Konu: Hileye Göz Yummak - SANGRE DB13 (Toplu)  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 19:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Maskeli 58599
Maskeli 37523(listede 2 kez var)
Maskeli 53531
Maskeli 57886
Maskeli 37523(listede 2 kez var)
Maskeli 21986
Maskeli 61860
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sunucu oyuncuları.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Son 1 hafta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

https://www.upload.ee/image/19710758/ikincidusus.png

Araç içerisindekiler
Sürücü: William Kirkland (Banlandı = hız hilesinden ötürü)
Maskeli 58599 Hileye Göz Yummak
Maskeli 37523 Hileye Göz Yummak

https://www.upload.ee/image/19710762/spamkill1.png

Araç içerisindekiler
Sürücü: Maskeli 53531 Hileye Göz Yummak
Rudy Richard (Banlandı = Hız Hilesi & Silent Aim)

https://www.upload.ee/image/19710802/2cikerevuruyoz.png

Araç içerisindekiler
Sürücü: Maskeli 37523 Hileye Göz Yummak
Maskeli 21986 Hileye Göz Yummak
Maskeli 61860 Hileye Göz Yummak
Cesar Guanjardo (Silent Aim kullandığı için cezalandırıldı)

Sürücü: Rudy Richard (Banlandı = Hız Hilesi & Silent Aim)
Cesar Guanjardo - (Silent Aimbottan Ceza Aldı) + Hileye Göz Yummak
Alejandro Carvajal @akaSyndicate
Maskeli 61860 Hileye Göz Yummak

https://streamable.com/d57alw
Sürücü: William Kirkland (Banlandı = hız hilesinden ötürü)
Alejandro Carvajal - Hileye Göz Yummak @akaSyndicate
Cesar Guanjardo (Silent Aimbottan ceza aldı) + Hileye Göz Yummak

Ek açıklamalar(varsa): Merhabalar, birlik içinde hile açan oyuncular üzerinden hileye göz yummaktan ceza aldım. Aynı şekilde hotline zamanında araç içlerinde en az bir(1) hile olan ve tüm hotline boyunca bunu belli eden, hotline içerisinde banlanan ve ceza alan bu arkadaşlara yataklık eden karakterlerin hileye göz yummaktan ceza almasını, adaletli davranılmasını talep ediyorum. Her şey açıklanarak şikayet açılmıştır.
« Son Düzenleme: 06.09.2026 23:20 ege the b3st »

#1 - 06.09.2026 19:43
iyi günler hiçbir birlik üyesi benim evimin yan odasında oynamıyor, hile kullanıldığından haberdar olsaydık mutlaka gerekli önlemi alırdım, kaldı ki ban yiyen arkadaşlar yeniden farklı karakterlerle devam etmek istediklerinde buna müsaade etmedik, gereksiz ooc kin ile açılmış bir şikayet; biz tarafından asla başka cevap gelmeyecektir iyi forumlar - Aytuk

#2 - 06.09.2026 19:56
Alıntı yapılan: SUNUCU KURALLARI
Her birlik lideri, kendi birliğinin adminidir. Birliğinde olan biten her olay birlik liderinin bilgisi dahilinde kabul edilmektedir. Birlik liderleri, oyuncuları birliklerine kabul ederken titiz davranmalıdır.

Rudy Richard(Chaos) senin ekibinde, discorddan da benim ekibimden bu adamlar diye övünüyorsun. Bunları savaşta yanına çeken, eline silah veren yine sensin.
Sürücü yapan sizsiniz, hile olduğunu bile bile sürücülük yaptırtan sizlersiniz. Bastığı speed ortada, f-16 gibi uçuyor, evinin yanındaki adamı göremiyorsan speed bastığını görürsün. Şikayet geçerli, sonuçlanabilir.

#3 - 06.09.2026 20:09
Maskeli 37523 Benim maske idim iki kez yazmışsın kişiyi tanımıyorum ve bilgim yok, ki kişiyi tanısam yada bilsem rol başlangıcından adminler yada yetkililere bildirirdim temiz vice isteyen tek sen değilsin, tabi temiz vice demişken kendi çevrene bak ondan sonra başkalarına laf yap.

#4 - 06.09.2026 20:32
Maskeli 37523 Benim maske idim iki kez yazmışsın kişiyi tanımıyorum ve bilgim yok, ki kişiyi tanısam yada bilsem rol başlangıcından adminler yada yetkililere bildirirdim temiz vice isteyen tek sen değilsin, tabi temiz vice demişken kendi çevrene bak ondan sonra başkalarına laf yap.
yani anlamadım ama doğrudur, sonuçlanabilir

#5 - 06.09.2026 21:40
olaylara fransızımda senin oynadıgın birlik multi & hileden kapatılıdı foyanız ortaya çıkmadan önce #temizvice sloglanıyla neden ekip arkadaşlarına şikayet açmadın

#6 - 06.09.2026 21:45
olaylara fransızımda senin oynadıgın birlik multi & hileden kapatılıdı foyanız ortaya çıkmadan önce #temizvice sloglanıyla neden ekip arkadaşlarına şikayet açmadın
olaylara fransızsan sus da sonuçlansın süreci uzatma :)

#7 - 06.09.2026 21:46
hmmm oki doki dostlar. tamam ::)

#8 - 06.09.2026 23:12
.
« Son Düzenleme: 06.09.2026 23:20 zabun »

#9 - 07.09.2026 16:02
Selamlar. Arkadaş kendi yediği cezaların acısını sağa sola çamur atarak çıkarmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış.
Öncelikle şu yazdığın Chaos senin ekibinde masalını geçelim. Chaos o gün piyasada bile yoktu. Olmayan adamı sırf şikayeti şişirmek ve algı kasmak için araya sıkıştırman, yazdığın metnin ne kadar asılsız ve boş olduğunun en büyük kanıtı.
Gelelim şu hileye göz yummak ve adalet edebiyatına. Kendi birliğinden tam beş kişi hileden ceza yemiş, sen kalkmışsın burada başkalarına ahlak dersi vermeye çalışıyorsun. Eğer aynı birlikte oynadığın adamların hilesine göz yummak ceza sebebi ise, beş tane hileciyi koynunda besleyen bizzat sensin. Kendi mantığına göre senin direkt komple forumdan banlanman lazım. Yanında beş kişi hile açarken benim haberim yoktu rolü kesmeyeceksin, keseceksen buraya gelip milleti hileye göz yummakla suçlamayacaksın.
Sizin nasıl patladığınızı biliyoruz. Göstere göstere hile açacak kadar rahatsınız, ne olduğunuzu cümle alem gördü. Discord'da hileli ekran paylaşımını izleyen, bunu normalleştiren adamlarla aynı ekipte olup sonra buraya gelip namus bekçiliği yapmak baya komik duruyor.
Kısacası, kendi çöplüğünüzdeki rezillikleri başkalarına iftira atarak temizleyemezsiniz. Konuyu daha fazla uzatıp bomboş iddialarla forumu meşgul etmenin alemi yok. Kendi yediğiniz cezaların yasını kendi aranızda tutmaya devam edin. Yetkililer için durum zaten gayet açık. :sampanya: