Konu: Göz yummak ve hile  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.09.2026 14:40
Açtığın şikayette açıklamaya bakarsak mihajlonun adı geçmiyor dostum. Benden bahsetmişsiniz sadece.

#11 - 10.09.2026 14:43
M4un hasarı 20 dostum, elinizdeki uziler sanmaya devam edin, uzinin sıkışı ile m4u kıyaslamayın dostum. Mihajlonun inip sikmasinida eklersek sizi yatirmamiz zor değil.

Mihajlo herkes düştükten sonra arabadan iniyor dostum, dikkatli izle. Hatta onda da uzi var, düşürmesinde sağladığı etkiye bak! :)

#12 - 10.09.2026 14:48
M4un hasarı 20 dostum, elinizdeki uziler sanmaya devam edin, uzinin sıkışı ile m4u kıyaslamayın dostum. Mihajlonun inip sikmasinida eklersek sizi yatirmamiz zor değil.

Mihajlo herkes düştükten sonra arabadan iniyor dostum, dikkatli izle. Hatta onda da uzi var, düşürmesinde sağladığı etkiye bak! :)

Videonda nametag falan hiçbirşey görünmüyor dostum, kimin ne zaman sıktığını iyi bilemezsin.

#13 - 10.09.2026 14:53

Saat ve tarihe bakabilirsin ve bunlara bakarkende hasar kayıtlarında ki M4 hasarına bakabilirsin. Herhangi farklı kişiden hasar yemiyoruz, sadece senden yiyoruz.

#14 - 10.09.2026 15:06
Hasarlar kayıtından net birşey çıkaramazsın ki dostum, hepinize sıkmışım arabanız olduğu yerde ve motoru bozuk düz duruyor ve buna ek olarak arabanızın motoru bozulmadan öncede ateş ediyorum. Bende düz duran hedefi rahat bir şekilde vuruyorum. Dediğim gibi elimdeki uzi değil, M4. Şunada ekleme yapayım, arabadaki kişilere ateş açtığında kafadan hasar verirsiniz bunuda söylüyeyim dostum. Hasarlar kayıtıda bunu teşis ediyor.

#15 - 10.09.2026 15:16
Hasarlar kayıtından net birşey çıkaramazsın ki dostum, hepinize sıkmışım arabanız olduğu yerde ve motoru bozuk düz duruyor ve buna ek olarak arabanızın motoru bozulmadan öncede ateş ediyorum. Bende düz duran hedefi rahat bir şekilde vuruyorum. Dediğim gibi elimdeki uzi değil, M4. Şunada ekleme yapayım, arabadaki kişilere ateş açtığında kafadan hasar verirsiniz bunuda söylüyeyim dostum. Hasarlar kayıtıda bunu teşis ediyor.

Cidden seni anlayamıyorum, diyorsun ki Mihajlo’ da sıktı sizi düşürmemiz o kadar zor değil. (Hasar kayıtlarında da anlayabileceğin üzere 10 saniye de falan oluyor bizim düşmemiz.) Sonra sana hasar kaydımızı atıyoruz diyorsun ki aracınız bozuktu düz duran adamları vurdum. (İşin komik tarafı ben düşmeden araçtan iniyorum ve ıskalamadan kafa atıyorsun.) Söylediğin her şey bir önceki yazdıklarınla çelişiyor. Sen 4 kişiyi bir mermi bile ıskalamadan 10 saniyede vurduğunu söylüyorsun. Nerede çelişiyorum diyeceksin onları da söyleyeyim.
- Mihajlo yoktu diyorsun, var.
- Mihajlo ile sıktım diyorsun, Mihajlo karakterinden hasar yememişiz.
- M4 20 hasar atıyor diyorsun ancak vurduğu maksimum 15 ya da 12.
Ek olarak sana 2 uzi ve1 Tec Nine sıkıyoruz, benim ekran görüntümde gördüğün üzere 2 mermim kalmış. Diğer uzi zaten sadece sana 20+ hit atıyor. Ben gerçekten senin ekran kaydını görmek istiyorum. Ek olarak db atarkende aimin gösterdiği yere mermi atar, aimin hiç kimsenin üzerinde değilken bile hasar veriyorsun ilk video da…

« Son Düzenleme: 10.09.2026 18:46 RostReiNn »

#16 - 11.09.2026 13:10
Dostum kendi hasarlar ssinde arabada olduğun gözüküyor, buna ek olarak mihajlo yok derken bahsettiğim şey şikayetin açıklamasında yazan şeyde mihajlo yok alakası olmayan kişileri etiketliyorsunuz.

#17 - 11.09.2026 13:54
Ne 20'si kardeş? M4'ün hasarı 50 üstelik hsden tek atıyor. Sniperden çok vuruyor m4.  ::)

#18 - 11.09.2026 14:10
Dostum kendi hasarlar ssinde arabada olduğun gözüküyor, buna ek olarak mihajlo yok derken bahsettiğim şey şikayetin açıklamasında yazan şeyde mihajlo yok alakası olmayan kişileri etiketliyorsunuz.

Arabada mıyım? Videoda var araçtan indiğime dair ve mermilerin sürekli inerken bile kafama geldiğini görürsün.

#19 - 11.09.2026 16:46
Dostum ben senin ismini şahit olan karakterler ve kullanıcılarda görmüyorum, tüm düşmanlar toplanıyor bakıyorum. Yazmaya devam edebilirsiniz, gerekeni yapılacaktır bakan yönetici tarafından.Simdi oluşum şikayetleri diye bir sayfa var oraya tıklayıp oradaki şikayetlere yazmanı tavsiye ederim.
Ne 20'si kardeş? M4'ün hasarı 50 üstelik hsden tek atıyor. Sniperden çok vuruyor m4.  ::)