Merhabalar öncelikle. Kısa ve öz şekilde savunmamı gerçekleştirmek istiyorum. Şikâyette belirtilen “silent” iddiasının doğru olmadığını düşünüyorum. Videoda ve hasar kayıtlarında da görülebileceği üzere, ateş ettiğim mermilerin tamamı karşı tarafa isabet etmemiştir. Yalnızca birkaç merminin isabet ettiği açıkça görülmektedir. Eğer gerçekten silent gibi bir durum söz konusu olsaydı, ateşlediğim mermilerin tamamının hedefe isabet etmesi ve hasar kayıtlarında da bunun açık şekilde görülmesi gerekirdi.
İlk kısımda karşı tarafla kafa kafaya giriştiğimiz bölümde ise “gamespeed” kullanıldığı iddia edilmiş. Ancak bu iddianın da herhangi bir dayanağı olmadığını düşünüyorum. Bahsi geçen araç zaten benim tarafımdan sürülmemektedir. Dolayısıyla burada gamespeed kullanıldığına dair bir durum söz konusu değildir. Videonun ilgili kısmı dikkatli ve detaylı şekilde incelendiğinde, hareketlerin ve olayın normal oyun akışı içerisinde gerçekleştiği görülebilecektir.
Ayrıca hasar kayıtlarına bakıldığında, karşı tarafa yalnızca iki-üç merminin isabet ettiği görülebiliyor. Bu durum da zaten silent kullanıldığı iddiasıyla çelişmektedir. Yetkili tarafından videonun tamamı ve hasar kayıtları birlikte değerlendirildiğinde, herhangi bir hile veya benzeri bir kullanım olmadığı kanaatine varılacağını düşünüyorum.
Bunun yanında, geçmiş sicilim de incelendiğinde bu tarz bir sebepten dolayı daha önce herhangi bir işlem almadığım görülebilir. Bu nedenle üzerime yöneltilen iddiaların somut kanıtlarla değerlendirilmesini ve yalnızca şikâyet sahibinin yorumuna göre karar verilmemesini rica ediyorum.
Ek olarak, şikâyetin açılma sebebinin de videodaki anlık görüntülerin yanlış yorumlanmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Görüntünün tek bir anına bakmak yerine, olayın tamamının ve hasar kayıtlarının birlikte değerlendirilmesi daha sağlıklı olacaktır.
Söyleyebileceğim başka bir husus bulunmamaktadır. Gerekli incelemeyi yapacak olan değerli Vice yönetiminin kararına saygı duyuyor, takdiri kendilerine bırakıyorum.
İyi forumlar.