Konu: Hileye Göz Yummak - SANGRE DB13 (Toplu)  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.09.2026 16:04
peki sonuçlanabilir

#11 - 07.09.2026 16:18
Öncelikle herkese iyi forumlar. Oyuncu şikayetlerine harcadığın yoğun mesaiyi, gündelik hayatında senin işine daha çok yarayacak yerlerde harcayabilirsin, bu senin yararına olur. 250 sayfa iletin var, 245 sayfası oyuncu şikayetlerinde geçmiş. Dediğim gibi yapmanı şiddetle öneririm. O kadar şikayet açıp hiç kimseyi yasaklattıramayınca böyle bir şikayet açmaya başvurmuşsun, bariz belli, senin adına üzülüyoruz.

Şikayete attığın hiç bir videoda veya fotoğrafta bir hile görüntüsü yok, evet doğru söylüyorsun Rudy Richard hile kullandığı için yasaklandı, yasaklandığı zaman nerede kimle ne yaptığını bilmiyoruz. Şikayete eklediğin görsellerde Rudy Richard ve onun aracında insanlar var fakat, o esnada Rudy Richard hile kullanmıyor. Doğal olarakta yanındaki insanlar hileye göz yummamış oluyor.

Bu durum William Kirkland içinde geçerli, evet o karakterde yasaklandı ama nerede ne zaman yasaklandığı hakkında bir fikrimiz yok. Yanında kim vardı, ne yaparken yasaklandı bilmiyoruz. Attığın ekran görüntüsünde de yaralı bir şekilde durmakta. O ekran görüntüsünde de hile açtığına dair bir görüntü yok, o yüzden yanındakilerde hileye göz yummamış oluyor.

Cesar Guanjardo'nun hile kullandığına dair ve onun yanındakilerin bu hileye göz yumduğunda dair olan kısma gelirsekte, o ekran görüntüsünde de hileye dair bir görüntü yok, orada da yaralı bir şekilde durmakta kendisi. Bu yüzden oradaki insanlarda hileye göz yummuş olmuyor.

Cesar Guanjardo yani CorkyOne'ın videosunu eklediğin kısma gelirsekte eğer, tekrardan Rudy Richard ve Cesar Guanjardo'nun hile kullandığına değinmişsin. Video Corkyone'nin zaten kendi videosu, video temiz, Rudy Richard orada hile kullanmamış, yani her hangi bir hile görüntüsü yok. Bu yüzden araçtaki kişilerde hileye göz yummuş olmuyor.

Şimdi gelelim bu son eklediğin streamable bağlantısındaki videoya, bu videodan Cesar karakteri yasaklandı. Sürücü William Kirkland, burada hız hilesi kullanmıyor. Senin oyununda artık ne yüklüyse (egzoz patlatma modu, ratlı sobeit fps düşürebilir) veya internetinde çok kötü, senin ekranındaki videodanda belli oluyor, çünkü kendi aracınız bile düz gitmiyor, yan yan gidiyor. Bu sebepten dolayı o şekilde bir hızlanma görülmüş. Orada William Kirkland hız hilesi kullanmıyor anlayacağın. O yüzden o araçtaki kimselerde bir hileye göz yummuş olmuyor. Cesar karakterinin yasağı içinde itiraz ettik, sonuçlanmasını bekliyoruz, eminiz ki o karakterinde yasağı açılacak.

Kısaca toparlamak gerekirse, atılan hiç bir görüntüde hile kullanımı yok, sadece hile kullanımından yasaklanmış insanlar var, o zaman şöyle bir çalışma yapalım seninle. Oturalım hile kullanımından kim yasaklandıysa, ekran görüntülerinden yanlarında kim var kim yok onlarada hileye göz yummaktan şikayet açalım. Masum insanların bu görüntülerde yanlarında hile kullanımından yasaklanmış insanlar olması, onların hileye göz yuman insanlar olduğu anlamını kazandırmıyor tekrar söylüyorum, çünkü hileden yasaklananlar başka yerlerde, başka zamanlarda hileden yasaklandılar.

#12 - 07.09.2026 16:28
Merhaba, Cesar karakteri yasaklanmadı. Senkron hatası dediğiniz yerde wallshot atmasına rağmen yasaklanmadı evet. Savunmalar tekrara sarmış son iletim de bu olsun.

Wallshot yediği kısımda nasıl bir senkron hatası olmuş anlamadım ama

00.21'e bakarsanız aynı açıların gerçekleştiğini görebilirsiniz. Nasıl bu kadar ''emin'' bir şekilde yasağı&cezası kaldırılacak diyorsunuz onu da bilemedim doğrusu.

#13 - 07.09.2026 16:33
Wallshot atan kişinin CorkyOne olduğunu kanıtlar mısın?

#14 - 07.09.2026 16:36
merhaba, elbette

#15 - 07.09.2026 16:39
Kanıtlayamaz ben çünkü o şikayette gereken yerlere gereken savunmaları yaptım. Son yediğim şikayette de hatalı bir hile cezası söz konusu, onun için de itirazımı yaptım.

CorkyOne WallShot attı denilen kısım, senkron hatası diye bahsettiğimiz kısım şurası, boş iftiralar atmanıza gerek yok. Videonun tam halini yönetime attım.

Benim yasaklandığım sahne burası değil, yasaklanmam da tamamen saçmalık,durumu eşitlemek için yasaklanmak yerine 5000dk cezaya gönderildim başka bir şey değil.

« Son Düzenleme: 07.09.2026 17:17 CorkyOne »

#16 - 07.09.2026 16:40
sonuçlanabilir arkadaşlar, savunmalar da geldi, yönetim işi zorlaşmasın

#17 - 08.09.2026 18:33
Bu olaylardan gerekli cezalar verildi.