Selam ben Clayton,
Bu yalan dolu şikayeti büyük bir zevkle okudum. Gerçekten bu saatte beni güldürebildiniz tebrikler. Market caddesinde yol hakkı bizde olmasına rağmen yandan aracımıza çarparak üç metre savrulmamıza neden oldunuz. Sonra da,
"kaza rolü yapmalarını bekledim, yapmadılar bende gittim" yazmışsınız. Bu tamamen yalan bir açıklama. Siz bize çarptınız, sadece bir saniye beklediniz ve gazı kökleyerek kaçtınız.
Daha sonra sizi takibe aldık, size dur dememize rağmen siz pursuitteymiş edasıyla ara sokaklara dalarak bizden kaçmaya çalıştınız. Altınızda Sultan var ve bilerek kaçtığınız çok bariz. Daha sonra sizi durdurmak içni Wizz,
emote vererek silahını çekti ve sizin araca sıktı. Devamında da ben emote'umu vererek size bıçağı sapladım.
Yani burada iki yalanınız var, birincisi biz kaza rolü yapmak için bekledik, siz beklemeden basıp kaçtınız ve şikayet konusuna,
"bekledim rol için yapmadılar, bende gittim" yazdınız. Hadi biz rol yapmadık, peki sizi durmanız için kovalarken neden durmayıp kaçmaya devam ettiniz? Hem car-ramming ihlali yapıyorsunuz, hem pursuit gibi kaçıp hemde
"retarted roleplay ihlali ve dm" diye konuya yazıyorsunuz. Amacınızı anlamış değiliz.
"Ortada rol yokken saldırdılar" yazmışsınız, ortada bir rol var. Kaza rolü oldu ve bu kaza rolü arkadan çarpma gibi küçük bi kaza değil. Bize yandan son sürat çarptınız ve aracımız bayağı bi sürüklendi. Daha sonrasında da beklemeden kaçtınız. Yani size saldırmamızın sebebi, bizim aracı perte çıkartıp aracınızla hiçbir şey olmamış gibi kaçmanız. Yani DM yok ortada.
Diğer suçlamanız ise, emote vermeden silah sıkılması. Silah sıkılırken emoıte verildi, yani bu tamamen asılsız ve yalan suçlama. Siz rol sırasında /b ile böldüğünüz zaman dahi sizi uyardım ben, silah çıkarma emote'u verildi, siz hala bölmeye devam ettiniz. Sizi yine uyardım,
"sürekli roleplay'i bozmayın, şikayet açın" diye. Sizde açmışsınız, ama çok boş bir şikayet. Keşke kendi hatalarınızı buraya yazsaydınız. Tamamen saçmalık ve yalan içeren bir şikayet.
Bu rolün ekran görüntüsünü oluşum konumuzda paylaştım, aşağıda da ekran görüntüsünü görebilirsiniz. Size hit vuran herkesin, hit vurduğu silahı emote ile çıkardığı görünüyor.
( bkz. ben(knife), Wizz Allen(uzi) )https://www.upload.ee/image/10776830/toplu.png