Merhabalar, şikayet yanlıştır, en başından beri ayrıca etiketlememişsiniz, savunma yapmayayım diye.
Evet şimdi olaya değineceğim.
DeShawn ve Rashaad adlı şahıslar ile kısa süreli arkadaşlığımız oluştu, birlik açacaklardı, bende her şeyine kadar yardım ettim benim sayemde başvuru attılar, her neyse. Bu şahıslar IC/OOC olarak düzgün olmayan, terbiyesiz iki arkadaştır, bana dediler ki, ck olacağız sanırsam dediler ve parayı verdiler, bende kabul etmedim ancak kendi istekleri ile paraları verdiler. Ben bu parayı harcarım dedim ancak bir şey olmaz diyip böyle şikayet açmaları komik bir durum.
"kuzenine hesabını verdiğini onun oynadığını söyledi" Bu ne dostum? Hesabıma neden başkasını sokayım? M.A ihlalini yapamam, hesabın tek ve gerçek sahibi benim.
Şahısları ck eden kişi Marcus_Blake
Şahısların ooc sicil kısımları ve onlara açılan şikayet onların rol seviyesini belirliyor. Sadece para verirken ssleri var komik bir durum, bunun üzerine iftira atıyorlar ve o şikayet başlığı ne öyle? Dolandırıcılık ve hainlik, arkadaşlara rol testi yapılmasını arz ederim. Teşekkür