Konu: AFK sistemi  (Okunma sayısı 1325 defa)

#30 - 22.11.2019 23:54
neresinden tutarsan tut mantıksız önerme desteklemiyorum
şimdi argümanlara geçelim,
1-AFK sistemi olursa insanlar afk durmak yerine rol yapar:Kendi adıma konuşayım afk duracağım zamanlarda afk sistemi olsa afk bırakmak yerine rol yapmam, direkt /q çekerim. AFK bırakan arkadaşların büyük çoğunluğu böyle.
2-Trucker'la alakalı birşeylerden bahsetmişsin ama afk sistemiyle trucker'ın bağlantısını çözemedim apayrı şeyler, adam tır sürerken afk mı bırakıyor?
AFK sistemi olursa sunucuda yapılan roller artmayacak, bu sadece sunucudaki oyuncu sayısını azaltacak.
Sunucudaki afk'ların gitmesi diğer oyuncuların az oyuncu var diyip girmemesine sebep olabilir, bu da tamamen zarar.

Hatta herkesin bildiği 5 dakikada bir kod gelen malum bir sunucuda dağın birine karakteri çekmiştim, autohotkeyi kurup yürüme botu yapmıştım, sabahtan akşama kadar açık bırakıyordum, afk sistemi gelince hiçbirşey engellenmeyecek yani.

Bunun yanında beklemeye dayalı bir yetenek sistemi var. Siz oyunda aktif oldukça yetenek kazanıp crafting/kimya vb. yeteneği uygulayabiliyorsunuz. Silah üretmek için yaklaşık 10-15 seviye gerekiyor. Hiçbir oyuncuyu bilgisayarın başında durup bu saatler için rol yapmaya zorlayamazsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 23.11.2019 02:23
neresinden tutarsan tut mantıksız önerme desteklemiyorum
şimdi argümanlara geçelim,
1-AFK sistemi olursa insanlar afk durmak yerine rol yapar:Kendi adıma konuşayım afk duracağım zamanlarda afk sistemi olsa afk bırakmak yerine rol yapmam, direkt /q çekerim. AFK bırakan arkadaşların büyük çoğunluğu böyle.
2-Trucker'la alakalı birşeylerden bahsetmişsin ama afk sistemiyle trucker'ın bağlantısını çözemedim apayrı şeyler, adam tır sürerken afk mı bırakıyor?
AFK sistemi olursa sunucuda yapılan roller artmayacak, bu sadece sunucudaki oyuncu sayısını azaltacak.
Sunucudaki afk'ların gitmesi diğer oyuncuların az oyuncu var diyip girmemesine sebep olabilir, bu da tamamen zarar.

Hatta herkesin bildiği 5 dakikada bir kod gelen malum bir sunucuda dağın birine karakteri çekmiştim, autohotkeyi kurup yürüme botu yapmıştım, sabahtan akşama kadar açık bırakıyordum, afk sistemi gelince hiçbirşey engellenmeyecek yani.

Bunun yanında beklemeye dayalı bir yetenek sistemi var. Siz oyunda aktif oldukça yetenek kazanıp crafting/kimya vb. yeteneği uygulayabiliyorsunuz. Silah üretmek için yaklaşık 10-15 seviye gerekiyor. Hiçbir oyuncuyu bilgisayarın başında durup bu saatler için rol yapmaya zorlayamazsınız.
Hayır trucker mesleği yapan arkadaşlar mesleği yaptıktan sonrada hemen AFK bırakıyorlar hergün görüyorum adam parasını kasıyor bitiriyor Pony'i bırakıyor merdiven altına geçiyor AFK bırakıyor. İşte bak 1. adımdada söylemişsin afk bırakacaksam /q atarım zaten insanlarda rolünü bitirdikten sonra çıksın oyundan, neden AFK bırakarak para kasıyorki.
İşte sunucuda az kişi olsa bile girmeyen arkadaşlar rol yapmak istemeyen sadece sunucu sayısı fazla olsun para kasayım millet rolüne baksın ben para kasayım derdinde ondan dolayı girmeseler bile daha iyi rol yapmak isteyenn adam sunucu 1 çekse bile rol kovalamak ister.
Bu hotkey olayıda vallahi gece saat 6'ya kadar oynuyorum 3 helper 4 tane admin açık oluyor o zamanda sunucu 40 çekiyor. Adminin illahaki gözüne çarpar yani kickler. Sen gerçek hayatta uyuyarak (AFK) bırakarak kas geliştirebiliyor musun? Sunucuda adam 5 saat rolünü yapar 5 saate 5 payday yada 2 saat yapar 2 payday demek bu sayede rahat  geliştirir adam zaten. Aslında seçenek çok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 23.11.2019 04:27
Arkadaşlar sunucu ismi vermeyeyim, 236 level adamı bulamadım ama 68 level adamı bulabildim

NOT: Gece saat 4

http://prntscr.com/q0ufa2

Yabancı sunucu değil bildiğiniz Türk sunucusu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 23.11.2019 04:54
Mantıklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 23.11.2019 12:41
Desteklemeyen arkadaşlar nedeniyle birlikte yazarsa daha iyi olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 23.11.2019 12:44
Bu sistem gelirse kimse daha fazla rol yapmayacak, bunu biliyoruz. Para kasmak için afk bırakan kişilere gelecek olursak 120 dolar zaten çok komik bir sayı, kimsenin zoruna gideceğini sanmıyorum. Onun dışında afk sistemi gelebilir ama oyuncu sayısı düşer, bu sunucunun zararına olur diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 23.11.2019 12:58
Bu sistem gelirse kimse daha fazla rol yapmayacak, bunu biliyoruz. Para kasmak için afk bırakan kişilere gelecek olursak 120 dolar zaten çok komik bir sayı, kimsenin zoruna gideceğini sanmıyorum. Onun dışında afk sistemi gelebilir ama oyuncu sayısı düşer, bu sunucunun zararına olur diye düşünüyorum.
Ya iyide oyuncu sayısı neden düşsün ki? Rol yapmak isteyen adam girer rol yapar, para kasmak isteyen adamda girmez. Zaten üstte belirtmişim. Ekonomi olmadı diyelim 68 level adam falan mı görelim oyunda? Zaten payday artıyor level atladıkça 120 olmuyor sayı hep.

Türk sunucu isim vermeyeceğim ve 68 level adam var; http://prntscr.com/q0ufa2

Düşünsene 68 level adam şuanda ne kadar payday cebine indiriyordur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 23.11.2019 13:28
DESTEKLEMİYORUM
Çünkü bir kişi yaklaşık 500 dakika jail yediğinde oyun içirisinde sürekli bulunmak durumunda karşıya karşıyadır gece açık bırakıp jail'ini bitire bilir ama afk sistemi olursa o adam 500 dakika jail'i oyun içerisinde geçirmesi çok zor olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 23.11.2019 13:51
DESTEKLEMİYORUM
Çünkü bir kişi yaklaşık 500 dakika jail yediğinde oyun içirisinde sürekli bulunmak durumunda karşıya karşıyadır gece açık bırakıp jail'ini bitire bilir ama afk sistemi olursa o adam 500 dakika jail'i oyun içerisinde geçirmesi çok zor olur.
Yukarıda belirttiğim gibi AR-GE'yi daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim; "OOC Jailerde veya IC Jaillerde bu sistem devre dışı kalacak (Belki yönetim IC'de bu sistemi devre dışı bırakmayıp rol dönmesini isteyebilir.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

cNb

*
v2 Oyuncusu
#39 - 27.11.2019 22:33
Üstteki yazışmaları okuyamadım fakat gelmesinin zorunlu olduğunu düşündüğüm bir durum. Hooduna gittiğimiz üç birlikten ikisinde 4-5 kişi afk duruyor. Yarım saat bekliyoruz oyuna dönen yok. Ya afk duran kişiler için bir çözüm bulunmalı ya da afk sistemi gelmeli, oyuncu sayısının hiçbir önemi yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok