli başarılı, OOC olarak hiç bir şekilde kimsenin kimseden üstün olmadığı bir sunucu ilk defa gördüm ve 2 aydır buradayım. Sunucuya başladığım günden beri hiç pişman olmadım, yönetim ekibi de aynı şekilde bütün sorunlara empatiyle yaklaşarak diğer oyuncuların söylemek istediğini kolay şekilde anlayabiliyor, sorunlarını çözebiliyorlar.

Forumda yorumları okuyan, yeni bir karakter başvurusuyla başlayacak arkadaşlara sunucuyu kesinlikle tavsiye ediyorum takipte kalmanız dileğiyle.  :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok