Konu: dolandırcılık hainlik  (Okunma sayısı 936 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2026 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matheus Ferreira

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashaad Johnson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:dolandırcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi biz bir olaydan dolayı bir arkadaşımıza paramızı emanet ettik ben 300k diğer arkadaşımda 500k verdi Rashaad jonhson (500k veren) her neyse Matheus Ferreira ya verdikten sonra köye gitceğini soyledi instagramdan 1 hafta gecti ve kendisi koye gittim diyodu ama hep oyundaydı neyse 24 ağustos gecesi yazım pm den yazdıktan sonra beni her yerden engelemiş ve arkadaşımıda engellemiş logslarada bakılsın

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/7sij4rxu

Ek açıklamalar(varsa): Loglsara bakılsın

#1 - 25.08.2026 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum, paramızı emanet ettik ettikden sabahına instagramdan bize köye gideceğini, kuzenine hesabını verdiğini onun oynadığını söyledi, aradan nerdeyse kaç gün geçti yazıyoruz halledicem dedi, oyundan pm attık her yerden engelledi, loglara bakılsın.

#2 - 25.08.2026 20:25
Merhabalar, şikayet yanlıştır, en başından beri ayrıca etiketlememişsiniz, savunma yapmayayım diye.

Evet şimdi olaya değineceğim.
DeShawn ve Rashaad adlı şahıslar ile kısa süreli arkadaşlığımız oluştu, birlik açacaklardı, bende her şeyine kadar yardım ettim benim sayemde başvuru attılar, her neyse. Bu şahıslar IC/OOC olarak düzgün olmayan, terbiyesiz iki arkadaştır,  bana dediler ki, ck olacağız sanırsam dediler ve  parayı verdiler, bende kabul etmedim ancak kendi istekleri ile paraları verdiler. Ben bu parayı harcarım dedim ancak bir şey olmaz diyip böyle şikayet açmaları komik bir durum.
"kuzenine hesabını verdiğini onun oynadığını söyledi" Bu ne dostum? Hesabıma neden başkasını sokayım? M.A ihlalini yapamam, hesabın tek ve gerçek sahibi benim.
Şahısları ck eden kişi Marcus_Blake

Şahısların ooc sicil kısımları ve onlara açılan şikayet onların rol seviyesini belirliyor. Sadece para verirken ssleri var komik bir durum, bunun üzerine iftira atıyorlar ve o şikayet başlığı ne öyle? Dolandırıcılık ve hainlik, arkadaşlara rol testi yapılmasını arz ederim. Teşekkür :)

#3 - 25.08.2026 20:33
Ben sürekli onları role çağırdım, benim sayemde kazandılar her şeyi, şahıslara rol öğretende benim.
Bir kaç gün veya dün, Idlewood'da bulunan birlik ile brawl'a girdiler ve arkadaşları düştü ona rağmen kalkıp yine saldırdılar, olay bundan ibaret. Üzerime atılan bu iftira yetersizdir dostum, Allah'tan korkun önce burada iki gram oyun zevkimiz var bunuda bozmayı denemeyin.
Şuan bulunduğum birlik "Las Colinas Marchetti Crew" bu birlik onları ck etmiştir aralarındaki düşmanlıktan dolayı. Bu şahıslar ile instagramdan konuşmadım ki sosyal medyadaki insanlara instagramımı veremem, discord üzerinden konuşuyorduk en son 3 hafta önce falan konuşmuştuk ancak bana bunları yapıp bu şekil iftira atan şahıslar gerçektende komik bir durum.

#4 - 25.08.2026 20:40
Antonio Borgona adlı şahısın bir birliği var, bu şahıslar 1 gün orada durdu, o adamdan birliğime sıkmaları için rica ettiler, Antonio çağırdı birliğimiz ile konuşmuştu, ertesi gün ve ya sonra ki gün ise Antonio bu şahısların saygısız  ve YRB(Yetersiz Rol Bilgisi) olduğu için birliğinden atıp birliğime onları teslim etti ve birliğim onları dövmüştür.

Not: Bu olaylar olurken "Las Colinas Marchetti Crew" adlı birliğimde yoktum, dün katıldım.
Bu şahıslar ile çoktan küsüm, şahıslar anne katmayı komik sanan iki arkadaştır, defalarca uyardım ama tık yok, sonra muhabbeti kestim ama bana böyle bir iftira atmak için bunu yapıyorlar.

« Son Düzenleme: 25.08.2026 22:24 Katarina »

#6 - 25.08.2026 21:55
Dostum sen diyorsun ya CK olacaksın paraları ver diye,  loglara bakılsın sen dedin bana ck olucan paraları ver diye, sana emanet ettik paraları ve anlattığın olaylarla bu dediklerinin alakası ne? Ne anlatıyon? Sayemde kazandılar diyon sayende kazanmanın ne alakası var kardeşim? Burası dolandırıcı şikayeti, gelmişin DeSawn Balde CK diyon, ona özel ayrı şikayet aç. Şahıslara rol öğreten de benim🤣 Mtadan gelmiş arkadaş. O Antonio Borgana birliğine senden önce girdik biz, o olay başka sikayeti başka yerlere sapıtma, paramızı geri ver geri çekislin bu şikayet, verilmesese paramız silinsin sana yar olmasın.

#7 - 25.08.2026 22:13
Komik dostum bakılsın loga. İlk önce hileni sil.

#8 - 25.08.2026 22:20
Sizi ck edenlere şikayet bile açmadınız ck yeriz diye, oyunu salıyorum diye paraları dağıttınız istemediğim halde anı olarak kalsın dediniz dostum neyini zorluyorsun? Para umrumda değil bu şikayetin fena saçma.