Konu: florencia 13  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2026 21:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Noah Escareno Guiseppe Rothwell
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=31483
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=24404
Olaya dahil olan şahit karakter adı: video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 Silent aimbot, gamespeed, rapidfire

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noah karakteri gamespeedi fullemiş silent aimle yapıştırıyor, ilk başta karşıdan gelen beyaz premierdeki Giuseppe karakteri ise gamespeed açmamış silentle yapıştırıyor. Öyle vuruyorlarki hepimize hasar atıyorlar, 8 adamın canı iki saniyede eriyor. Noah karakterini çatışmadan sonra birlikten atıyorlar. Bu arkadaşların multi olduğunu düşünüyorum, Florencia birliğine multi kontrolü yapılması gerekiyor. Noah'ı oyun bile kickliyor.Adminler isterse özelden chat açık şekilde videoyu yollarız problem değil. Bize RK yaptı diyen arkadaşların bahsettiği RK'lardan bir tanesi bu, galeyana gelmeyin herkesin kendine göre bir tartısı var hayırlı günler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Noah bizi vurduktan sonra birlikten ayrılıyor
https://streamable.com/ao6m2p

Ek açıklamalar(varsa): Diğer arabamızın düşme anının videosunu bulursak onu da ekleyeceğiz.
« Son Düzenleme: 01.09.2026 22:09 CorkyOne »

#1 - 01.09.2026 22:20
Alıntı
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)
Editlenmemiş ve üstünde oynanmamış bir şikayet gelirse yanıt vereceğiz.

#2 - 01.09.2026 22:22
Pm mesajları kapatılmıştır, adminler isterse özelden yollarız sıkıntı yok.

#3 - 01.09.2026 22:29
PM'e blur koyabilirsin. Tüm chati kapatmışsın, bu video kanıt niteliği taşımıyor ki zaten hilelik bir şey de yok. Ama kanıt olmayan bir videoya savunma gelmeyecek, yöneticiye atıp atmaman bir şeyi değiştirmiyor. Kurallar net.

Alıntı yapılan: OYUNCU ŞİKAYETİ KURALLAR
Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0

Yönetim isterse savunma yapalım, en azından kick olayı hakkında tüyo vereyim dostum algı olmasın elinde UZI silahı ile birisine ateş açarken mermin bitince kick yiyorsun. Bunu ben de yaşadım, yönetim farkındadır zaten fixlendiyse bilemem son güncellemeyle beraber. Büyük ihtimalle haberleri vardır ama siz yine de doğrusunu bilin.

#4 - 02.09.2026 13:13
@TOPRAKREYSS ve @ByScineL forum hesaplarının sahipleri savunmayı yapsın sadece, onun dışındaki kişiler dahil olmasın.

#5 - 02.09.2026 16:43
Merhabalar öncelikle. Kısa ve öz şekilde savunmamı gerçekleştirmek istiyorum. Şikâyette belirtilen “silent” iddiasının doğru olmadığını düşünüyorum. Videoda ve hasar kayıtlarında da görülebileceği üzere, ateş ettiğim mermilerin tamamı karşı tarafa isabet etmemiştir. Yalnızca birkaç merminin isabet ettiği açıkça görülmektedir. Eğer gerçekten silent gibi bir durum söz konusu olsaydı, ateşlediğim mermilerin tamamının hedefe isabet etmesi ve hasar kayıtlarında da bunun açık şekilde görülmesi gerekirdi.
İlk kısımda karşı tarafla kafa kafaya giriştiğimiz bölümde ise “gamespeed” kullanıldığı iddia edilmiş. Ancak bu iddianın da herhangi bir dayanağı olmadığını düşünüyorum. Bahsi geçen araç zaten benim tarafımdan sürülmemektedir. Dolayısıyla burada gamespeed kullanıldığına dair bir durum söz konusu değildir. Videonun ilgili kısmı dikkatli ve detaylı şekilde incelendiğinde, hareketlerin ve olayın normal oyun akışı içerisinde gerçekleştiği görülebilecektir.
Ayrıca hasar kayıtlarına bakıldığında, karşı tarafa yalnızca iki-üç merminin isabet ettiği görülebiliyor. Bu durum da zaten silent kullanıldığı iddiasıyla çelişmektedir. Yetkili tarafından videonun tamamı ve hasar kayıtları birlikte değerlendirildiğinde, herhangi bir hile veya benzeri bir kullanım olmadığı kanaatine varılacağını düşünüyorum.
Bunun yanında, geçmiş sicilim de incelendiğinde bu tarz bir sebepten dolayı daha önce herhangi bir işlem almadığım görülebilir. Bu nedenle üzerime yöneltilen iddiaların somut kanıtlarla değerlendirilmesini ve yalnızca şikâyet sahibinin yorumuna göre karar verilmemesini rica ediyorum.
Ek olarak, şikâyetin açılma sebebinin de videodaki anlık görüntülerin yanlış yorumlanmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Görüntünün tek bir anına bakmak yerine, olayın tamamının ve hasar kayıtlarının birlikte değerlendirilmesi daha sağlıklı olacaktır.
Söyleyebileceğim başka bir husus bulunmamaktadır. Gerekli incelemeyi yapacak olan değerli Vice yönetiminin kararına saygı duyuyor, takdiri kendilerine bırakıyorum.
İyi forumlar.

#6 - 02.09.2026 19:37
Noah Escareno ve Guiseppe Rothwell karakterleri hile kullanımı sebebiyle yasaklandı.