Hasarlar kayıtından net birşey çıkaramazsın ki dostum, hepinize sıkmışım arabanız olduğu yerde ve motoru bozuk düz duruyor ve buna ek olarak arabanızın motoru bozulmadan öncede ateş ediyorum. Bende düz duran hedefi rahat bir şekilde vuruyorum. Dediğim gibi elimdeki uzi değil, M4. Şunada ekleme yapayım, arabadaki kişilere ateş açtığında kafadan hasar verirsiniz bunuda söylüyeyim dostum. Hasarlar kayıtıda bunu teşis ediyor.
Cidden seni anlayamıyorum, diyorsun ki Mihajlo’ da sıktı sizi düşürmemiz o kadar zor değil. (Hasar kayıtlarında da anlayabileceğin üzere 10 saniye de falan oluyor bizim düşmemiz.) Sonra sana hasar kaydımızı atıyoruz diyorsun ki aracınız bozuktu düz duran adamları vurdum. (İşin komik tarafı ben düşmeden araçtan iniyorum ve ıskalamadan kafa atıyorsun.) Söylediğin her şey bir önceki yazdıklarınla çelişiyor. Sen 4 kişiyi bir mermi bile ıskalamadan 10 saniyede vurduğunu söylüyorsun. Nerede çelişiyorum diyeceksin onları da söyleyeyim.
- Mihajlo yoktu diyorsun, var.
- Mihajlo ile sıktım diyorsun, Mihajlo karakterinden hasar yememişiz.
- M4 20 hasar atıyor diyorsun ancak vurduğu maksimum 15 ya da 12.
Ek olarak sana 2 uzi ve1 Tec Nine sıkıyoruz, benim ekran görüntümde gördüğün üzere 2 mermim kalmış. Diğer uzi zaten sadece sana 20+ hit atıyor. Ben gerçekten senin ekran kaydını görmek istiyorum. Ek olarak db atarkende aimin gösterdiği yere mermi atar, aimin hiç kimsenin üzerinde değilken bile hasar veriyorsun ilk video da…