Konu: Clayton_Wardell ve arkadaşları DM  (Okunma sayısı 517 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2019 19:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clayton_Wardell - @Debbie the EGO-MASTER
                                                                       Wizz_Allen - @Eren
                                                                       Jester_Ronloa - @Peganeo
                                                                       Devion_Clancy - @h4x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kimse yok ama video kaydım var.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2019.11.27 - 18.11.39.01
İhlal edilen kural: Deathmatch[dm], Retarted RP
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlal: Rol yapmadan ya da herhangi bir emote yazmadan durduk yere silah Çıkartıp taramaya başladılar. Aracımı patlattılar sonra beni araçtan indirip saçma bir emote yazıp öldürdüler. Yolda giderken ters yoldan hızla geliyorlardı. Ben de Kendi şeridimde gidiyordum. Adamlar kendi araçlarıyla önüme atladılar ve ben de istemeden onlara çarptım. Sonra biraz bekledim rol yapmalarını. Bir şey yazmayınca yoluma gittim. Ardımdan geldiklerini gördüm ve hiçbir şey demeden silahlarını çıkartıp ateş açmaya başladılar ve aracımı kullanılmaz hale getirene kadar ateş ettiler. Aracım kullanılmaz hale geldi sonra beni araçtan indirip çok saçma bir emote yazıp yaraladılar. Yaralı durumuna düştüm.Videolu kanıtım ektedir.

« Son Düzenleme: 27.11.2019 22:59 Xecutioner »

#1 - 27.11.2019 20:09
Öncelikle merhabalar.
Rol olarak zaten bir baskına gidiyorduk ve elimde silah vardı. Karakterim sarkmaya uygun konumdaydı. Suratımızda da rol boyu maskeyi görmen mümkün zaten. Sizi durmanız konusunda uyardık ve alrınızdaki araç bizim arabamızdan kat kat hızlı olduğu ve rahat kullanıldığı için tekrardan silah çekme emotemi verdim ve sararak aracınızı taradım.
Keşke videonun önceki kısmınıda koysaydınız. İyi roller.

#2 - 27.11.2019 20:18
Başkalarıyla role hazırlanıyorsun Benimle ya da yoldan geçen herhangi biriyle değil? Ayrıca siz yoldan geçen herkesi baskına gidiyoruz diye ateş mi açıyorsunuz? Rol yapmadan sadece kendi kendine dur diyerek? Son olarak silah çekme emotesi 1 kere bile vermediniz. Videoda da görüldüğü gibi aracı tarayıp patlattıkdan sonra beni araçtan indirip hazır yani ''hotkey'' ile bastığınız '' araçtakileri tarar bıçaklar'' gibi emote yazdınız. Aramızda herhangi bir rol yokken. Bu tam anlamıyla bir DM'dir. Diyorsunuz ki biz baskına gidiyorduk araçtan sarkmaya hazırdık. O zaman herkes desin baskına gidiyorduk hazırda bekliyorduk ateş etsin isteyen istediğine rol yapmadan.
« Son Düzenleme: 27.11.2019 20:21 Dhuzumir »

#3 - 27.11.2019 20:46
Selam ben Clayton,

Bu yalan dolu şikayeti büyük bir zevkle okudum. Gerçekten bu saatte beni güldürebildiniz tebrikler. Market caddesinde yol hakkı bizde olmasına rağmen yandan aracımıza çarparak üç metre savrulmamıza neden oldunuz. Sonra da, "kaza rolü yapmalarını bekledim, yapmadılar bende gittim" yazmışsınız. Bu tamamen yalan bir açıklama. Siz bize çarptınız, sadece bir saniye beklediniz ve gazı kökleyerek kaçtınız.

Daha sonra sizi takibe aldık, size dur dememize rağmen siz pursuitteymiş edasıyla ara sokaklara dalarak bizden kaçmaya çalıştınız. Altınızda Sultan var ve bilerek kaçtığınız çok bariz. Daha sonra sizi durdurmak içni Wizz, emote vererek silahını çekti ve sizin araca sıktı. Devamında da ben emote'umu vererek size bıçağı sapladım.

Yani burada iki yalanınız var, birincisi biz kaza rolü yapmak için bekledik, siz beklemeden basıp kaçtınız ve şikayet konusuna, "bekledim rol için yapmadılar, bende gittim" yazdınız. Hadi biz rol yapmadık, peki sizi durmanız için kovalarken neden durmayıp kaçmaya devam ettiniz? Hem car-ramming ihlali yapıyorsunuz, hem pursuit gibi kaçıp hemde "retarted roleplay ihlali ve dm" diye konuya yazıyorsunuz. Amacınızı anlamış değiliz.

"Ortada rol yokken saldırdılar" yazmışsınız, ortada bir rol var. Kaza rolü oldu ve bu kaza rolü arkadan çarpma gibi küçük bi kaza değil. Bize yandan son sürat çarptınız ve aracımız bayağı bi sürüklendi. Daha sonrasında da beklemeden kaçtınız. Yani size saldırmamızın sebebi, bizim aracı perte çıkartıp aracınızla hiçbir şey olmamış gibi kaçmanız. Yani DM yok ortada.

Diğer suçlamanız ise, emote vermeden silah sıkılması. Silah sıkılırken emoıte verildi, yani bu tamamen asılsız ve yalan suçlama. Siz rol sırasında /b ile böldüğünüz zaman dahi sizi uyardım ben, silah çıkarma emote'u verildi, siz hala bölmeye devam ettiniz. Sizi yine uyardım, "sürekli roleplay'i bozmayın, şikayet açın" diye. Sizde açmışsınız, ama çok boş bir şikayet. Keşke kendi hatalarınızı buraya yazsaydınız. Tamamen saçmalık ve yalan içeren bir şikayet.

Bu rolün ekran görüntüsünü oluşum konumuzda paylaştım, aşağıda da ekran görüntüsünü görebilirsiniz. Size hit vuran herkesin, hit vurduğu silahı emote ile çıkardığı görünüyor. ( bkz. ben(knife), Wizz Allen(uzi) )

https://www.upload.ee/image/10776830/toplu.png

#4 - 27.11.2019 20:51
Başkalarıyla role hazırlanıyorsun Benimle ya da yoldan geçen herhangi biriyle değil? Ayrıca siz yoldan geçen herkesi baskına gidiyoruz diye ateş mi açıyorsunuz? Rol yapmadan sadece kendi kendine dur diyerek? Son olarak silah çekme emotesi 1 kere bile vermediniz. Videoda da görüldüğü gibi aracı tarayıp patlattıkdan sonra beni araçtan indirip hazır yani ''hotkey'' ile bastığınız '' araçtakileri tarar bıçaklar'' gibi emote yazdınız. Aramızda herhangi bir rol yokken. Bu tam anlamıyla bir DM'dir. Diyorsunuz ki biz baskına gidiyorduk araçtan sarkmaya hazırdık. O zaman herkes desin baskına gidiyorduk hazırda bekliyorduk ateş etsin isteyen istediğine rol yapmadan.

Hotkey ile emote vermem sizi ne kadar alakadar ediyor veya başka bir role giderken sizin bize çarpıp aracımızı pert etmenizin bu konuya çarptırarak yansıtmanız ne alaka? "Baskına gidiyoruz, hadi şunu da vuralım" diye sizi vurmadık, yukarıda da yazdığım gibi gerçekleşti olay. Olayı kendi lehinize çevirmek için bu kadar basitleşip yalan söylemenize gerek yok. Kaza yaptıktan sonra, kaçmayıp kaza rolünüzü yapsaydınız, sadece $100 hasar parasını karşılayarak rolü sonlandırabilirsiniz. Rolün buralara gelmesi tamamen sizin role aykırı bir şekilde kaçmanız & sizi takip etmemize ve dur manı bağırarak söylememize rağmen /ki videodaya yansımız dur bağırışlarımız/ pursuitteymişcesine ara sokaklara girip bizden kaçmaya çalışma çabanız oldu.

Hala "aramızda bir rol yok" diyorsun. Aracımıza yandan çarparak yoldan savuruyorsun bizi, aracımızı perte çıkartıyorsun. Sonra beklemeden kaçıyorsun, ama "aramızda bir rol yok". Oldu paşam. Tamamen yalan üzerine bir şikayet oluşturmuşsunuz. Yukarıda yazdıklarımı da attığım ekran görüntüsüyle gerçekçiliğini kanıtlamış oldum. Daha da bir şey yazma gereği duymuyorum.
« Son Düzenleme: 27.11.2019 20:55 Debbie the EGO-MASTER »

#5 - 27.11.2019 20:52
O zaman ben de kilometrelerce öteden silah çıkarma emotesi yazayım karşı taraf görmesin ama sadece ben gördüm diye dm yapayım çok mantıklı.

#6 - 27.11.2019 20:55
O zaman ben de kilometrelerce öteden silah çıkarma emotesi yazayım karşı taraf görmesin ama sadece ben gördüm diye dm yapayım çok mantıklı.

Siz, "DM" ve "Emotesiz silah çıkarmaktan" şikayet açtınız bize. Bu ihlalleri yapmadığımızı yukarıda kanıtladım. Yani haklı biz çıktık, teşekkür ederiz. Şikayet düşmüştür. Ki DM yapmadığımızı, ortada bir rol olduğunu defalarca yazmamıza rağmen neden hala DM diye diretiyorsunuz? Algı mı yapmaya çalışıyorsunuz ben anlayamadım hala sizi.

#7 - 27.11.2019 21:00
Daha fazla yetersiz rol bilginiz ile saçmalamadan yetkili admini bekleyelim.

#8 - 27.11.2019 21:09
Daha fazla yetersiz rol bilginiz ile saçmalamadan yetkili admini bekleyelim.

Spoiler: GösterGizle

Sadece güldürüyorsunuz, bu öfkenizi anlayabiliyorum. Sizin, bize karşı yazdığınız bütün suçlamaların yalan ve asılsız olduğunu yukarıda kanıtladım. İstediğin kadar yalanlarınıza devam edebilirdiniz. Bize vurup sonra hiçbir şey olamamış gibi aracıyla son gaz devam eden, akabinde durması için bağırmamıza rağmen durmayıp pursuit gibi ara sokaklara girerek kaçma çabasına giren bir kardeşimiz bize "yetersiz rol bilgisi" damgası vuruyor. Bravo. :D

#9 - 27.11.2019 21:10
videonun tamamı zaten. ayrıca emote yazmadın demiyorum ben sana. sen emoteyi benim görmediğim uzak alanda yazmışsın. eğer benin görebileceğim mesafede yazsaydın gözükürdü videoda. Sen kilometerelerce ya da metrelerce geride ya da ileride istediğin emoteyi yaz. Örnek verecek olursam ben 500 metre geride emote yazayım silah çıkarma hazırlama ateşe hazırlık vs. sonra o emoteyi görmeyen ve alakası olmayan birini gidip öldüreyim. böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Loglara bakılsın diyorsun loglarda elbette gözükür ama benim yakınımda olmadığınız için istersen 500 cümlelik paragraf yaz benim karakterim bunu görmediği duymadığı için beni ilgilendirmez.