Öncelikle iyi forumlar bu şikayetti arkadaşlar ne için açtı bilmiyorum ama savunmamızı yapalım. İlk öncelikle yaralı rolümüzü yaptık, arkadaş emote atmadan önce /me yavaş bir şekilde ayaklanmaya çalışır atıp, peşine /dene atıyorum ardından chate Sikeyim a-hh diye yazıp yaralı rolümü tamamlıyorum çünkü arkadaş başımızdan uzaklaşıyor, brawl esnasında bayıldığımız için gerçek hayattakine benzer bi rol sergiliyoruz ölmedik sonuçta, yada silahla yaralanmadık. Birliğin R19 konusuna gelince biz seni ic rolde tanımıyoruz forum üzerinden bakmakta mix kapsamında sayıldığı için siz orda 3 kişiyken fear rp yapmadık, sonradan gelen araçla birlikte tam gidiyordukki sen emote atıp arkadaşıma saldırdın, bunun üstüne brawl rolüne girdik. Diğer arkadaş arabasına binerken "Sözde aracın tekerlerine ateş açtık dediği ateş."

Ek olarak yerden kalkarken bile dene komuduyla kalktık arkadaş emote verip direk araçtan indirebileceğini düşünüyor, /dene hiç bir chatte kullanılmamış. Burasıda sizin hoodunuz değil, birliğinizdeki karakter r1 aktif brawl esnasında ateş etmekte kural ihlali.

Sonuçlanabilir İyi Forumlar.