Konu: Yönetimi kandırmaya teşebbüs/ @tommyelchavo, Tommy McConnell  (Okunma sayısı 328 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2026 17:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy McConnell @tommyelchavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @CorkyOne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yönetimi kandırmaya teşebbüs, yalancı şahitlik.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=192646.0 linkteki şikayete yalancı şahitlik yapıyor arkadaş kısacası, bakarsanız görürsünüz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken neyse yapılsın.

#1 - 04.09.2026 17:48
Şahitlik yapmadım, videoyu kırptığını belirttim ve videon kırpılmış herhangi bir sorun görmedim. Zaten videoyu kırpmasan şikayet üç kere incelenip log kontrollerine kadar uzamazdı buda basit bir cevabı. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.09.2026 17:57 tommyelchavo »

#2 - 04.09.2026 18:14
Videonun kırpılmadığı bariz şekilde ortada zaten kırpılsaydı arkadaşın ban yemezdi. Emin olmadığın bir durum hakkında neden yorum yaptın o zaman?

#3 - 04.09.2026 18:17
Şahitlik yapmadım, videoyu kırptığını belirttim ve videon kırpılmış herhangi bir sorun görmedim. Zaten videoyu kırpmasan şikayet üç kere incelenip log kontrollerine kadar uzamazdı buda basit bir cevabı. Sonuçlanabilir.

Moderatör kimliğini kullanarak o şikayete yazı yazdın, arkadaşının hile olduğunu yönetim ekibinden gizlemeye çalıştın. Şikayete ne kadar uzun veya ne kadar çok fotoğraf atarsanız savunmanız o kadar geçerli olmuyor arkadaşlar. Attığınız kanıtlarda ve yazdığınız yazılarda elle tutulur şeyler olması gerekir. Bizim şikayet videomuzda elle tutulur şeyler vardı ve bunun üzerine şikayet inceleme altına alındı, arkadaşında yasaklandı. Sen videonun aldatmaca olduğunu, kurgu üzerine böyle bir video yapıldığını ve bunları söylerkende arkadaşının hile kullanmadığını itham ettiğin için yönetimi kandırmaya çalıştın. Bu şikayette bunun için açıldı.

#4 - 04.09.2026 18:29
Videonun kırpılmadığı bariz şekilde ortada zaten kırpılsaydı arkadaşın ban yemezdi. Emin olmadığın bir durum hakkında neden yorum yaptın o zaman?
Videon 36 saniye, videonun başında hasar yiyorsun hasarları açıyorsun 1 dakika önce gözüküyor kırpılmış işte buradan neyi çıkartabilirim kırpılmamış video olsa log kontrolleri yapmadan yasaklanırdı zaten ayrıca yorum yapmanında yasak olduğunu sanmıyorum. Uzatmanın anlamı yok, sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 04.09.2026 18:30 tommyelchavo »

#5 - 09.09.2026 18:23

#6 - 09.09.2026 18:34
Ortada sadece yalancı şahitlik yok, hileye göz yummakta olduğunu belirtmek isteriz. Arkadaşın ceza almasını istiyoruz, Vice yönetimi sıkı bir yönetim modaratörken bunları yapan admin olduğunda neler neler yapar.

#7 - 09.09.2026 19:09
Ortada sadece yalancı şahitlik yok, hileye göz yummakta olduğunu belirtmek isteriz. Arkadaşın ceza almasını istiyoruz, Vice yönetimi sıkı bir yönetim modaratörken bunları yapan admin olduğunda neler neler yapar.
Öncelikle merhaba herhangi bir savaşlarda ortaya çıkan hesabı kullanan arkadaşım
Sonuçlanabilir, kişinin hile olduğu log kontrollerinde belli oldu normal bir oyuncu gözüyle ben buna karar veremem. Ek olarak şahitlik yok, videonun kırpılmış olduğunu belirttim zaten video kırpılmış herhangi bir yalan atma durumu yok yetkililerde kırpılmış, editlenmiş video olduğunun kanaatine vardı.

#8 - 09.09.2026 19:17
Öncelikle merhaba herhangi bir savaşlarda ortaya çıkan hesabı kullanan arkadaşım
Sonuçlanabilir, kişinin hile olduğu log kontrollerinde belli oldu normal bir oyuncu gözüyle ben buna karar veremem. Ek olarak şahitlik yok, videonun kırpılmış olduğunu belirttim zaten video kırpılmış herhangi bir yalan atma durumu yok yetkililerde kırpılmış, editlenmiş video olduğunun kanaatine vardı.
Tanıtımın SS editlerine bakarsan sürekli Rollerde baş yapıt olduğumu görürsün, olayı çarptırmaya çalışma. Yalancı şahit seni.  ::)

#9 - 16.09.2026 17:55
Bu tarz bir videoda yönetici ekibinin arasında dahi kırpılıp kırpılmadığına dair çeşitli varyasyonlar ve çıkarımlar değerlendirildi. Oyuncular arasında "kırpıldı ya da kırpılmadı" mevzusunun dönmesi gayet normal. Bu sebeple yönetimi kandırmaya teşebbüs durumunu tamamen ele almak doğru olmaz.

Kendisine ait olmayan bir şikayete yorumda bulunması doğru bir davranış değil. İlgili kullanıcı moderatör ekip liderliği tarafından incelenecek, durumu moderatör lider ekibi tarafından değerlendirilecek.