0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Şahitlik yapmadım, videoyu kırptığını belirttim ve videon kırpılmış herhangi bir sorun görmedim. Zaten videoyu kırpmasan şikayet üç kere incelenip log kontrollerine kadar uzamazdı buda basit bir cevabı. Sonuçlanabilir.
Videonun kırpılmadığı bariz şekilde ortada zaten kırpılsaydı arkadaşın ban yemezdi. Emin olmadığın bir durum hakkında neden yorum yaptın o zaman?
Ortada sadece yalancı şahitlik yok, hileye göz yummakta olduğunu belirtmek isteriz. Arkadaşın ceza almasını istiyoruz, Vice yönetimi sıkı bir yönetim modaratörken bunları yapan admin olduğunda neler neler yapar.
Alıntı yapılan: mertkoken12 - 09.09.2026 18:34Ortada sadece yalancı şahitlik yok, hileye göz yummakta olduğunu belirtmek isteriz. Arkadaşın ceza almasını istiyoruz, Vice yönetimi sıkı bir yönetim modaratörken bunları yapan admin olduğunda neler neler yapar.Öncelikle merhaba herhangi bir savaşlarda ortaya çıkan hesabı kullanan arkadaşımSonuçlanabilir, kişinin hile olduğu log kontrollerinde belli oldu normal bir oyuncu gözüyle ben buna karar veremem. Ek olarak şahitlik yok, videonun kırpılmış olduğunu belirttim zaten video kırpılmış herhangi bir yalan atma durumu yok yetkililerde kırpılmış, editlenmiş video olduğunun kanaatine vardı.