Selamlar. Öncelikle, Jose illegal karakter, polise sığındı diyerek yazdığın senaryoyu bir çürütelim.
Polis ekiplerini aramak yerine her şeyin bilincinde olduğum için, yerde yatanlara yardım amacıyla doğrudan hastaneyi aradım.
Bunun kanıtı; https://streamable.com/0f0h60Gelelim asıl sorununa, yani senin yüzünden silahıma el koyuldu meselesine.
Kanıt diye sunduğun ekran görüntüleri arasında yaklaşık 15-20 dakika fark var. 20 dakika, aktif bir rol ortamında ve olaylı bir mekanda koca bir ömür demek. O 20 dakikalık devasa boşlukta mekanda ne yaşandığı, VCPD ekiplerinin oraya asıl geliş sebebi veya kimin ihbar ettiği tamamen meçhulken olayı benim üzerime yıkman oldukça komik kaçıyor.
Kendi dikkatsizliğinin veya o 20 dakika içinde gelişen bambaşka bir olayın suçunu, yalan yanlış iddialarınla benim üstüme yıkmaya çalışmanı anlıyorum ama tutmamış. Ortada ne polise sığınma var, ne de kural ihlali. Yetkililer kanıtları incelediklerinde göreceklerdir.
Burada kendi silahının iadesini almak için böyle bir şikayet açman hoş değil.
Ayrıca discord ticket, /soru, ve moderatör arkadaşıma sorup edindiğim bilgiye göre Hastane'yi arayınca VCPD'ye ihbar düşmemekte.